Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skrat ?

Príspevok v téme: Skrat ?
Prezyvka

Dobry den, poprisim Vas o nazor na moju situaciu...
Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka.
Ak to v skratke popisem. Boli sme spolu rok, spoznali sme sa na intraku. Velmi ma chcela, na prvej spolocnej diskoteke sme na to hned skocili (oktober) a v aprili odiicialne vo vztahu. Vsetko bolo v tom najlepsom poriadku, lubili sme sa. Prislo leto, boli sme spolu cez vikendy, skoro stale. Bol som u nej doma, ona u mna. Vsetko fajn. Zacal semester, zacala sa mi vzdalovat. Vzdy nejaka akcia, vzdy s chlapcami, nema kamaratky. No doverujem jej. Nikdy som nic neriesil. Tvrdila, ze chce deti, spolocny zivot atd. Ma 21 Ja 27, bral som to s rezervou. Boli sme nejaky cas oddelene, lebo ze si musi soravit poriadok v hlave... potom mi pisala ako velmi ma miluje, ze chce byt len sommnou uz navzdy a ze jej obcas prepina, nech to beriem s rezervou, po tyzdni mi zavolala ze nepride a ze je koniec... vobec ju to netrapi, zabava sa a citujem "citi sa fantasticky" ... pritom pred mesiacom hovorila mojej rodine, ze uz je cas na zenenie pre mna..
potom mi pisala, ze nevie co vlastne chce, potom, ze chce byt sama, potom ze potrbuje dlhsiu dobu na to, aby zistila co chce...
prosil som a robil presne to, co som nemal... ona bola na plese s kamaratom na ktory sim chcel ist s nou a Ja som jej robil doma zadanie.. :D za co som dostal "jej dakujem :)"

Prezyvka

Dakujem za komentare, aj som sa pousmial :D
Vsetci mate vo vela veciach pravdu, to Ja viem. Kde to smerovalo som vedel od zaciatku, ale som toho nazoru, ze radsej skusit, ako neskusit a potom lutovat..
to zadanie... to som sa zaviazal k tomu ze to spravim uz davnejsie a ako som uz pisal, stojim si za slovom. Nechcem klesnut pod svoju uroven a nectit si svoje hodnoty.. tym som len poukazoval na to, ze aka je, ze jej to vobec nepride divne, ze to odomna aj teraz este ziadala...
No je to uz minulost, zivot ide dalej a ako viaceri z Vas podotkli. Mal by som pouzivat aj hlavu.
Som rad, ze sa nasli taky skvely ludia, ktorim nie su cudzie osudy lahostajne a aspon nejakym prispevkom podporia.
Prajem Vam len to najlepsie ;)

0vecka

ono je to tak ze dobrakov maju zenske za curakov... bohuzial som ja na to musel prist z vlastnej skusenosti :) ale ono sa clovek pouci a die dalej...

osol

suhlasim aj ja, ze to nebol ziadny skrat, ale od zaciatku to tam smerovalo. ona ma ine priority ako ty, nebavi ju byt len s jednym clovekom vo vztahu, treba jej dopriat slobodu, nech si ju uzije, ked ju chce. ale to neznamena, ze ty sa mas preto trapit. drz sa.

0vecka

lol toto si neviem predstavit ze by som stavajzne robil jej pracu a ona by sa sla zabavit... to by musela byt fakt situacia ktora by sa nedala len tak zopakovat stylom ze jej tatko v amerike je na smrtelnej posteli a podobne

inak vzdy ma vytoci ked niekto pouzije Slovo skrat v tomto zmysle.. do beznej reci prelozene to znamena posral som to ale odmietam brat za to zodpovednost lebo to bol skrat...

Kycera

Mladý muž,
toto nebol žiaden s k r a t!!! To bolo n a j l e p š i a vec, kt. Ti Tvoja bývalá mohla dať. To mi ver!!! Nevolaj, nepíš, nefaxuj, nestretávaj sa, nekomunikuj, okamžite ukončí akýkoľvek kontakt s ňou!!!!!
Tu sa ani tak nejedná o to, koľko má rokov, ale o to, že je to nezrelá baba so psychickými, morálnymi a emocionálnymi poruchami. Z toto všetkého, čo Ti narozprávala, sú najdôležitejšie slová, že "jej prepína"!!!
Za "jej ďakujem" buď vďačný, lebo Ty by si vzťah neukončil. Alebo sa mýlim? Nie, nemýlim sa! A v duchu jej popraj, nech si užije ten "fantastický pocit". Raz si budeš užívať aj Ty, nie fantastický pocit, ale fantastický ž i v o t (bez nej!)!
Takže sa z tohto vzťahu pouč, chyby neopakuj a porozhliadni sa - svet je plný normálnych dievčat a žien, kt. čakajú, kedy ich oslovíš! : )

neviem111111

si dobry chlap, takych neni vela, vaz si sam seba a nenechaj si skakat po hlave od dievcatka, ktore sa nevie zmestit do koze

Messje

Prezyvka
Si az prilis zalubeny na to aby si videl pravdu.Si roxumny chalan a preto staci len trosku porozmyslat.Nema kamaratky lebo s chalanmi je jej lepsieNaco jej si teda ty?Na nic.Za nic ta nema.Ziadny respekt.
Ja sa len opytam...
Ked si chcel ist na ten ples ty...co ti povedala?Ty nemozes?S tebou nechcem?Ty mas domacu ulohu?
Poslusne ako jej psik si jej ju urobil...
Nečakaj kym to bude boliet viac,pretoze ten moment pride ked sa dozvies viac.
Tu nie je co riešiť. Mas pravo najst si zenu ci dievca pre ktory budes ty na prvom mieste.Nedovol aby si bol na posmech všetkým.

kktkkt

normálne ju nakladaj a nechtiac jej ho zo sily jebni do riti a povedz jej nejakú hlášku, napr: Tam presne pôjdeš keď sa dorobím. :D

a_dr1a

Uvedom si, kde si ty (rozumovo citmi zivotom zrelostou ai) a kde je ona. Si dieta ze veris na rozpravky ktorymi ta krmi?? Jej skutky ciny su o inom. Je vychcana ze ti hovori co chces pocut. No jej spravanie hovori o inom. Toto je gro podstata a nie prazdne bezcenne sluby reci. Co cakas od 21r babenky?? A ze ona nena kamky iba kamosov? a veris ako ti je verna? :D Ona ide s kamosom na ples a ty jej pises pracu ci co?? :D Mas pri sebe malu mrsku co s tebou mava zameta a ty si dobracky idiot)) Takze bud urob to co ti tu xlapci radia (pozor nenabuxat :D matka je vzdy ista otec neznamy)) ale ja by sa nou uz nespinila. Dovi dopo a ty aj to hore, co mas na krku, obcas pouzivaj