So ženou máme cez 50 rokov. Po prechode manželke už vôbec netúži po sexe. Zriedkakedy ma uspokojí rukou a raz do mesiaca je klasický sex. Ja by som sexoval oveľa viac ale ona už nechce aj hento sa len premôže aby bol kľud. Rozumieme si a inak to neškrípe raz keď som dobiedzal tak mi povedala, že nech idem do bordelu keď tak často chcem. Vtedy som si myslel, že len tak kecá ale aj s kamennou tvárou keď sme debatili mi povedala, že ak mám takú velikánsku chuť nech idem. Kolegov mám prevažne mladších a vedel som že chodia do bordelu lebo sa často o tom rozprávali. Slovo dalo slova a raz ma zobrali v duchu som sa modlil aby som tam nestretol čo ja viem syna lebo všetci mali okolo 30 slobodní aj ženatí. Takto som istý čas navštevoval profesionálky a žena to tolerovala. Kolegovia vždy dali echo o akcii a chodilo sa kade tade.
Po čase som na jednej amatérskej stránke našiel inzerát pani v podobnom veku ako som ja. Kolegovia mi jasne povedali, že tam sa ľudia zoznamujú za účelom sexu. Išiel som na kávu a s mojím velikánskym prekvapením prišla príjemná dáma a hneď sme si padli do oka a chémia zaúradovala. Bola to vdova v mojich rokoch dobre vyzerajúca, rozumná. Povedala, že nechce už žiaden vzťah lebo muža bude vždy milovať len jej chýba sex. Začali sme sa teda stretávať čisto za účelom sexu. Bolo to moc fajn až to raz prasklo keď ma manželka zaskočila otázkou že kto to je a prečo sa s ňou stretávam. Všetko som jej vyklopil že už nechodím do bordelov ale za ňou. Žena mi vyslovene povedala, že to mi nedovolila a začala robiť scény. Nechápem to lebo do bordelov mi dovolila sama chodiť ale stretávať sa s jednou ženou to jej vadí. Navrhol som že ich zoznámim to tiež nechcela. Je to teraz celé pokazené ženu mám stále rád nechcem iný vzťah len sme zas pri tom akože sexe raz za mesiac a začínam mať toho plné zuby. Nestojím o odsúdenie a posmešky len nechápem manželku a jej postoj.
Sex po 50-ke puritáni nereagovať
Kafe,
rada by si tomu verila a veľmi si želáš, aby to bola pravda, však? Sklamem Ťa, nie je to tak! N e v i e š robiť profily, nevyznáš sa v ľuďoch, nemáš na to! : ) A propos, predtým ako si toto vypustila do éteru, pozrela si sa na seba do zrkadla?
Aj Tebe prajem pekné Vianoce! : )
Kýčera, to čo si napísala 6:43 je trefné. A sedí to na teba tiež.
Tých, ktorí to "nemajú pokope v hlave" je veľa. Netreba chodiť do bordelov, stačí sa porozhliadnuť tu po fóre! : )
A to, že má niekto VŠ, ešte neznamená, že je inteligent! To, čo mu chýba v hlave, nahradzuje silou, širokými lakťami. A ani vek nie je zárukou toho, že človek dokáže "chápať", zúročiť svoje vedomosti a životné skúsenosti. Asi tak!
Pokojné Vianoce všetkým! : )
ked uz sa bavite na temu stetiek, netreba ani tak chodit do bordelov teraz su take na diskach a v baroch staci ist vecer piatky, soboty von a uz 15 flandry sa vam budu nukat lebo puberta robi svoje ze? :-)
a tie to robia aj zadarmo lebo chcu byt cool pred kamoskami podla svojho myslenia
Jasné, že pekní muži do bordelov nechodia :D väčšinou sú to zakomplexovaní muži a tie ženské môžu mať vysokú školu, ale moc pokope to v hlave nemajú :-))))
jaj jj to beriem najme ked su to sumy typu dvojdenny plat a vysolim to za 10 minut nejakej aktivity. ja by som preto do bordelu nesiel.
Uznavam,ze to vzrusujuce nebude, ale neviem ci je vzrusujucejsie , no dobre urobim to,ale pridas stovku....za to zene kupi kytku, vinko, jahody sviecky po veceri pomoze umyt riad a mozno sa ta zena na neho v posteli aj vzrusene zatvari...nehovorim ze to funguje u vsetkych, ale mozno by to niektorym pomohlo, kebysa trochu posnazili
jaj aspon to zahraju. akoze ako by sa to tebe pacilo kebyze mas chut a chlap ti povie no tak ked tak velmi chces... a kazde 2 min by sa ta pytal:"uz si hotova?, mna to zu nebavi, ako dlho este? " a podobne...
Ja som o tej ochote napisala len na margo pripomienok muzov, ze sa zena doma tvari neochotne,ked po nej chce sex a ona ma napr. kopu roboty, zdravotne problemy, deti za dverami atd., ale no jasne ze tie im to poskytnu s pochopenim a laskou :)
jaj a ty si nadsena ked pride za tebou sef s pracou? jasne ze to nerobia pre radost. Imho malokedy tam chodia charizmaticky fesaci a ak hej tak typujem ze po nich chcu nejake specialitky napr aby sa im sparali v zadku alebo davali plienky