Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcena zaujemkyna

Príspevok v téme: Nechcena zaujemkyna
JancozPP

Poradte mi ako sa zbavit nechcenej baby. Ide o jednu ktora sa chce asi stoj co stoj vydavat a zmyslela si ze ja som ten jej vyvoleny. Zpoznali sme sa v praci. Uz tam mi nedala pokoj. Stale ma volala niekam von, pozyvala, nasla si ma na fb a tak som ju pridal k priatelom ved ako bezne. Lenze ona mi vypisovala vecer co vecer, pisala mi same kokotiny. Siel som von s nou parkrat lenze jej sa to zapacilo a stale ma vola. Uz robim inde ale ona stale neda pokoj. Stale ked sme vonku rozprava o byvani ako si ho predstavuje, o rodine a detoch, o svojich planoch do buducna, o tom ako chce zit. Same dristy co vam poviem.Na fb lajkuje a zdiela same myslienky o laske a vztahoch, fotky o detoch a milencoch a ine chujoviny. Mne je jedno ako si buducnost predstavuje. Ked ma vidi na fb uz mi pise. Je tak strasne otravna. Ked ma vidi niekde von bezi ku mne. Smeje sa tak nahlas ako koza len aby zaujala. Natriasa s vlasmi ma take dlhe spinavo blond vlasy.. ani nieje moj typ. Vystavuje svoje vnady predomnou ten svoj hrudnik, zadok..
Si mysli ze je aka sexica ci co.. A ked ma zbada hned moje meno taha ako rozmaznana pubertacka ze ahoj MIskooooooo ... nevolam sa tak samozrejme len priklad ako vola. Miskoooooo... otras.
Nemam odvahu jej chrsnut do tvare nech mi da pokoj. Rozisiel som sa s frajerkou mojou a ona teraz vidi vo mne sancu na vztah. A ked sa v mojej blizkosti objavi sympaticka baba tak zostri pozornost ako rys a uz kuje plany ako sa potencialnej sokyne zbavit co najskor. Len co sa zacnem bavit s nejakou pre mna symposkou babou tak ziarli a robi vsetko preto aby nas oddelila od seba. Zacne ohovarat danu slecnu, vysmievat sa z nej, a ved viete baby ake ste potvory co budem pisat.
No co robit poradte? Mame spolocnych priatelov a tak je tazke je naostro povedat ze ju nechcem a nech si nenahovara, navyse je cerstvo rozvedena s deckom.

kuchar00

qweqweqwe< aj ty sa mýliš, máš šťastie že si sa s takou ženou ešte nestretla respektíve možno aj stretla ale neodhlalila si ju. Ženy používajú prešpekulovanejšiu techniku závisti a nenávisti. Budú sa tváriť ako tvoje najlepšie priateľky ale za chrbtom tvoria plány ako ti ublížiť a vyťažiť z toho čo najviac. Modli sa aby si sa s takou puckou nikdy nestretla. No sú aj také ktoré ti dajú priamo pocítiť bez okolkov že niesi žiadaná.
Muž ak ubližuje tak buď zo žiarlivosti alebo pre peniaze ale žena má tisíc dôvodov ak znenávidí a to peniaze, majetok, láska, práca atď.
Osobne som to zažil. Mál som kolegynku ktorá sa mi páčila, pracovali sme v jednom menšiom hotely a boli sme dvaja kuchári a šesť žien. Jedna z nich tak zmanipulovala tie štyria voči tej piatej že musela pre zachovanie svojho duševného a napokon aj fyzického zdravia opustiť prácu a dať výpoveď. Nakoniec som výpoveď dal aj ja. Už som nedokázal pracovať medzi tými mrchami ktorej jej ubližili. Robili všetko preto aby ona vyzerala ako tá neschopná pred našou šéfkou, tá ktorá za všetko môže, všetko zkazí a všetko zbabre. A kedže sme mali šéfku čiže ženu nad sebou tak tá im uverila lebo keď šéfuje žena tak to nem dopadne dobre.

br

Ale aka zavist. Najviac skodis, ked jej nic nepovies a davas jej nadej. Mne ked jeden chalan nedal pokoj, zacala som mu rozpravat ze mam vztah a aky je uzasny ten moj a krasny atd, tak potom sa stiahol. Alebo ignoracia. To sa da vycitit, co plati na koho. Nemala by som problem ani opacne, keby som bola ta baba a ty mi to povies priamo.

qweqweqwe

Mylis sa, som zena ale konflikty nenavidim. Ja som si skor uzila ublizovania od zamindrakovaneho zavistliveho "kamarata", muza. Moje riesenie bolo, ze som prestala o sebe hovorit, aby nemal co zavidiet. Pomohlo. A snazim sa ho absolute vytesnit zo svojho zibota. Zato ziadna zena mi este nikdy nenavist najavo nedala. Takze nie, nie je to tak, ako si myslis. Zeny su rozne.

JancozPP

Mozno som zbabelec ale nie totalny lebo sa to snazim riesit. Nehadzem flintu do zita a idem na vec logicky aby som svojim konanim neuskodil nikomu. Lebo ste zeny a ako zeny viete co dokaze narobit ZENSKY ZAVIST VOCI INEJ ZENE. Alebo sa mylim?

JancozPP

To hej, lenze mam tusaka ze ona je z tych mrch ktora to nestravi len tak. Ako to ste nevideli ten jej nenavistny pohlad v ociach. Ona sa nevie ovladat a ked ju nieco nastve tak trieska so vsetkym, hundre, buzeruje vsetkych a vsetko, krici, ako kedy ale hned je poznat na nej ze nieco sa deje. Ako ja ju skusam ignorovat uz v poslednom case, viac sa bavim s kockami ktore mi vyhovuju a su symposky, viete take ze sa s nimi citite dobre a ste radi ze ste s nimi. S nou konverzujem minimalne uz lenze ona je ta co si vynucuje konverzaciu. Ale asi dam na vas a uvdimi co to spravi s nou. Zacnem ju ignorovat a viac byt v pritomnosti inych slecien nech vidi ze nieje tou ktorou tak tuzi byt. Och to bude zavist... :O)

br

Tak potom si zbabelec a makkys a robi ti dobre sa akoze stazovat, aky si ziadany.
Ano, to je vyborna rada, mat akoze frajerku, bozkavat sa s nou a objimat. Ked uz jej to nedokazes povedat.

qweqweqwe

Janco, vies, co urob, ked nie si schopny jej to priamo povedat? Popros nejaku svoju kamosku, nech sa docasne pred nou zahra na tvoju frajerku, a nech tu otravu posle do p... ona. S tym, ze ty budes stat na strane svojej akoze frajerky. Niekto jej to povedat musi. Inak neprestane. Stale si ale myslim, ze by si jej to mal slusne s citom povedat sam. Ona sa z toho neposklada, nemaj obavy, zeny zvladnu vela.

JancozPP

Ako som pisal v predchadzajucom prispevku, niesom ten typ ktory je voci zenam nejaky rezervovany najma ak danu zenu pozna. Mame spolocnych priatelov takze to nejde hned by ma ohovorila. Ako ja mam v pi*i aj tak co si o mne mysli ale potom by to rieslili vsetci co sa s nou nebavim alebo co.