Sex po 50-ke puritáni nereagovať

Príspevok v téme: Sex po 50-ke puritáni nereagovať
vianocnykapor

So ženou máme cez 50 rokov. Po prechode manželke už vôbec netúži po sexe. Zriedkakedy ma uspokojí rukou a raz do mesiaca je klasický sex. Ja by som sexoval oveľa viac ale ona už nechce aj hento sa len premôže aby bol kľud. Rozumieme si a inak to neškrípe raz keď som dobiedzal tak mi povedala, že nech idem do bordelu keď tak často chcem. Vtedy som si myslel, že len tak kecá ale aj s kamennou tvárou keď sme debatili mi povedala, že ak mám takú velikánsku chuť nech idem. Kolegov mám prevažne mladších a vedel som že chodia do bordelu lebo sa často o tom rozprávali. Slovo dalo slova a raz ma zobrali v duchu som sa modlil aby som tam nestretol čo ja viem syna lebo všetci mali okolo 30 slobodní aj ženatí. Takto som istý čas navštevoval profesionálky a žena to tolerovala. Kolegovia vždy dali echo o akcii a chodilo sa kade tade.
Po čase som na jednej amatérskej stránke našiel inzerát pani v podobnom veku ako som ja. Kolegovia mi jasne povedali, že tam sa ľudia zoznamujú za účelom sexu. Išiel som na kávu a s mojím velikánskym prekvapením prišla príjemná dáma a hneď sme si padli do oka a chémia zaúradovala. Bola to vdova v mojich rokoch dobre vyzerajúca, rozumná. Povedala, že nechce už žiaden vzťah lebo muža bude vždy milovať len jej chýba sex. Začali sme sa teda stretávať čisto za účelom sexu. Bolo to moc fajn až to raz prasklo keď ma manželka zaskočila otázkou že kto to je a prečo sa s ňou stretávam. Všetko som jej vyklopil že už nechodím do bordelov ale za ňou. Žena mi vyslovene povedala, že to mi nedovolila a začala robiť scény. Nechápem to lebo do bordelov mi dovolila sama chodiť ale stretávať sa s jednou ženou to jej vadí. Navrhol som že ich zoznámim to tiež nechcela. Je to teraz celé pokazené ženu mám stále rád nechcem iný vzťah len sme zas pri tom akože sexe raz za mesiac a začínam mať toho plné zuby. Nestojím o odsúdenie a posmešky len nechápem manželku a jej postoj.

vianocnykapor

Ak o sebe tvrdíš, že už nie si šťanda tak s tým tvojim názorom si ešte obmedzenejšia ako som myslel, sama si to ukázala. Potom už ostáva jedine stará dievka s nábehom na frigídnosť

Iiiii

Každý by mal žiť tak ako chce žiť a nie tak ako to chcú od neho tí druhí. Treba vedieť, čo človek CHCE.
Ja som ten puritán, ktorý tu nemal prispieť, ale prispel som. Ja sa do druhých ľudí nestarám, nech si žije každý tak ako chce. Ja nie som Moralapostel.
Treba sa snažiť držať všetko v rámci normality. To je celá moja filozofia. Čo je pre jedného nenormálne, môže byť pre iného normálne.
Však už sa treba uvoľniť a nebyť negatívny. Do kedy nás ešte bude baviť ten negativizmus? Na večné veky? Amen? Však to asi nie je normálne. Život treba brať s nadhľadom.
P.S. Tú kondičku Vám trochu závidím. Ja to riešim inak, ale to nie je podstatné.
www.youtube.com

Fantasyi

Ved hovorim, kriza stredneho veku.
A standa uz davno nie som, dedulo. A teraz od nas chces akoze co? Aby sme tvoju zenu prinutili s tebou viac sexovat, lebo tebe na stare kolena preplo a rozhodol si sa pretahovat vsetko doradu, lebo ty mas chut? Ked si taky sportovec, vezmi vrabca do hrsti a posuchaj vzdy, ked to na teba pride.

vianocnykapor

Fantasy to som si mal ako v 50ke streliť guľku do hlavy lebo som už starý a tým pádom nechutný? Keď som vnučku učil lyžovať tak mi inštruktor hovorí, že dcéra je šikovná som sa dobre na tom zasmial. Nezávidím vekovo mladým chlapom teraz lebo ak sa terajšie šťandy o 50 tnikoch vyjadrujú ako o nechutných starcoch tak potom ich už teraz ľutujem čo budú mať za ženy. Šport robí divy s ľudským telom ale ty si asi kvargľa už teraz a ešte k tomu aj dosť obmedzená. Nemám problém si to kondične rozdať s hocijakým štyridsiatnikom ba možno aj tridsiatnikom keď vidím aké pupky pred sebou tlačia ženy aj muži.

Iiiii

Sorry, Fantazy, ale pre chlapa je ponížením to, ak si to má spraviť sám alebo ak má ísť do bordelu. S tou kamarátkou s výhodami sa treba rozísť, ak Vám ešte záleží na Vašej žene. Čím skôr, tým lepšie. Niečo podobné ako: Je länger, desto besser:-)

Marta V

Sex po 50tke je skoro vždy problém. Muži by aj chceli ale ženy jednoducho stratili chuť na sex - libido. Je to dané samozrejme hormonálnymi zmenami. S týmto faktorom sa veľmi ťažko bojuje. Sú rôzne metódy ako si prinavrátiť stratenú chuť na sex a nemilovať sa, tak ako píšete len z povinnosti. To skoro vždy vedie k depresiám z manželstva a je to hlavne častý dôvod rozvodov. Treba s tým trochu viac bojovať a skúsiť zmeniť postoj k manželstvu. Tu je celkom zaujímavý spôsob ako sa dá prinavrátiť chuť na sex -odkaz odstránený- . Je to všetko teória. Ťažko presvedčiť ženu, keď proste nechce.

Iiiii

Nič, majte sa. Bon soir. A kebyže mi to vyšlo, tak dám vedieť, aby ste ma podporili:-) Však nedovolíte, aby som nás zahanbil:-) Tú fr. zvládnem ľavou zadnou, keď na ňu dostanem chuť:-)
-----------------------------------------
Sorry, neporuším tradíciu:-)
85 ročný muž bol vyzvaný svojim lekárom k tomu, aby priniesol vzorku svojich spermií na odborné vyšetrenie. Lekár dal mužovi nádobku a povedal: zoberte si túto nádobku domov a prineste zajtra naspäť vzorku. Na druhý deň sa 85 ročný muž objavil znovu v kancelárii svojho lekára a dal mu nádobku, ktorá bola čistá a prázdna ako predošlý deň. Lekár sa opýtal, čo sa stalo a muž začal vysvetľovať. Nuž, pán doktor, je to takto – najprv som to skúsil so svojou pravou rukou, ale nič. Potom som to skúsil so svojou ľavou rukou, ale stále nič. Potom som poprosil svoju ženu o pomoc. Ona to skúsila so svojou pravou rukou, potom so svojou ľavou rukou, ale stále nič. Potom to skúsila ústami, najprv zubami, potom perami, ale stále nič. My sme dokonca zavolali Anku, slečnu od vedľa a ona sa o to tiež pokúsila, najprv oboma rukami, potom podpazuším a potom sa to snažila stlačiť medzi kolenami, ale stále nič. Lekár bol šokovaný! Vy ste išli s tým za susedkou a Vaša žena o tom vedela? Starý muž povedal: áno, nikomu z nás sa nepodarilo tú nádobku otvoriť.

Fantasyi

Je rozdiel ku*va a milenka. Ty si mal subezne totiz dva dlhodobe vztahy. Porusil si dohodu. Tvoja zena plne chapala tvoje potreby a bola tak tolerantna, ze ta sama poslala do bordelu. To chce velku lasku. No ty si si nasiel iny vztah, sice za ucelom sexu, ale vztah. Kazda zena totiz dobre vie, ze zena sex vzdy spaja s citmi, mozno nie hned, ale casom by to urcite robila aj ta tvoja milenka a zacala si na teba robit vacsie naroky.

Inak cudujem sa, ze dedko po 50 chce takto trtkat. Zrejme kriza stredneho veku. Skor nechutne, nez obdivuhodne.

Iiiii

Mali by ste sa s tou kamarátkou rozísť a viac sa s ňou nestretávať. Naďalej by ste mali chodiť do bordelu, aby to u Vás nevyzeralo ako v bordeli:-)
Nie je podstatné mať vzťah, ale byť zamilovaný:-) Die Schmetterlinge im Bauch und so weiter:-) Možno sa stane zázrak, ach, jáj, tá láska nebeská:-)
www.youtube.com

vianocnykapor

Stále je v mojich očiach atraktívna a stará sa o seba. Keby bol sex častejší a z jej strany podstatne aktívnejší tak nemám dôvod niečo inde hladať. Boli aj snahy o opätovné prebudenie jej chtíča vyskúšal som x spôsobov ale ona sama si to všimla a potom ma stopla že to proste už nejde, nechce.
Tiež už nie som študák, že musím o každý dotyk neúprosne bojovať ako keď sme sa spoznávali. Kedysi mala sex rada a poviem, že veľmi.Kamsi to u nej vyšumelo. Jej svet sa momentálne zúžil na prácu, vnučku a turistiku. Nič iné nepotrebuje nechce, cítim sa ako jednou nohou v hrobe telo mám 40 ročné obaja sme športovali ale chcem k tomu všetkému peknému ešte tú čerešničku na torte v podobe sexu s vlastnou ženou. Uvedomujem si, že nebudeme po sebe skákať tri krát denne, ale raz za mesiac je sakra málo a to mi nikto nevyvráti. A ešte s tým pocitom, že poď sem nech to máme za sebou.
Momentálne sekám dobrotu nestretávam sa s tou podnikatelkou na bordely nemám už akosi chuť a čakám na svoj Vianočný darček lebo je 19steho a je mi to trápne písať, ale december sme ešte neskórovali a som z toho frustrovaný.