Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo som stále sama??

Príspevok v téme: Prečo som stále sama??
single_7

Ahojte :)

mám 22 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah. Niežeby som chcela silou mocou niekoho mať to nie, ale trošku ma to trápi, že som stále sama. Ked vidím niekoho šťastne zamilovaného tak trošku im aj závidím. Jeden chlapec mal o mňa záujem dobre sme si rozumeli, lenže po chvíli si našiel inú. Trošku ma to zarazilo. Je pravda, že by sme sa nemohli stretávať často možno aj preto si našiel iné dievča. Tých nápadníkov je viacero lenže ja ich odmietam neviem prečo. :( Mám strach alebo niečo mi bráni k tomu aby som niekoho spoznala. Možno je to také divné. ale ja nechcem sa rúcať do vzťahu len preto, že som sama. to je také zúfale potom. Ja chcem niekoho spoznať s kým si budem dobre rozumieť budeme mať toho veľa spoločného a podobne.
Len rada by som videla vaše názory k tomuto. či som samá alebo nie. dakujem :)

Iiiii

A teraz sa za to hanbím jak pes, keď si na to spomeniem. To snáď ani nie je možné, že som to bol ja. Preto tlačím na rodinu, aby sme odišli niekam, kde ma nikto nepozná. Narobiť toľko ho.adín, že dovi dopo, s pánom Bohom. Pozerajú na mňa ako na zjavenie. Jedna vec je to oľutovať, čo ani neľutujem, ale druhá je zabudnúť na tú hanbu:-) To je iné kafe.

Iiiii

Ja som mal príležitosti a neriešil som vôbec hodinky, ak mám pravdu povedať, po pár minútach sa to nejako tlačilo na jazyk, tak sa to nejako vyvinulo. Tej Li.i mi je ľúto. Vtedy som mal vážne crazy obdobie, nebudem klamať, behal som kade tade ako pes odtrhnutý z reťaze. Neviem, ale teraz mám pocit, že nešilo len mne, ale všetkým okolo mňa. Ja vážne neviem, či som mal mániu alebo akého frasa a všetci okolo mňa tiež. Asi nejaká davová psychóza.
Možno ma odradilo to, že toľko hovorili o svojich ex-och, že som ich až ja začal ľutovať:-) Potom mi to začalo ísť na nervy, potom pomedzi to ešte riešiť problémy, také a hentaké, čo mne bolo viac menej jedno, aj keď snaha sa cení.
Čiže po tom rozvode som nebol práve sv., ale skôr divoko manický.

Iiiii

To je "len" Murphyho zákon. To, čo chceme, to nemáme a to čo nechceme, tak to väčšinou máme. Asi to všetko začína komunikáciou a schopnosťou vycítiť, čo si tá osoba myslí. Začať nejako vtipne, koľko je hodín a potom to nejako rozvinúť, že asi máš niečo s hodinkami. Veď predsa si si kúpil značkové hodinky na trhu a po jednom dni už neidú:-)

single 24

To je skoro presne jak ja v mužskej podobe. Proste keď to nejde, tak to nejde a asi to potrebuje fakt čas keď sa akokoľvek snažím a nikdy nič poriadné. Neviem si to vysvetliť prečo som sám, veď som neni škaredý aspoň čo si u báb všímam a aj sa v pohode s nimi rozprávam. Nechápem :/

Iiiii

Áno, došlo mi to a nemienim s tým napriek tomu nič robiť. Mám lepšiu zábavku ako riešiť vzťahy. Už ti do došlo, či stále ešte nie? A to všetko ostatné mám v pi.i, tak ako aj teba.

Kitttttttty

single_7 viem, co prezivas, ja som na tom dost rovnako. Neviem cim to je a co je dovod, ale taktiez som dlhodobo sama a aj zaujem by bol, dokonca pred niekolkymi mesiacmi bol z jednej strany dost intenzivny, vsetci na mna tlacili ze je cas a tak, ale nedokazala som sa prinutit ho k sebe pripustit, pretoze (ale to je asi len moj problem so sebavedomim) nevedela som si vobec predstavit seba vo vztahu. Uz som tak dlho sama, ze asi uz aj sama ostanem. Ja si osobne myslim, ze ludia chcu iba to co nemaju. Chces chalana lebo sa citis sama ale mozno preto ze tvoj dovod pre vztah je takyto nevies sa do toho skutocne ponorit. Neviem. Skus porozmyslat. Mozno ti len naozaj nik nepadol do oka. Tiez by som nechcela niekoho len preto lebo vsetci maju alebo preto ze je cas. Raz som to tak uz urobila a bolo to onicom. TAk sa silou mocou nenut ak to tak necitis. Cize urcite v tomto nie si sama. Sme uz dve :)