Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo som stále sama??

Príspevok v téme: Prečo som stále sama??
single_7

Ahojte :)

mám 22 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah. Niežeby som chcela silou mocou niekoho mať to nie, ale trošku ma to trápi, že som stále sama. Ked vidím niekoho šťastne zamilovaného tak trošku im aj závidím. Jeden chlapec mal o mňa záujem dobre sme si rozumeli, lenže po chvíli si našiel inú. Trošku ma to zarazilo. Je pravda, že by sme sa nemohli stretávať často možno aj preto si našiel iné dievča. Tých nápadníkov je viacero lenže ja ich odmietam neviem prečo. :( Mám strach alebo niečo mi bráni k tomu aby som niekoho spoznala. Možno je to také divné. ale ja nechcem sa rúcať do vzťahu len preto, že som sama. to je také zúfale potom. Ja chcem niekoho spoznať s kým si budem dobre rozumieť budeme mať toho veľa spoločného a podobne.
Len rada by som videla vaše názory k tomuto. či som samá alebo nie. dakujem :)

Sevrin

Milá single_7, položila si otázku:

"Prečo som stále sama??"

A zároveň si si odpovedala:

"Tých nápadníkov je viacero lenže ja ich odmietam"

No takže, aby sme boli v obraze a chápali tvojmu problému, čo vlastne potrebuješ za radu?

Tvoja otázka by mala zmysel, keby všetci odmietali teba.

Biela Kobra

Ideš na to dobre. Lepšie ti je samej ako s niekým, koho by si len využívala ako spoločnosť, alebo s niekým, kto by ti doslova vadil. Neboj sa, máš ešte len 22. Raz príde chvíľa, keď stretneš človeka, ktorý ti "zavonia" - ale vtedy už neváhaj a konaj, jednu príležitosť si si už nechala prekĺznuť pomedzi prsty.

0vecka

hmm a ako si to predstavujes? niekto prejavi zaujem a ty ho odmietnes. ako si predstavujes ze sa das s niekym dokopy?

kafe

nuž, keď každého odmietaš, tak asi si sama. To ťa nenapadlo? A ako chceš niekoho spoznať, keď nápadníkov odmietaš? Bože veď sa stretávaj, bav sa s nimi, choďte na ryby a kecajte do rána bieleho.. aj bez vzťahu. Nehovor, že všetci chcú okamžite s tebou chodiť a nikoho nebaví len tak nezávezne chodiť von na čaj.

Strašne si odporuješ. Nechceš silou mocou niekoho mať a zo zúfalstva a samoty sa vrhať do vzťahu ALE ty si to zúfalstvo a samotu sama vytváraš. Nevidíš to?? Lebo bez chlapa ťa to až tak moc nebaví, radšej by si mala priateľa. Tak sa prestaň hrať na netýkavku, že NIEEE ja vzťah nechcem, mne je dobre samej, keď to tak vôbec neni.