Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skrat ?

Príspevok v téme: Skrat ?
Prezyvka

Dobry den, poprisim Vas o nazor na moju situaciu...
Pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka.
Ak to v skratke popisem. Boli sme spolu rok, spoznali sme sa na intraku. Velmi ma chcela, na prvej spolocnej diskoteke sme na to hned skocili (oktober) a v aprili odiicialne vo vztahu. Vsetko bolo v tom najlepsom poriadku, lubili sme sa. Prislo leto, boli sme spolu cez vikendy, skoro stale. Bol som u nej doma, ona u mna. Vsetko fajn. Zacal semester, zacala sa mi vzdalovat. Vzdy nejaka akcia, vzdy s chlapcami, nema kamaratky. No doverujem jej. Nikdy som nic neriesil. Tvrdila, ze chce deti, spolocny zivot atd. Ma 21 Ja 27, bral som to s rezervou. Boli sme nejaky cas oddelene, lebo ze si musi soravit poriadok v hlave... potom mi pisala ako velmi ma miluje, ze chce byt len sommnou uz navzdy a ze jej obcas prepina, nech to beriem s rezervou, po tyzdni mi zavolala ze nepride a ze je koniec... vobec ju to netrapi, zabava sa a citujem "citi sa fantasticky" ... pritom pred mesiacom hovorila mojej rodine, ze uz je cas na zenenie pre mna..
potom mi pisala, ze nevie co vlastne chce, potom, ze chce byt sama, potom ze potrbuje dlhsiu dobu na to, aby zistila co chce...
prosil som a robil presne to, co som nemal... ona bola na plese s kamaratom na ktory sim chcel ist s nou a Ja som jej robil doma zadanie.. :D za co som dostal "jej dakujem :)"

Danca4

Prezyvka - to máš tak, čím viac dávaš a snažíš sa, tým si menej uvedomuješ, koľko ti ten druhý opätuje :)

Prezyvka

No Ja som ju nikdy v zabave neobmedzoval... Ja som jej vzdy doveroval, inac to podla mna nema zmysel... ale na druhej strane som bol vzdy ten, co sa prisposoboval. Teraz mam taky pocit, ze cim viac som daval, tym menej si to cenila... No nikdy som ju netlacil do rodinneho zivota. Nemam poriadne poriesenu robotu a ani sa necitim este na to, aby som zakladal rodinu.
Vzdy som robil vsetko pre to, aby to fungovalo a aby bola stastna. Tak hadam tam vonku nejaka je, co si to cenit bude :) a ze nabuduce budem viac pouzivat hlavu :D

Danca4

Bože, toto mi pripomína úplne moju situáciu len s chlapom....:D Vidím, že tvoja mladá je nevyzrelá a minimálne s ňou obmedz kontakt...potom zistíš, za čo Ťa mala :) My máma pauzu a pomaly na to prichádzam :) a otvára mi to oči :)

Jozef31

súhlasím s názormi že od 21 ročnej baby nečakaj nejaké stále nemenné názory na život, stále je to ešte baba s puberťackým zmýšľaním ktorá buď ešte len študuje alebo nedávno doštudovala, svet ju láka viac ako rodinný život v domácnosti. Baba si povie, som mladá, krásna, slobodná môžem všetko a život je predomnou. Preto nečakaj že taká aj keď má o tom reči bude chcieť život v zabehnutých koľaľách. Musí sa vybúriť, sama ešte nevie čo v skutočnosti chce, čo čaká od života, je plná ideálov a hlúpo naivných názorov o živote. Potrebuje aby ju život párkrát prefackal aby nabrala skúsenosti ako to v spoločnosti naozaj chodí. V takom veku ešte nieje súca na ustálený rodinný život vo dvojici. Preto veľa manželstiev uzatvorených v takomto veku najmä vďaka nečakanému tehotenstvu po rokoch skrachuje a vedie k rozvodom. Už sám môžeš vidieť ak po sebe prečítaš že ona sama nevie čo chce a strašne rýchlo mení názory. Raz tak, raz onak.

Kycera

Prezývka,
si muž s morálnymi zásadami. A je obdivuhodné, že aj napriek tomu, čo sa stalo, si slovo dodržal a sľub splnil! Vyšiel si z toho s čistým štítom! : ) Poznám len málo takých ľudí. Máš môj obdiv a úctu. Zostaň taký, aký si. Jedného dňa vstúpi do Tvojho života žena, kt. tieto Tvoje črty ocení. Nechcem nič hovoriť, ale na moje slová dôjde! : )
Tak veľa šťastia, mladý muž!!!

kafe

chlapče, nezabúdaj na malinký detail. Aj ty si skvelý chlap. Svoju úroveň si držíš nie len tým, že si stojíš za slovom, ale že si vážiš samého seba a nerobíš zo seba idiota. Potrebuješ si okrem hodnôt ctiť i seba samého. Takého aký si. Neponižuj sa kvôli dodržaniu slova, radšej nič nesľubuj, povedz - urobím to ak sa mi bude chcieť a budem mať čas. A nauč sa hovoriť aj nie, neurobím to. Lebo byť čestný a korektný voči mizerným ľuďom je najväčšia hlúposť na svete. Vycucajú ťa, využijú a kopnú do zadku. Niekedy neurobiť pre druhého človeka čo som sľúbil je oveľa viac. Treba vedieť len rozlišovať situácie, ľudí. A najlepšie je nič nesľubovať.