Ahojte všetci, mám už po 30tke a nedarí sa mi nájsť partnera ... normálneho pre život, chcela by som sa normálne vydať a založiť si rodinu ako normálna žena... ale akosi má takéto šťastie obchádza :( ale samota má tiež nebaví ... ide o to že zapáčil sa mi jeden chlapec.. no zistila som, že je mladší o 14rokov čo je dosť veľa, máta má to už dosť dlho a stále si nahováram že blbosť nechaj to tak, ale keď ho vidím tak nemôžem úplne som hotová z nebo ...... život s ním neplánujem ale chcem vedieť váš názor či niečo či nič neskúsiť, myslím že každému človeku chyba to fyzično, preto sa pýtam vyskúšať ísť do toho na pár pekných chvíľ, nebude to trápne atd. prosím o vaše názory. Vlastne medzi tým som spoznala aj chlapa o 2roky staršieho s ktorým som si vedela predstaviť svoju budúcnosť, ale nič z toho keď som zistila že mna konkaktuje a má priateľku a ktorou si pridávajú spoločne fotky z výletov na FB a pritom tvrdil že nemá že sa rozišli. Tak som to zavrhla. A teraz čo už má ta samota nebaví ..... poraďte. Ďakujem za názory :)
Mladší muž??!!
Tak vidíš, že je niekto na to o dosť horšie ako ty!!! Ale nebaví má to už..... nebaví
Moja ja práveže až veľmi viem vydržať sama zo sebou.... inak by som to toľko nevydržala chlapa som nemala ani nepamätám ti poviem pravdu a sex ??? To už ani nehovorím, vyše 2roky...!!! A prečo ?????? Pretože čakám na toho pravého a čakám a čakám a čakám a nechodiii ... preto som si povedala už má to nebaví toľko času precakaneho, inak by si hovorila keby si holá v mojej situácii. Nemienim si nikoho hlásať má sexzoznamke za účelom sexu, mna musí niekto zaujať aby som na to mala chuť a práve tento mladý má natoľko zaujal že by som to chcela skúsiť, ale mám iste predsudky lebo je o toľko mladší... chápeš to?? Takze buď do toho pôjdem alebo to predýcham a nechám to tak a budem ďalšie roky čakať a čakať a čakať ako doteraz ... Ach čo robiť?
to nevieš vydržať sama so sebou... silou mocou musis riesit nejakeho chlapa... to si na nich taka zavislá...??? si najdi milenca vo svojej vekovej kategorii a dobre... na pokeci na sexzoznamke najdes isto....
A ako som aj písala našla som jedného ktorý bol odomna o 2roky starší a klamal má... a teraz mám čo robiť keď nikto taký neprišiel s kým si viem predstaviť budúcnosť ?? Preto som chcela nachvíľu zahnať samotu na pár pekných chvíľ ... ale nejako neviem čo robiť :(
No nemá 16 ale 19.... ja práveže hľadám muža v rovnakom veku ako ja stretávam sa s mužmi, ale ako som písala nedarí sa mi... je to podľa vás strata času ?? ale byt sama a čakať kým sa objaví ten pravý a pozerať do blbá mi tiež príde ako strata
Ak si s ním chceš len užiť a on to vníma rovnako tak potom to sprav. Ak to on nevníma rovnako, radšej ho nechaj ísť. Ty si uzijes a chlapec na to doplatí. Ak sa už chceš usadiť mala by si si hľadať rovnocenného partnera, ktorý ti ponúkne to čo chceš nie len stratu času s občasným sexom. Lebo to s tým chalanom bude určite strata času. Nič viac. Pre teba o to horšie ked máš po 30.
to chceš trtkať so 16 ročným deckom?! nechaj ho na pokoji....!
ja beriem vekove rozdiely ,... ale čo može uputat dospelu zenu na dieťati.... je to pripad pre psychiatra... lebo 16 ročny chlapec je este nevyzrete decko.... vyzorovo, povahovo.... no FUJ !