Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skrat ?

Príspevok v téme: Skrat ?
Prezyvka

Dobry den, poprisim Vas o nazor na moju situaciu...
Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka.
Ak to v skratke popisem. Boli sme spolu rok, spoznali sme sa na intraku. Velmi ma chcela, na prvej spolocnej diskoteke sme na to hned skocili (oktober) a v aprili odiicialne vo vztahu. Vsetko bolo v tom najlepsom poriadku, lubili sme sa. Prislo leto, boli sme spolu cez vikendy, skoro stale. Bol som u nej doma, ona u mna. Vsetko fajn. Zacal semester, zacala sa mi vzdalovat. Vzdy nejaka akcia, vzdy s chlapcami, nema kamaratky. No doverujem jej. Nikdy som nic neriesil. Tvrdila, ze chce deti, spolocny zivot atd. Ma 21 Ja 27, bral som to s rezervou. Boli sme nejaky cas oddelene, lebo ze si musi soravit poriadok v hlave... potom mi pisala ako velmi ma miluje, ze chce byt len sommnou uz navzdy a ze jej obcas prepina, nech to beriem s rezervou, po tyzdni mi zavolala ze nepride a ze je koniec... vobec ju to netrapi, zabava sa a citujem "citi sa fantasticky" ... pritom pred mesiacom hovorila mojej rodine, ze uz je cas na zenenie pre mna..
potom mi pisala, ze nevie co vlastne chce, potom, ze chce byt sama, potom ze potrbuje dlhsiu dobu na to, aby zistila co chce...
prosil som a robil presne to, co som nemal... ona bola na plese s kamaratom na ktory sim chcel ist s nou a Ja som jej robil doma zadanie.. :D za co som dostal "jej dakujem :)"

kktkkt

nie si obklopený volmi, ale kamarátmi čo ti nechcú hovoriť pravdu lebo ťa nechcú stratiť/raniť :D urob to takto : zavolaj ju na byt alebo kdesi kde budete len vy, namotaj ju, vyšukaj ju a odkopni ako handru :D

Prezyvka

Dakujem Vam pekne za mile a povzbudive slova :)
Uznavam, ze vsetci mate pravdu. Doposial som pocul len " j*b na to", "daj jej cas", "vypi" ... :D takto ako Vy - rozumne so mnou doposial nikto nehovoril. Asi som obklopeny volmi :D
Som Vam za to vdacny a cenim si to.
Prajem Vam len to najlepsie

kafe

chlapče, ty si presne ten typ strašného dobráka, ktorý si nájde mrchu, nechá so sebou kývať ako sa jej páči, a potom ešte plače, keď sa tá trúba s ním rozíde.
To, aký človek naozaj je, sa vždy ukáže časom. Nie na začiatku. Je jedno, že drísta o tom ako chce deti, spoločný život s tebou a ako veľmi ťa miluje - to vždy ukážu jej činy, ako sa k tebe správa, či si ťa váži... proste prestaň toľko počúvať keci a viac si všímaj správanie, snahu, ochotu robiť kompromisy alebo robiť veci ktoré chceš ty.
Že si musí robiť poriadok v hlave a nevie čo chce... tomu by som aj verila. Ale zas mala jasno v tom, že chce byť radšej s kámošmi ako s tebou. Rozchod z jej strany určite nebol skrat. Proste už s tebou byť nechcela.
Na to, že máš 27 a prosíkaš sa, doprosuješ... prepáč ale u chlapa je to dosť, DOSŤ odpudzujúce. To si nejaký chlap?? Nauč sa nosiť gule s hrdo vztýčenou hlavou, hovorí sa tomu ináč aj sebavedomie. Chlap má byť chlap a nie sračka. Popracuj na tom.

Veľa zdaru a ten rozchod s kámošmi poriadne osláv.

Alessandra999

Dievča má 21 a nevie, čo chce, to je bežné:). Teraz sa potrebuje zabávať, stvárať hlúposti. časom nájde samú seba a "zkľudní sa". Nechaj ju ísť - je to lepšie pre ňu a hlavne PRE TEBA.

Ty si nájdi kočku, ktorá je už ako-tak vyzretá , myslím po vnútornej stránke, čiže nemal by si ísť pod hranicu 25 rokov:)

A hlavne nerob zo seba debila a chudáka, ktorý bude skákať ako slečna píska.

Veľa šťastia v živote:)

hehe1

no teba ma pekne na spagatiku a ona si uziva s kdekym....
a to, ze ta nepodvadza je malo pravdepodobne, ale moze byt aj to...
ono tieto typy nemaju chrbticu, tvaria sa milucko, ale len pokial nieco potrebuju a maju ta tam, kde chcu

poznam taky pripad, kde baba s typkom aj byvala a ten ju isiel odprevadit k znamemu domov, lebo isli "len pozerat film" :D
tak sa ten znamy smial, ze aky magor to je a spaval s nou pol roka.... to len aby si tak
nedopadol

takze kopni to medzi nohy a najdi si niekoho normalneho, co ta nebude mat za rohosku, sportu zdar

yxcvbnm

Bolo by dobre keby si sa ešte raz s ňou o tom celom porozprával, ale nie písomne, to nič nerieši. Vypisovanie je zbytočná strata času. Kým jednu vetu napíšeš, sedem viet vieš povedať. A pri písaní nemáš neverbálnu komunikácu ktorá je doležitejšia ako verbálna. Normálne sa stretnete osobne, budeš sa jej pozerať do očí a do tváre a pritom rozprávať a klásť jej otázky, že ako si ti ďalej predstavuje s vašim vzťahom a podľa toho ako sa tvári, tak už si budeš vedieť vytvoriť obraz o tom, ako asi to myslí. Nebol by si prvý ani posledný oklamaný, ale osobné stretko by sa tu žiadalo ako soľ. Prečo ešte? Ona má vzhľadom na jej vek do 35 čas na prvé decko a na vážny vzťah. Má času habadej. Ale ty vyzeráš byť slušný človek podľa toho čo o sebe píšeš a nie si žiadny prelietavec, ktorý by sa vyžíval v lámaní sŕdc dievčatám. Tu to vyzerá, že bolo zlomené tvoje srdce. Okrem toho: máš už svoje roky a keď ta teda milá dáma nechce, tak nech si čím skôr hľadáš inú a vekovo primeranú ktorá tiež už by rada vážny vzťah a všetko čo k tomu patrí. A nie citovo sa naviazať na zasraté nevyzreté decko ktoré nevie čo chce.

Prezyvka

:D dakujem, ze si napisal presne to, co si myslim... pocity mam kadejake este, no dobre ze tak. Naslubovala mi toho kopu, no zamerne som si nevybavil byvanie pri nej, nech vidim co z toho vsetkeho co vravi, je pravda...
Ci ma podviedla, tomu neverim. Ja som jej v tomto furt doveroval a neriesim to.
Tak zadanie som slubil uz davnejsie a za slovom si furt stojim, tak...
A to som nejovoril, ze ju som autom par kilometrov ( nie celu cestu ) aj niesol... doniesol som jej akurat vtedy veci z domu a ze ci ju nehodim tam a tam...

hehe1

ona chce byt hviezda, kde sa okolo nej tocia chlapi na diskotekach a zaroven chce mat vztah.... je to klasicke 21rocne dievcatko dneska...povedal by som, ze ta pocas tych jej stretnuti ta podvadza, kde sa da a ospravedlnuje to tym, ze "nevie, co chce" a tebou manipuluje ako malym chlapcom, aj ja som mal taku volakedy :D a este kolko dalsich .... takze ruky prec, najdi si normalnu zenu, nie decko..... a ona ide na ples s inym a ty jej robis zadanie ? daj si facku :)