Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo som stále sama??

Príspevok v téme: Prečo som stále sama??
single_7

Ahojte :)

mám 22 rokov a ešte som nemala žiaden vzťah. Niežeby som chcela silou mocou niekoho mať to nie, ale trošku ma to trápi, že som stále sama. Ked vidím niekoho šťastne zamilovaného tak trošku im aj závidím. Jeden chlapec mal o mňa záujem dobre sme si rozumeli, lenže po chvíli si našiel inú. Trošku ma to zarazilo. Je pravda, že by sme sa nemohli stretávať často možno aj preto si našiel iné dievča. Tých nápadníkov je viacero lenže ja ich odmietam neviem prečo. :( Mám strach alebo niečo mi bráni k tomu aby som niekoho spoznala. Možno je to také divné. ale ja nechcem sa rúcať do vzťahu len preto, že som sama. to je také zúfale potom. Ja chcem niekoho spoznať s kým si budem dobre rozumieť budeme mať toho veľa spoločného a podobne.
Len rada by som videla vaše názory k tomuto. či som samá alebo nie. dakujem :)

Denisaf

Celebritka a to svajciarsko by si nevyskusala??? Znama tam robi zdravotni sestru a ma 8000 eur plat.... to by ti mooc pomohlo a to ze nerobis na sk vobec nelutuj drzim palce nech sa ti podari ta robota!!! Niejw nic horsie ako ked je clovek v srackach

ANGEL-DEMON

celebrita.... ty si nerozmyslala ist do švajčiarska??? s ich platmi by si si skor splatila dlhy....hmm? ...ked vies nemecky ziaden problem...

celebrita FB

...Hej, pracujú, ale oni sú naozaj chorí, to znamená: naozaj kedysi počuli a stále počujú hlasy, ktoré im všeličo prikazujú, naozaj poberajú invalidný dôchodok. Totiž zamestnávateľ nemusí platiť žiadne odvody za takého, čo invalidný dôchodok poberá. Preto ich zamestná, keď tam oklamú, že mali len depresiu :) Však psycho liek ako psycho liek. či na depku, či na spáno, či na schízu, všetko jedno...
Ja ale žiadnu diagnózu v skutočnosti nemám, mám ju iba na papieri :)
A praktickú lekárku mám šibnutú, čo ma po psychiatroch posiela, vraj nech psychiater všetko schváli a on nič neschváli. NEuvažujem o robote na SLovensku ani náhodou.
Ešte 10 rokov makačky by mi bolo treba v Rakúsku, kým bude na ten byt. A hľadať len práce s ubytkom :)

kabel

Celebrita FB, teraz celkom vážne-nevidím dôvod, aby si nemohla na Slovensku pracovať, hoci máš i dg. schizofrénia. Existuje celý rad pacientov, ktorí pracujú napriek svojej chorobe.

celebrita FB

...ja budem mať 36, nikdy nebol vzťah, ani sex a dokonca som šťastná, že to tak je. Vždy som bola toho názoru, že kým nebudem mať vlastný byt, neprosím si vzťah. A kým nebudem schopná uživiť decko, neprosím si sex. Potom by mi vyhovovalo zachrániť niekoho, kto je na mňa finančne odkázaný a bude vo vzťahu sekať dobrotu. A nie urobiť zo seba štetku, ktorá je finančne odkázaná na chlapa. Alebo navždy zostať sama.
...Pravidelne bývam vyhadzovaná z robôt či už pre intrigy na pracovisku zamerané voči mojej osobe, alebo pre žiarlivosť rakúskych nóbl paničiek, ktoré si myslia, že som im tam prišla chlapov prebrať... alebo kvôli zmluve na dobu určitú. A čo? žijem s tým.
...Jedna poisťováčka ma obrala o celoživotné úspory po piatich rokoch driny vo fabrike na Slovensku za minimálku, decko (asi 8 ročné dievčatko) mala tučné jak ropucha, na jeden hlt doslova zožralo velikánsku rodinnú pizzu a vyslopalo liter jahodového džúsu: prosím pekne, na jedno posedenie. V pizzérii, v ktorej sme spisovali poistnú zmluvu. Tá sa nemusela starať, z čoho si decko uživí. Alebo skôr vykŕmi, však vyzeralo jak pred zakáľačkou. Meno a priezvisko danej poisťovacej agentky si dodnes pamätám, ale nebudem ho sem písať. Ešte by som sa náhodou dopustila trestného činu ohovárania a čo potom?
...Nejaké peniaze zhltli 3 vysoké školy, z ktorých ani jednu som nedokončila a po prvom semestri som vždy zdúchla. Mám na mysli kupovanie kníh, plus cestu do školy.
...Rodičia ma nikdy za nič nepochválili, len hrešili... len za jedno jediné ma pochválili: za herecký talent, keď mali svetlejšiu chvíľku. CHcela som si overiť, či je to pravda. Stálo ma to štyri tisícky v Eurách. Moje hranie sa na šibnutú a bedákanie pred lekármi, že počujem hlasy, ktoré sa mi vysmievajú, že som škaredá, lebo mám malé prsia, plus hranie sa na šibnutú aj z iných dôvodov. Zdrvotná poisťovňa sa mi krásne pomstila. Okrem toho idiotský záznam v kartotéke, ktorý mi zaručil, že na SLovensku už nikdy žiadnu prácu nebudem môcť robiť. Lebo všetko je vraj pre mňa ako pre "schizofreničku" psychicky náročné. Jedine sedieť doma na simulantskom invalidnom: to môžem vraj, iné nič. Tak by to chceli moji rodičia, aby ma definitívne pripútali k sebe.
... Podotýkam, invalidný dôchodok som nikdy nebrala. Takú sračku si naozaj nepotrebujem zavesiť na krk. Aj keď pravda je, že návrh psychiatra, aby som si invalidný išla vybaviť, zaručuje, že ten herecký talent naozaj mám.
...študovať herectvo NECHCEM!!! na to treba silikónové cecky, ani tie som si nevedela vysimulovať v čase, keď som sa kvôli tomu hrala na šibnutú.
...dva nevýhodné úvery, plus dve nevýhodné kreditné karty: bilancia: jedna KK splatená, druhá: dlžoba maximálny mínus, úvery stále na krku, veru na zaplakanie :(
...nonstop idiotské návrhy, ktoré mi dávajú pracovníčky banky, vraj sporiace fondy: Po všetkých tých sklamaniach: Ďakujem, neprosím :)
...plus platím podnájom, v ktoromnebývam, lebo v zmluve stálo, že rok platiť musím, či bývam, či nie. CHvalabohu som už z idiotského podnájmu dala výpoveď: načo mi je podnájom v meste, kde neexistuje šanca pracovať na plný úväzok, ale len na polovičný?
...A pri takýchto problémoch mi najväčšiu radosť robí otázka: "Prečo nemáš frajera? však si si už v Rakúsku nažgrlila peňazí a peňazí..."
...nudím sa na tejto stránke, lebo normálne ponuky do hotelov budú až zajtra na tej mojej. Dúfam, že do Vianoc budem preč. Najkrajší darček pod stromček by bola robota do Rakúska do hotela nejakého na stálo... aj so sockami všelijakými na izbe...aj keby smrdeli, však ja aj tak nemám čuch. Nezistená alergia na plesne... Vydržala by som ťahať aj 10 rokov... na Slovensku som za schizofreničku bez invalidného dôchodku :) totiž :) a bez nároku na prácu :)
...To posledné, čo by som pri mojich problémoch potrebovala, je chlap. A verím, že mnohé to tak majú, nielen ja.