Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcena zaujemkyna

Príspevok v téme: Nechcena zaujemkyna
JancozPP

Poradte mi ako sa zbavit nechcenej baby. Ide o jednu ktora sa chce asi stoj co stoj vydavat a zmyslela si ze ja som ten jej vyvoleny. Zpoznali sme sa v praci. Uz tam mi nedala pokoj. Stale ma volala niekam von, pozyvala, nasla si ma na fb a tak som ju pridal k priatelom ved ako bezne. Lenze ona mi vypisovala vecer co vecer, pisala mi same kokotiny. Siel som von s nou parkrat lenze jej sa to zapacilo a stale ma vola. Uz robim inde ale ona stale neda pokoj. Stale ked sme vonku rozprava o byvani ako si ho predstavuje, o rodine a detoch, o svojich planoch do buducna, o tom ako chce zit. Same dristy co vam poviem.Na fb lajkuje a zdiela same myslienky o laske a vztahoch, fotky o detoch a milencoch a ine chujoviny. Mne je jedno ako si buducnost predstavuje. Ked ma vidi na fb uz mi pise. Je tak strasne otravna. Ked ma vidi niekde von bezi ku mne. Smeje sa tak nahlas ako koza len aby zaujala. Natriasa s vlasmi ma take dlhe spinavo blond vlasy.. ani nieje moj typ. Vystavuje svoje vnady predomnou ten svoj hrudnik, zadok..
Si mysli ze je aka sexica ci co.. A ked ma zbada hned moje meno taha ako rozmaznana pubertacka ze ahoj MIskooooooo ... nevolam sa tak samozrejme len priklad ako vola. Miskoooooo... otras.
Nemam odvahu jej chrsnut do tvare nech mi da pokoj. Rozisiel som sa s frajerkou mojou a ona teraz vidi vo mne sancu na vztah. A ked sa v mojej blizkosti objavi sympaticka baba tak zostri pozornost ako rys a uz kuje plany ako sa potencialnej sokyne zbavit co najskor. Len co sa zacnem bavit s nejakou pre mna symposkou babou tak ziarli a robi vsetko preto aby nas oddelila od seba. Zacne ohovarat danu slecnu, vysmievat sa z nej, a ved viete baby ake ste potvory co budem pisat.
No co robit poradte? Mame spolocnych priatelov a tak je tazke je naostro povedat ze ju nechcem a nech si nenahovara, navyse je cerstvo rozvedena s deckom.

Iiiii

A Ty čmeliak, Ty si ako že z akého kraja? Že pozdravujem svojho biologického otecka, keď príde, tak už máme pre neho pripravené a vopred premyslené privítanie, tzv. uvítací ceremoniál. Má sa na čo tešiť. Na to môže vziať jed.
Môžeš prísť aj ty. Niečo sa mi marí s muchami, že dve muchy, či tak nejak - ha, ha.
Nič, idem spať, môžem na to, na teraz, s.ať, tak mi držte palce.
Ja to tam, v tom Rakúsku, dám na betón. Nemusím si ani veriť, lebo to viem - ha, ha. Vystačím si aj s vlastným názorom...

Iiiii

Už to neberiem ako fór.
Nie, to nemáš zase pravdu, že mojou záujemkyňou je moja matka, lebo s tou sa vidím denne max. 10 minút a prehodím s ňou zopár slov. Ona má dosť svojich starostí.
A teba Lubko, čo tak zaujíma to, či som sám alebo nie? Keď píšeš o takomto čase ako ja, tak ani ty nemáš nikoho? Na rozdiel od Teba to mňa trápi minimálne, resp. vôbec. A ďalej to nekomentujem. Záujemkyne by sa našli, ale ja mám momentálne lepšie veci na práci ako riešiť vzťahy. A keď tu niečo píšem, tak premýšľam v skutočnosti o niečom úplne inom, čo Ty ťažko pochopíš. Závisť je zlá, es ist mir klár und sche.ss egál - ha, ha.
Že vraj hlásia mrazy. Že by prišiel na psa mráz?
Tak sa maj, keď to majú byť kvázi fóry, tak ok, som za každú srandu.

Lubko4

Aj Janko z okolia Vranova musí neustále odháňať svojú nechcenú záujemkyňu, ktorou je jeho matka. Sleduje ho všade - v krčme, v sprche, počas spánku atď.

br

Este okrem ignorovania a zazerania a nerozpravania jej mozes zazelat napr. aj k vianociam ze jej zelas vela stastia vo vztahoch aby nasla toho praveho.

ANGEL-DEMON

ale tu nejde o to že chlapec má pocit že je "žiadaný"...
náš chlapček je posero a tej ženskej sa bojí..
ked sám tvdí, že má v očiach plamene nenávisti a že trieska všetkym ked jej je*e...
tak sa bojí že ked ju odmietne tak bude letiet aj on, že mu tresne takú že stena mu dá druhú... :-D

qweqweqwe

Ten Jancov postoj je fakt podozrivy. Moj dojem z toho, co uz nam tu opisal, je, ze si rochni v pocite, ze je ziadany. Z toho prameni aj tato tema. Ach, ti muzi...