Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap nechce vzťah

Príspevok v téme: Chlap nechce vzťah
tina172

Ahojte. Mám dobrého kamaráta, ktorý chce mať so mnou iba kamarátsky vzťah s výhodami. Veľmi si rozumieme. Rozprávame sa o všetkom. Kupujeme si darčeky, chce ma dokonca zobrať aj ku nim domov a predstaviť rodičom. Ja som zase typ, ktorý hľadá dlhodobý vzťah. On ešte dlhodobý vzťah nemal, iba krátkodobé. Mám pocit, že si chce užívať slobodu, nechce sa nejako viazať a nemá dobré skúsenosti z minulosti. Dá sa to nejako zmeniť? Stalo sa vám, že muž chcel iba krátkodobý vzťah a zmenil sa neskôr na dlhodobý?

Mesačný princ

a čo sa kamarátov týka...nevidel by som to až tak čiernobielo. každý jeden vzťah, ktorý za niečo stojí je vytvorený z lásky. A je len na samotnom rozhodnutí dvoch ľudí, kam sú ochotní zájsť.

Mesačný princ

Vždy som túžil mať vzťah len s jednou jedinou ženou a dúfal som, že vydrží do konca života...bol to veľký omyl.

Niečo, hocičo sa Vám nepodarí a vzťah na tom stroskotá...

Netvrdím, že to bolo úplne zbytočné ale momentálne by som najskôr vzťah mať nedokázal.

Nikdy nehovorte nikdy.

len ten, ktorý zažil ma dokáže pochopiť

Fantagiro123

Vies co, ja si myslim, ze chlap co nechce vztah nestoji ani za hovno. Resp. nestoji ani za jedno rande. Kedysi to bolo jednoduchsie najst si poriadneho chlapa, lebo ani zeny neroztiahli nohy len tak pre nic za nic, takze chlap sa musel viac snazit. Vela je chlapov, co chcu vsetky vyhody a ziadnu zodpovednost. Lebo vztah zodpovednost prinasa, hovori to o tom,ze chces venovat svoje city vyhradne tomu jednemu cloveku a ak je treba, stat pri nom. Kamarat s vyhodami nema voci tebe ziadnu zodpovednost a moze hocikedy odkracat. A najma ak ta nemiluje. Naco stracat cas s clovekom, ktory ta nechce volat svojim dievcatom? Stavim sa, ze ked stretnes takeho co za teba da aj posledne, budes stastna ze si neinvestovala svoju energiu a cas do kamarata s vyhodami.

denisaf

presne ako aj moj drbnuty brat mal uplne super kočku pracovitú peknú zlatunku a vymenil ju za mladšiu vychrtlú umelú bloncku ktorá len sedela doma na riti do roboty sa jej nechcelo a osiera ho o peniaze teraz ked sa idú rozvádzať ho vydiera deckom.....nuž mohol si život aj lepšie zariadiť... a popritom už ked spolu chodili videl ako je na peniaze drahe dary.... ja ho nelutujem je čo si navaril.....

denisaf

ja som tiež mala frajera ktorý ma len využíval ale len 3 mesiace potom som to rázne skončila ked som mu prišla na všetko. Tiež som tu mohla na fore revať že mám zadlženého chlapa až po uši ktorý mi decko zatajoval a mohla som si s ním aj ja spraviť decko aby som mala nad čím revať ešte viac .To že sa niekto ožení s vypočítavou ženskou a narobí si s nou decká nech ho ešte má čím vydierať je len a len jeho problém. Tak ako tu bolo spomínané nežijeme v moslimskom svete kde ti držia pri hlave pištol ked sa chceš rozviesť. Je tu xy tém kedy chlapi plačú že žena od nich chce 400 eur výživné že decko ked mu príde recituje mu zoznam vecí čo mu treba kúpiť ako téma čo tu bola prednedávnom...

4l5p

kokos22 muž neni nesvojprávny tvor ked si nájde pipku ktorá ho vydiera odrbáva o peniaze bral si ju len zato že dobre vypadá je to len a len jeho problém že s nou ostáva a plače nad tým čo má doma. Žijeme v slobodnom svete nie v diktatúre kde nemáš na výber. OTvor oči.

vaporwave

teraz ale citam poriadnejsie a ty pises "poznam ix ludi dievcat ktore chodili len tak s priatelom" .. tak ale pises s priatelom, nie ze raz s jednym kamosom, potom s inym ... citala som si take clanky o tom ze niektori devy kt su na casual sex a praktizuju to su vnimane (niektorými) ako menej vhodne na serious relationships...

vaporwave

kokos222 tak to je snad problem dotycneho ze sa necha do takeho vztahu nasilu zatiahnut... :-) (..ehmm..mas dako vela dovernych kamaratiek, ci to sa mi len zda..? :-)

kokos222

vaporwave, ved neni jeho vezen , vaznu znamost si najde kedy len chce, poznam ix ludi dievcat ktore chodili len tak s priatelom a nasli si vaznu znamost , je bezne ze ludia sa stretavaju a spoznavaju , neuznavam jedno ak zena zneuziva toto spolocenstvo kulturu a spravaju sa ako kurtizany, vydieraju a o desatrocie dva manzelstva sa divia ze si druh nasiel inu pipku , kedze zil iba z donutenia vydierania vo vynutenom vztahu, na kazdom kroku sledujem taketo stroskotane vztahy. Netvrdim ze vzdy je to tak ale casto to tak je .