So ženou máme cez 50 rokov. Po prechode manželke už vôbec netúži po sexe. Zriedkakedy ma uspokojí rukou a raz do mesiaca je klasický sex. Ja by som sexoval oveľa viac ale ona už nechce aj hento sa len premôže aby bol kľud. Rozumieme si a inak to neškrípe raz keď som dobiedzal tak mi povedala, že nech idem do bordelu keď tak často chcem. Vtedy som si myslel, že len tak kecá ale aj s kamennou tvárou keď sme debatili mi povedala, že ak mám takú velikánsku chuť nech idem. Kolegov mám prevažne mladších a vedel som že chodia do bordelu lebo sa často o tom rozprávali. Slovo dalo slova a raz ma zobrali v duchu som sa modlil aby som tam nestretol čo ja viem syna lebo všetci mali okolo 30 slobodní aj ženatí. Takto som istý čas navštevoval profesionálky a žena to tolerovala. Kolegovia vždy dali echo o akcii a chodilo sa kade tade.
Po čase som na jednej amatérskej stránke našiel inzerát pani v podobnom veku ako som ja. Kolegovia mi jasne povedali, že tam sa ľudia zoznamujú za účelom sexu. Išiel som na kávu a s mojím velikánskym prekvapením prišla príjemná dáma a hneď sme si padli do oka a chémia zaúradovala. Bola to vdova v mojich rokoch dobre vyzerajúca, rozumná. Povedala, že nechce už žiaden vzťah lebo muža bude vždy milovať len jej chýba sex. Začali sme sa teda stretávať čisto za účelom sexu. Bolo to moc fajn až to raz prasklo keď ma manželka zaskočila otázkou že kto to je a prečo sa s ňou stretávam. Všetko som jej vyklopil že už nechodím do bordelov ale za ňou. Žena mi vyslovene povedala, že to mi nedovolila a začala robiť scény. Nechápem to lebo do bordelov mi dovolila sama chodiť ale stretávať sa s jednou ženou to jej vadí. Navrhol som že ich zoznámim to tiež nechcela. Je to teraz celé pokazené ženu mám stále rád nechcem iný vzťah len sme zas pri tom akože sexe raz za mesiac a začínam mať toho plné zuby. Nestojím o odsúdenie a posmešky len nechápem manželku a jej postoj.
Sex po 50-ke puritáni nereagovať
A vies co? Tvoja zena je inteligentna. Nechcela ta tryznit, pritom sama nevedela, ako riesit vasu situaciu, ktora bola zrejme uz neunosna a mozno sa bala, ze sa vam moze manzelstvo rozpadnut, tak ti dala nejaku alternativu. S nadejou, ze to neurobis. Stalo sa a ona je natolko charakterna, ze ti to nevycitala. Pritom musela trpiet. Akonahle vsak zistila, ze sa jedna o zenu, s ktorou sa stretavas dlhsie, je logicke, ze to uz pre nu bolo neznesitelne. Chlape rob nieco, porozmyslaj, co by manzelku potesilo, chodte spolu niekam, pospominajte na vase spolocne krasne chvile, atd. Len nezacni zas hned sexom, lebo vsetko pokazis!
Nuz ako sa hovori, dusevna nevera je horsia, nez fyzicka. Ak si neverny, este neznamena, ze sa ti preto musi zrutit manzelstvo ale ak sa zalubis, je nebezpecie ovela väcsie. Su dve moznosti, preco ta manzelka poslala do bordelu: 1. jednoducho ti chcela dopriat, aby si si prisiel na svoje alebo ta skusala, ci to naozaj urobis. V kazdom pripade vylucila, ze by si sa zacal stretavat s jednou osobou a uz vobec nepocitala s tym, ze by tam mohol vzniknut nejaky vztah. Myslim, ze az teraz sa vylakala, pretoze ak maju dvaja dlhsi vztah co i len za ucelom sexu, nikdy sa neda vylucit, ze by z toho nemohol vzniknut hlbsi vztah.
Preto ti radim, ak si chces udrzat manzelstvo, bud k manzelke pozorny a nezny, kup jej kvety, priprav jej napr.kupel pri svieckach a pod. Samozrejme, prestan chodit za tou druhou a do bordelu. Povedz manzelke, ze ju stale lubis a ze sa to s tym bordelom uz nezopakuje. Toto vsetko moze v tvojej manzelke vzbudit vzrusenie. Ona totiz nemoze za to, ze nic neciti. Chlapi mozu mat sex bez nejakych citov, zena nie alebo velmi zriedka. Tym, ze ju budes telesne drazdit ju neprebudis. Musi zacat z inej strany. Pozornost, komplimenty, neznost....atd. Dufam, ze nie je neskoro a ze ta ta druha zena nepritiahla prilis hlboko k sebe?
Tak ja som žena po 50 tke a tiež mám problém v manzelstve so sexom.Manžel ma má rád je o 6rokov starší ale sexu za posledne 3roky no vianoce už budu viac.Nechapem ženy co sa vyhovaraju že ich boli hlava mňa bolí z toho že ho nemám.Do bordelu ženy nechodia a mať milenca na to nemám žalúdok a tak trpim doma bez sexu.Manžel sa vyhovara na vysoky tlak čo mi pripada komicky už som ho poslala aj k lekarovi ,neriesito .Možno keby som si našla priateľa tak by sa spamätal čo si myslim že by bolo preňho neskoro.Sme v patovej situacii ,ty si to kompenzujes s inými ženami a mňa keď raz zvedie iný muž všetci da budú diviť prečo ta ženská od neho odišla veď mala vyborneho manžela.A to ma štve keď vidím okolo seba 50 tnikov chlapov ,ktorý si hľadajú mladé 20 ročné.
A samozrejme samotný akt spoj s citom. Ak v tom nenachádza telesné vzrušenie, nech je to pre ňu citové naplnenie.
Cez deň ju objími, priviň k sebe, vyznaj lásku, urob kompliment, proste nech tvoja náruč je pre ňu o citoch. Aby chcela byť tebou objímaná, lebo to potrebuje nie jej telo ale jej duša. Tým si ju získaš. Láskavé objatie potrebuje každý, to je istota.
vianocnykapor - myslím, že si spravil chybu, že si rezignoval na to ideálne riešenie a to, že telesnú lásku budeš zažívať spolu so svojou ženou.
To nie je stratené, len musíš nájsť spôsob ako to dosiahnuť. V jednej reakcii sí písal, že nie si študák, aby si bojoval o každý dotyk - priznaj si, že situácia je taká, že musíš.
Pozri, píšeš, že Tvoje žena sa s Tebou milovala rada, takže ti už venovala veľa tak jej teraz tú indispozíciu, za ktorú nemôže odpusti a nepovažuj za svje poníženie, že musíš zabojovať.
Pozri, musíš to robiť tak, aby aj ona z toho mala to, o čo ide jej. Zjavne jej ide o to, aby ste mali dobrý vzťah, na to nerezignovala. Tak jej názorne ukáž, že dobrý vzťah súvisí aj s telesným milovaním. Proste po milovaní buď extrémne pozorný manžel, nos ju na rukách a keď milovanie nie je, tak chladni. Musí jej byť jasné, že milovaním si ťa získava, že to zlepšuje váš vzťah. Proste rastlinku polieva, tak kvitne, nepolieva tak vädne.
Neviem Ernesto, co by si este chcel pocut, teda citat, ked si nevies zobrat z tohto ziadne poucenie, prispiet si nic neprispel, vazis si len nazor urcitych ludi..., kto by tu mal vobec s tebou este komunikovat?
Mna bavi, ze niektori ludia si bez nazoru druhych ani neprdnu :D
Sa neposer Ernesto. Milujem ludi, ktori si zelaju len konkretne odpovede, co si myslis, kde si? :))
celkom zaujimava tema, sledujem ju od zaciatku, pretoze o 25r mozem mat hypoteticky rovnaky problem, tak som dufal, ze sa tu aj najde nejake riesenie
som velmi sklamany z reakcii vacsiny. ocividne inteligentny clovek sem napise svoju situaciu a stado tu moralizuje, pripadne ho oslovuje dedo a podobne. (to ze je ocividne inteligentny este neodporuje tomu, ze urobil podla mna riadne hluposti)
moji rodicia su v jeho veku a su mladi, si uvedomte, ze vek 50-60 je stale nic, ziadni dochodcovia to nie su. sex k tomu veku podla mna urcite patri.
ocakaval som, ze sem napisu ludia co maju za sebou takyto problem, pripadne sem napisu ludia v rovnakom veku ako sa na tuto situaciu divaju a ake navrhuju RIESENIE. takze prosim dalsich ludi o normalne reakcie, pretoze aj my ostatni co aktivne neprispievame sa mozeme z tejto situacie vela do zivota naucit.
beriem akurat prispevky kycery, ktora ma cez 50, takze jej prispevky su relevantne k tejto teme a este 0vecka; sice nema dostatocny vek, ale ocividne to ma v hlave dobre poskladane.
merry xmas!