Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap nechce vzťah

Príspevok v téme: Chlap nechce vzťah
tina172

Ahojte. Mám dobrého kamaráta, ktorý chce mať so mnou iba kamarátsky vzťah s výhodami. Veľmi si rozumieme. Rozprávame sa o všetkom. Kupujeme si darčeky, chce ma dokonca zobrať aj ku nim domov a predstaviť rodičom. Ja som zase typ, ktorý hľadá dlhodobý vzťah. On ešte dlhodobý vzťah nemal, iba krátkodobé. Mám pocit, že si chce užívať slobodu, nechce sa nejako viazať a nemá dobré skúsenosti z minulosti. Dá sa to nejako zmeniť? Stalo sa vám, že muž chcel iba krátkodobý vzťah a zmenil sa neskôr na dlhodobý?

dee8

Ja mam opacnu skusenost... ano, moze to prerast do dlhodobeho vztahu, ale to "kamaratstvo" musite chciet obaja a ist do toho bez nejakych ocakavani... ked ty chces vztah a on nie, budes sa len zbytocne trapit...

poradimtiti

Zeny, kedy uz konecne pochopite, ze ked chlap povie nie, mysli tym nie.
My nerozmyslame ako vy, ze nieco ine poviete a potom cakate, ze chlap to empaticky pochopi. Ked povie, ze chce iba sex a vy dufate, ze sa do vas zamiluje a zmeni nazor, tak ste strasne naivne.
Bud vdacna, ze je taky, lebo na druhej strane je kopa dementov, ktori vedia ako rozmyslate a nahovori vam hory-doly, natlaci kaleraby (lichotky, planovanie buducnosti, hrane citove vylevy), aby vas dostal do postele a ked si uzije, ide lovit inde...
Ak sa s tym nevies zmierit, nemala si ist s nim do postele!
A ano predstavi rodicom, ale zase im potom kludne povie, ze ste sa rozisli - co je na tom? Chce mat klud, ked sa ho pytaju kde je, s kym je, aby si nemusel vymyslat.

Lollka

Ak hladas dlhodoby vztah tak hladaj inde. Vlastna skusenost, ak ta nechce na vztah teraz ked si tak dobre rozumiete tak ta nebude chciet nikdy.

denisaf

tina ako starsia a skusena ti hovorim ruky prec od toho...chlap bude na teba srat totalne a zavola ta len na trtkacku a ked sa mu zunujes tak ta odkopne...dnes to tak robi 80% muzov lebo nedokazu mat vztah a stoja za hovno najradsej ziju u mamicky ktora sa postara aby nemali ziadnu zodpovednost nahodou ...to jedna mlada zena ma viac zodpovednosti ako 10 dnesnych chlapov dohromady...

ANGEL-DEMON

pokial si s ním ešte nespala..tak ťa len namotava aby dostal čo chce... a potom budu same vyhovorky prečo ta nemoze zobrat k rodicom,...
ako moja 46 ročna znama ktora je na 25 ročných... kedze na starej pi*i sa dobre cvičí.. nasluboval jej aj ten jej posledny 28 ročny, ze budu spolu chodit na vylety, na bike.. a blaaaa blaaaaa...
ani raz! ju nikde do spolocnosti nezobral...
prisla k nemu, pretiahol ju,.odisla...
...a ona len sníva o vzťahu o partnerovi...
mysliac si že 20-roční sa s nou budu promenadovať za ručičky po meste...

ANGEL-DEMON

a jeho rodičom povie čo?
"mama oco predstavujem vám moju kamaratku s vyhodami..." ?!
blbosť!
s kamarátmi sa nespí!
aj s kamoškou si kupujeme darčeky ale nespávame spolu