Nechcena zaujemkyna

Príspevok v téme: Nechcena zaujemkyna
JancozPP

Poradte mi ako sa zbavit nechcenej baby. Ide o jednu ktora sa chce asi stoj co stoj vydavat a zmyslela si ze ja som ten jej vyvoleny. Zpoznali sme sa v praci. Uz tam mi nedala pokoj. Stale ma volala niekam von, pozyvala, nasla si ma na fb a tak som ju pridal k priatelom ved ako bezne. Lenze ona mi vypisovala vecer co vecer, pisala mi same kokotiny. Siel som von s nou parkrat lenze jej sa to zapacilo a stale ma vola. Uz robim inde ale ona stale neda pokoj. Stale ked sme vonku rozprava o byvani ako si ho predstavuje, o rodine a detoch, o svojich planoch do buducna, o tom ako chce zit. Same dristy co vam poviem.Na fb lajkuje a zdiela same myslienky o laske a vztahoch, fotky o detoch a milencoch a ine chujoviny. Mne je jedno ako si buducnost predstavuje. Ked ma vidi na fb uz mi pise. Je tak strasne otravna. Ked ma vidi niekde von bezi ku mne. Smeje sa tak nahlas ako koza len aby zaujala. Natriasa s vlasmi ma take dlhe spinavo blond vlasy.. ani nieje moj typ. Vystavuje svoje vnady predomnou ten svoj hrudnik, zadok..
Si mysli ze je aka sexica ci co.. A ked ma zbada hned moje meno taha ako rozmaznana pubertacka ze ahoj MIskooooooo ... nevolam sa tak samozrejme len priklad ako vola. Miskoooooo... otras.
Nemam odvahu jej chrsnut do tvare nech mi da pokoj. Rozisiel som sa s frajerkou mojou a ona teraz vidi vo mne sancu na vztah. A ked sa v mojej blizkosti objavi sympaticka baba tak zostri pozornost ako rys a uz kuje plany ako sa potencialnej sokyne zbavit co najskor. Len co sa zacnem bavit s nejakou pre mna symposkou babou tak ziarli a robi vsetko preto aby nas oddelila od seba. Zacne ohovarat danu slecnu, vysmievat sa z nej, a ved viete baby ake ste potvory co budem pisat.
No co robit poradte? Mame spolocnych priatelov a tak je tazke je naostro povedat ze ju nechcem a nech si nenahovara, navyse je cerstvo rozvedena s deckom.

br

Janco, nechce sa mi verit, ze nevies dat najavo, ze nemas zaujem, spravam sa chladno, nedobytne, poviem jej, ze mam vztah, pripadne ze sa mi strasne paci jedna baba, a kontakt a debatu obmedzim na minimum, ziadne otazky, nic. Uz nic lahsie neexistuje.

JancozPP

Tak dik za reakcie, samozrejme som mohol cakat ze si to zliznem ja ze som ja ten vinny ze je dotierava stihacka. Lenze ja som ten typ muza ktory sa bavi so vsetkymi babami ci su mu sympaticke alebo nie. Zo slusnosti sa bavim s kazdou a niesom taky priamociary ze jej surovo nieco drze poviem ako pri chalanoch nemam problem ale pred zenami sa ovladam neviem asi ma tak vychovali alebo co...
Aj s nou sa bavim ako s kazdou inou, smejeme sa, rozpravame len ona si to vysvetlila tak po svojom ze je z mojej strany nejaky zaujem lebo ona sa chce vydat a asi jej chyba chlap a je rada stredom pozornosti co som si vsimol. Ked sa okolo nej tocia muzi tak sa sprava ako hviezda na nebi. Vtedy musia ist vsetke ostatne prec lebo je tu ONA.
Ako ja zase ked mam o nejaku zaujem tak ten kontakt s danou slecnou je trochu iny. Viac sa s nou rozpravam, snazim sa ju rozosmiat, byt vtipny a sarmantny, tulim sa k nej a vyhladavam fyzicky kontakt taky nevtieravy. A s takou kde zaujem nieje len bezny komunikacny styk ako medzi ludmi tak sa tiez rozpravam, smejem ak je nacom.
Ale to ONA je ta ktora si to vysvetlila tak ako si to vysvetlila. Ma problem vyjst s mojimi kamoskymi. Kazdu jednu berie ako ohrozenie svojej pozicie. Staci ked sa s niektorou smejem, fyzicky sa kontaktujeme viete ako kamosi a ONA uz zaujeme utocnu poziciu. A najma ten jej pohlad nenavistny ked vidim ako na tvari jej hned vidiet co jej asi hlavou prebieha. Strasne ziarliva je...
Ked si ju predstavim len hypoteticky ako svoju manzelku :DDD tak ju vidim ako stoji rozkrocmo s metlou v ruke a s pohladom vrahyne vo dverach :DDD
Ktohovie preco sa s nou byvaly manzel rozviedol... :DDD
Ako keby som mohol tak sa kontaktu s nou vyhybam co najviac a odidem niekam kde jej niet lenze nejde to kedze mame spolocnych priatelov a je zopar len zopar takych ktori s nou problem nemajui :DDD

fungus

Sam si si na vine ked ju nevies stopnut a odmietnut jej pozvania a dobiedzanie
Sa priznaj ze tebe to robi dobre ze ta uhana a chce tvoju pozornost len pre seba a pripadnu sokynu v tvojej blizkosti tuzi zneskodnit co i len pohladom..

Laurora

Presne toto chlapi robia, lichoti im, ked ich zena takto uhana aj ked o nu nemaju zaujem...ale ked sa tvaris flegmaticky a von ides a odpises jej, tak ona sa bude dalej pokusat ta dostat....takto to je. Dnesne zeny su zvyknute chlapov balit a casto su iniciativnejsie...co nie je prave najlepsie ale co uz. Ja chlapovi dam jasne najavo, ked nemam zaujem a je to jasne, normalny chlap sa neurazi. Nemusis byt zly a neprijemny, ale v dobrom jej povedz, ze ste kolegovia/ kamarati a ze nemas zaujem riesit vztahy v praci napr.

osol

tiez som za uprimnost, je od teba pokrytecke, ze si to s nou nevies vyjasnit, predstav si seba v takejto situacii ako by si sa citil
daj s nou rec a budes mat pokoj

ANGEL-DEMON

ked si taký čávo , bud chlap a pekne jej povedz že
"..vieščo chcem si s tebou niečo vyjasniť, my dvaja sme len kamaráti, nemusíš mi hovoriť o svojich plánoch do budúcna a neohováraj predo mnou druhé ženy..lebo napríklad tá ktorú si ohovárala minule sa mi páči..." niečo také skús.. malo by jej docvaknúť...
a ak jej to nedocvakne...
tak snád si svojprávny,... a nie si povinný s nou chodiť von..
proste ked ta neikam zavolá jej povedz, ze nemáš čas,..
alebo jej povedz že ideš von s jednym dievčaťom...
alebo jej povedz ze bude lepsie ked sa spolu už nebudete stretávať..
a na fb je možnosť vypnutia chatu.... ale napisat ti moze ajtak... ale mozes ju drasticky- zablokovať.. a budes mať pokoj...

Loooooool

peeco jej nepovies ze ju nechces? ved bud uprimny ako ja. A ak ju nechces ranit tak povedz ze mas babu niekde v zahranici. Citala son len kusok.. Ale ludia by mali byt viacej uprimnejsi a narovinu povedat co citia.