Sex po 50-ke puritáni nereagovať

Príspevok v téme: Sex po 50-ke puritáni nereagovať
vianocnykapor

So ženou máme cez 50 rokov. Po prechode manželke už vôbec netúži po sexe. Zriedkakedy ma uspokojí rukou a raz do mesiaca je klasický sex. Ja by som sexoval oveľa viac ale ona už nechce aj hento sa len premôže aby bol kľud. Rozumieme si a inak to neškrípe raz keď som dobiedzal tak mi povedala, že nech idem do bordelu keď tak často chcem. Vtedy som si myslel, že len tak kecá ale aj s kamennou tvárou keď sme debatili mi povedala, že ak mám takú velikánsku chuť nech idem. Kolegov mám prevažne mladších a vedel som že chodia do bordelu lebo sa často o tom rozprávali. Slovo dalo slova a raz ma zobrali v duchu som sa modlil aby som tam nestretol čo ja viem syna lebo všetci mali okolo 30 slobodní aj ženatí. Takto som istý čas navštevoval profesionálky a žena to tolerovala. Kolegovia vždy dali echo o akcii a chodilo sa kade tade.
Po čase som na jednej amatérskej stránke našiel inzerát pani v podobnom veku ako som ja. Kolegovia mi jasne povedali, že tam sa ľudia zoznamujú za účelom sexu. Išiel som na kávu a s mojím velikánskym prekvapením prišla príjemná dáma a hneď sme si padli do oka a chémia zaúradovala. Bola to vdova v mojich rokoch dobre vyzerajúca, rozumná. Povedala, že nechce už žiaden vzťah lebo muža bude vždy milovať len jej chýba sex. Začali sme sa teda stretávať čisto za účelom sexu. Bolo to moc fajn až to raz prasklo keď ma manželka zaskočila otázkou že kto to je a prečo sa s ňou stretávam. Všetko som jej vyklopil že už nechodím do bordelov ale za ňou. Žena mi vyslovene povedala, že to mi nedovolila a začala robiť scény. Nechápem to lebo do bordelov mi dovolila sama chodiť ale stretávať sa s jednou ženou to jej vadí. Navrhol som že ich zoznámim to tiež nechcela. Je to teraz celé pokazené ženu mám stále rád nechcem iný vzťah len sme zas pri tom akože sexe raz za mesiac a začínam mať toho plné zuby. Nestojím o odsúdenie a posmešky len nechápem manželku a jej postoj.

vianocnykapor

Prúpovídka o vydržiavaní je nemožná, prevzala menšiu firmu po manželovi a dokonca ju rozvíja.
Áno sexuológa som navrhol, manželka odvetila, že hormóny už po 50ke riešiť nebude.
Prečo sa aspoň neobetuje a neobšťastní ma ? Neviem, nebudem ju nútiť. Asi raz za mesiac považuje za maximum obetovania.
Že som si takpovediac našiel milenku bez vedomia manželky priznávam len čiastočne a uvedomujem si ten rozdiel medzi bordelom a jednou stálou ženou preto som ich chcel zoznámiť, aby to bolo jasné o čo výhradne ide možno blbý nápad ok beriem.
Nechcem tu rozoberať tie bordely ale tretina žien tam ovláda plynule dva svetové jazyky a poniektoré majú univerzitné vzdelanie alebo si ho robia.Trošku mylná predstava o nich, ale budiš.

Alone forever

Tak tato tema ma uz uplne presvedcila aby som nikdy nemala vztah. Tvojmu kolegu zena porodi dieta a on do bordelu chodi? Vacsina predsa zena po porode nema chut na sex to ten chlap nedokaze vydrzat? Ste obycajne hovada a vsetci, len aby ste nedostali nejaku pohlavnu chorobu a uz si nikdy nezatr... . Asi nemam srdce ale prijala by som to vacsine.

qweqweqwe

Inymi slovami - tvoja zena ti chcela umoznit mat sex aj bez nej. Ona ale nechce do vasho vztahu tahat tretiu osobu. Tak to nerob. Vztah je medzi tebou a nou. Nie medzi tebou, tvojou milenkou a tvojou zenou. Snad chapes rozdiel medzi milenkou a sexom v bordeli.

qweqweqwe

Skusim reagovat racionalne a iba na to, na co sa pytas. Necitala som one odpovede, ale podla mna veci sa maju takto.

Manzelka ti dovolila sexovat za peniaze, teda nepredpoklada tam nic one iba cistu fyzicku potrebu, ktoru si mozes uspokojit. Chapes - kupis si to ako strihanie u holica. Lebo ona vie, ze toto ti dat nevie, je to asi nad jej sily. Tak byt tebou, bola by som vdacna za neuveritelne pre teba vyhodne riesenie. Co si vsak urobil ty, zasiel si dalej bez toho, aby ste si to najskor odsuhlasili. Je to citliva tema a takato vlastna iniciativa sa nemusi oplatit.

Zena ti totiz nedala suhlas na kamaratstvo s vyhodami s inou zenou. A to si pis, ze je zasadny rozdiel oproti sexu v bordeli. Uvedomujes si, ze ty mas v podstate sexualny vztah s inou zenou? Ty mas milenku. To je moja definicia tvojho problemu. Takto dohoda s tvojou zenou neznela.

quora

Počuj a čo keby ste skúsili ísť k sexuológovi? Tvoja žena by sa to mala snažiť vyriešiť, 50 rokov nie je vysoký vek a myslím si, že aj ty by si mal radšej sex z lásky než v bordeli, to je ozaj pod úroveň :-)) Sa čudujem kto normálny tam chodí :D Nemoralizujem, ale ozaj tie ženy to robia nasilu a IQ majú...radšej pomlčím...

kafe

jediné, čo ma napadlo je, že manželka sa asi cíti byť ohrozená. Že okrem sexu si s "normálnou" ženou začneš rozumieť aj inak a môžeš ju opustiť. Baby v bordeli vníma ako niečo "pod úroveň" , s nimi by si žiť nechcel. Ale civilná, obyčajná žena, s chuťou na sex, príťažlivá, rozumná, neokukaná, nezadaná... to je pre ňu konkurencia. A ona sa bojí.

Ja by som tú prúpovídku, že jej za sex platíš nezavrhovala. Ak je to žena na úrovni, tak to skús zahrať, že je na tej úrovni práve kvôli sexuálnym známostiam ktoré má. Že sú chlapi čo ju vydržujú. Niečo ako bordel dáma na dôchodku. Proste ju žene vykresli ako nie normálnu ženu, NEdá sa s ňou žiť, lebo má iný životný štýl a viacerých chlapov v posteli.

Inak takéto niečo nechápem... nechápem... a asi to nikdy v živote nepochopím. Prečo manželka nedokáže pre teba urobiť to málo (aspoň mne to príde ako málo), že aspoň teba poteší sexom (ak to už jej nechutí, nepotrebuje), orálom.. prečo proste pre partnera má problém urobiť niečo pekné?

srandista

50 rokov mas a rozum ako tupy nevybureny pubertiak co nevie co so sebou a este sa cuduje ako male decko, ked mu na to pridu. Darmo, vek nie je patentom na rozum, ty si to potvrdil....

typrasak

ty a tvoji kolegovia ste kurevníci!
kurevník len za kurvami pobeží.
a teba sa pýtam, ak si pred Bohom alebo pred neviem kým skladal manželský sľub že si budeš nadovšetko ceníť svoju manželku a budeš jej do smrti verný kam sa podel tvoj prísľub? Kam sa podela tvoja vernosť? To ti tvoj nadržaný vták pomiatol telo aj dušu že si ochotný súložiť s cudzou ženskou dokonca navštevovať bordel s kurvami?
to sa rovno rozveď! Ešte mi napíš že chodievaš do kostola tak ámen...

br

tak dakujem za info
ja tu ziadne narazky nevidim, len normalne diskutujeme
ja dokonca nechapem ani sex bez lasky, hovorit o vasni by som vedela len ked som totalne zamilovana

0vecka

br spytaj sa zakladatela.. v loaklite kde som byval v ba bol bordel a 2 sa mi stalo ze sa pri mne zastavilo Auto BMW alebo medved s dvoma troma typkami v oblekoch ze kde je tu bordel :) ale neviem ake maju obraty a tak