Dobry den, poprisim Vas o nazor na moju situaciu...
Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka.
Ak to v skratke popisem. Boli sme spolu rok, spoznali sme sa na intraku. Velmi ma chcela, na prvej spolocnej diskoteke sme na to hned skocili (oktober) a v aprili odiicialne vo vztahu. Vsetko bolo v tom najlepsom poriadku, lubili sme sa. Prislo leto, boli sme spolu cez vikendy, skoro stale. Bol som u nej doma, ona u mna. Vsetko fajn. Zacal semester, zacala sa mi vzdalovat. Vzdy nejaka akcia, vzdy s chlapcami, nema kamaratky. No doverujem jej. Nikdy som nic neriesil. Tvrdila, ze chce deti, spolocny zivot atd. Ma 21 Ja 27, bral som to s rezervou. Boli sme nejaky cas oddelene, lebo ze si musi soravit poriadok v hlave... potom mi pisala ako velmi ma miluje, ze chce byt len sommnou uz navzdy a ze jej obcas prepina, nech to beriem s rezervou, po tyzdni mi zavolala ze nepride a ze je koniec... vobec ju to netrapi, zabava sa a citujem "citi sa fantasticky" ... pritom pred mesiacom hovorila mojej rodine, ze uz je cas na zenenie pre mna..
potom mi pisala, ze nevie co vlastne chce, potom, ze chce byt sama, potom ze potrbuje dlhsiu dobu na to, aby zistila co chce...
prosil som a robil presne to, co som nemal... ona bola na plese s kamaratom na ktory sim chcel ist s nou a Ja som jej robil doma zadanie.. :D za co som dostal "jej dakujem :)"
Skrat ?
Prezyvka- napíš: Danca46@centrum.sk :)
Danca určite môžme, navrhni kde, ako ťa nájdem a určite sa ozvem :)
Prezyvka - ak chceš, môžme si napísať aj mimo fórum :)
Danca tak on to už asi takto chcel, len zrejme nemal silu alebo odvahu spraviť to. No dúfam, že to prežívaš lepšie ako Ja :)
Prezyvka - nevie, čo chce= neuvedomuje si, čo v tebe má, tak to vnímam. Tiež sme to takto mali, posledný mesiac, hádali sme sa, prišiel, že nevie, či ten vzťah chce, alebo nie, či sa má riadiť rozumom, alebo srdcom. Povedal mi, že nevie, či ma dokáže urobiť šťastnou, potom mi naopak vyznával lásku. Do toho sne sa hádali, mali tichú domácnosť, on mi tvrdil, ako nemá žiaden problém a nakoniec som bola "donútená"- jeho správaním, odísť zo spoločného bývania s tým, že pauzu som navrhla ja- ani na chvíľu nezaváhal. Rozchod sme v tej chvíli nechceli ani jeden, ale on nechcel žiaden kontakt, takže je to už mesiac bez kontaktu.A postupne mi to všetko začína dopínať....
to myslis vazne ze si sa s nou este stretol? a to ma aky vyznam? to naozaj chces stale s hentakou osobou byt? preboha nechaj si narast gule a stopni to!!!!!
Danca4 bolo to krátko týždeň až dva aj tak sme prostredníctvom chatu boli v kontakte. V Piatok mi písala ako veľmi jej všetko to pekné chýba a že to chce späť. Tak som jej povedal, že ak to chce riešiť, nech sa stretneme. Včera bola no a zas to isté ako naposledy keď sme sa stretli, že chce byť sama. Tak Ja neviem už o čo jej ide. Preruším už kontakt, ona si asi ani neuvedomuje ako mi ubližuje. Alebo ma len naťahuje lebo bude potrebovať nejaké zadania :D
Prezyvka píšeš: " Boli sme nejaky cas oddelene, lebo ze si musi soravit poriadok v hlave... "....čo to znamená? To st eboli ešte pred rozchodom? ako dlho?
Tak jednoducho skončil váš vzťah a nabudúce trošku viacej pozor pri výbere partnerky
Danca4 - presne tak
holoch - pouzival som aj rozum, aj srdce.. aj s odstupom casu naisto viem, ze spociatku to bolo fajn, posledne 2 mesiace boli velmi zle. Nelutujem, ze som sa na to dal, to urcite nie :)