Sex po 50-ke puritáni nereagovať

Príspevok v téme: Sex po 50-ke puritáni nereagovať
vianocnykapor

So ženou máme cez 50 rokov. Po prechode manželke už vôbec netúži po sexe. Zriedkakedy ma uspokojí rukou a raz do mesiaca je klasický sex. Ja by som sexoval oveľa viac ale ona už nechce aj hento sa len premôže aby bol kľud. Rozumieme si a inak to neškrípe raz keď som dobiedzal tak mi povedala, že nech idem do bordelu keď tak často chcem. Vtedy som si myslel, že len tak kecá ale aj s kamennou tvárou keď sme debatili mi povedala, že ak mám takú velikánsku chuť nech idem. Kolegov mám prevažne mladších a vedel som že chodia do bordelu lebo sa často o tom rozprávali. Slovo dalo slova a raz ma zobrali v duchu som sa modlil aby som tam nestretol čo ja viem syna lebo všetci mali okolo 30 slobodní aj ženatí. Takto som istý čas navštevoval profesionálky a žena to tolerovala. Kolegovia vždy dali echo o akcii a chodilo sa kade tade.
Po čase som na jednej amatérskej stránke našiel inzerát pani v podobnom veku ako som ja. Kolegovia mi jasne povedali, že tam sa ľudia zoznamujú za účelom sexu. Išiel som na kávu a s mojím velikánskym prekvapením prišla príjemná dáma a hneď sme si padli do oka a chémia zaúradovala. Bola to vdova v mojich rokoch dobre vyzerajúca, rozumná. Povedala, že nechce už žiaden vzťah lebo muža bude vždy milovať len jej chýba sex. Začali sme sa teda stretávať čisto za účelom sexu. Bolo to moc fajn až to raz prasklo keď ma manželka zaskočila otázkou že kto to je a prečo sa s ňou stretávam. Všetko som jej vyklopil že už nechodím do bordelov ale za ňou. Žena mi vyslovene povedala, že to mi nedovolila a začala robiť scény. Nechápem to lebo do bordelov mi dovolila sama chodiť ale stretávať sa s jednou ženou to jej vadí. Navrhol som že ich zoznámim to tiež nechcela. Je to teraz celé pokazené ženu mám stále rád nechcem iný vzťah len sme zas pri tom akože sexe raz za mesiac a začínam mať toho plné zuby. Nestojím o odsúdenie a posmešky len nechápem manželku a jej postoj.

Fantasyi

Neviem o akej nadvlade to tu hovoris, ved nemusis spavat so zenami, ked ich nenavidis. Vyhon si perecko sam a je. Nikto nebude mat nad tebou nadvladu, alebo mozes byt gay, ak ta chlap pusti do svojej zadnej mincovne len tak.

kokos222

Zene nikdy nesmies povedat pravdu , nedokazu ju spravne pouzit , a sex to je banka , mincovna co maju medzi nohami , zadarmo iba ked ma z toho osoh uzije si , ked nie treba platit a nie hocako este aj z poklonkami k zene netreba byt uprimny vzdy na to doplatis , nikdy sa nevzdaju nadvlady ktora im z tejto mincovne vypliva, tu treba byt diplomat a dodrziavat zasady rozumu , nikdy nepovedat zene pravdu , uprimnost najvecsia hlupost .To pohorsovenie co tu tie operence vypisuju fakt su na grc.

anjelik *

Môj názor je irelevantný nie z dôvodu ženskej spolupatričnosti, ale preto, že nie je odpoveďou na tvoj problém, ktorý si chcel riešiť. :o)

jaj

Grckac on chcel pochopit reakciu svojej zeny na milenku, kedze ho poslala za inymi zenami a myslim,ze to uz pochopil ...

grckagrc

Ak si nepochopila, on ziadny podiel viny nema, len jeho zena, teda podla neho. Podla mna si tu starec vystatovanim hlada dalsiu sexuchtivu, lebo ziadny realny problem tu neriesi.

jaj

Inac ja sa cudujem, ze sa ludia este cuduju a pohorsuju nad tym,ze aj takto sa to moze skoncit, ked tu pisu podobne problemy po napr. 4 rokoch manzelstva alebo aj skor,je skoro 50 perc. rozvodovost aj media stale riesia rozchody a rozvody, nevery, ludia maju vo vztahoch problemy, ktore nevedia riesit a dokonca aj take,ktore sa medziach vseobecne uznavanych moralnych zasad riesia dost tazko, ja uz asi len tolko k tomuto...kapor vy ste este stale spolu a zrejme aj chcete byt, myslim ze este mate sancu to vyriesit, mali by ste si obaja priznat svoj podiel viny a riesit to s odbornikom -skus ju presvedcit

grckagrc

:)) ty si riadny narcis a egocentrik. Nemam 50, som sportovec a moju pomilujem aj 2krat denne, ked mame obaja chut. Tak sa tu nerozdrapuj ty nafukanec.

vianocnykapor

anjelik prenesiem to obrazne do biznis situácie, keď si spomínala takpovediac tú výmenu *tovarov*, prospešná situácia v biznise nastáva vtedy keď je výsledok win win pre obe strany to, ale nie je môj prípad. Ako si to popisovala ty platí vtedy, keď je chuť obchodovať z oboch strán s tým istým tovarom, nakoľko manželka nechce, nepotrebuje obchodovať je to z dlhodobého hľadiska pre biznis zlé, možno až neudržateľné. Škoda, že frekvenciu si odbila irelevantnosťou, ale chápem, že ženy budú držať vždy pri sebe. Nemám problém napísať grckáčovi, že ak má problém s tým čo vo viacerých príspevkoch spomínal tak nech založí vlastnú tému a budú sa mu tam ľudia vyjadrovať. Takých som videl prednedávnom na pomaturitnom stretku, zničení, s nadváhou, cukrovkou s takým problém onakým problémom a na otázku, že ako to robím keď som fit som im len povedal, lebo celý život športujem. Na moju otázku či sa aj oni hýbu len odpovedali aaaaale daj pokoj a poď si vypiť.