Ahojte. Mám dobrého kamaráta, ktorý chce mať so mnou iba kamarátsky vzťah s výhodami. Veľmi si rozumieme. Rozprávame sa o všetkom. Kupujeme si darčeky, chce ma dokonca zobrať aj ku nim domov a predstaviť rodičom. Ja som zase typ, ktorý hľadá dlhodobý vzťah. On ešte dlhodobý vzťah nemal, iba krátkodobé. Mám pocit, že si chce užívať slobodu, nechce sa nejako viazať a nemá dobré skúsenosti z minulosti. Dá sa to nejako zmeniť? Stalo sa vám, že muž chcel iba krátkodobý vzťah a zmenil sa neskôr na dlhodobý?
Chlap nechce vzťah
"To je jedine riesenie ktore dokaze zena vymysliet? myslim si ze taketo vydieranie je caste ale nikam nevedie , akurat zmeni uprimneho priatela za otroka."
a ved v tomto pripade je aj dotycna uprimna tiez lebo ked mas takehoto kamosa a ukazujes sa s nim na verejnosti tak to ti moze marit spoznat ludi kt by s tebou chceli nieco viac ...
Ja ako zena by som v zivote nikdy neisla do postele s chlapom ktory to somnou nemysli vazne. Uz to mi o nom vela vypoveda. Raz som mala rande s chlapom ktory tvrdil ze chce vztah podotykam uplne normalny vztah a casom s neho vyslo ze hlada len babu na stretka. Okamzite som sa s nim prestala stretavat. Nepotrebujem dostat hiv alebo nejaku inu pliagu. To si moze rovno zaplatit kurvu v bordeli na sex. Tato doba a tzv kamaratstva s vyhodami je uplne na hlavu. A fakt obdivujem kazdeho kto sa na taketo nieco da.. lebo taketo ,,kamaratstvo,, nestoji za spackany zivot napriklad spominanim hiv....
alesandra999 Čiže to s ním ukonči, prestaň s ním spať a poobzeraj sa nikde inde!
To je jedine riesenie ktore dokaze zena vymysliet? myslim si ze taketo vydieranie je caste ale nikam nevedie , akurat zmeni uprimneho priatela za otroka.
Ak mas kratkodoby vztah a vydrzis v nom dlho, tak sa zmeni na dlhodoby. Je to nieco ako ruka.Ked ju mas kratku a naciahnes sa tak je dlha.
"poradimti" ti odpovedal najlepšie na tvoju zakladatelsku tému.
Super príspevok :) 100% súhlas
NEZMENÍ sa ten tvoj kamarát s výhodami (prečo aj keď mu to tak teraz vyhovuje) a ak to od neho očakávaš - tak strata tvojej energie.
Ak chceš dlhodobý vzťah - si na zlej adrese.
Čiže to s ním ukonči, prestaň s ním spať a poobzeraj sa nikde inde.
Good Luck
- bohuzial takychto chlapov je ako maku
Nie, ja by som bol štýlovejší. Ja by som si odrezal ucho. Ty čmeliak na n-tú. Už sa mi to splnilo a mám svätý pokoj od každého a tak mi je fajn. Inde to bude iné. F. you.
Tiež cca po 5-6 mesiacoch sme boli oficiálne spolu.Ak nemá aj iné "kamošky" a rozumiete si, je to dosť pravdepodobné, že zostanete spolu. Treba si však všímať, či postupom času sa začína meniť ;)
my sme mali tiež kamarátsky vzťah s výhodami, no po cca 3 mesiacoch sme zistili že si rozumieme aj inak ako v posteli. Ja som ho od začiatku chcela na vzťah, išla som do toho aj s rizikom že on chcel iba kamošku. No nejak názor zmenil a sme oficiálne spolu už vyše roka :) takže sa vyplatilo, on za to stál určite
Aj Janko z okolia Vranova si v detstve prial život bez vzťahu. Keby vedel, že sa mu toto prianie splní, odrezal by si jazyk.