Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som divná?

Príspevok v téme: Som divná?
Carrie27

Mám 19 rokov a nikdy som nemala priateľa (a teda ani sex). V dnešnej dobe sa preto cítim trošku zvláštne - všetky dievčatá a rovesníčky sú už zadané, majú "to" už dávno za sebou dávajúc mi najavo, akoby som zaspala dobu a bola nenormálna. Som starodávna, keď čakám na toho pravého? Niesom zástankyňou sexu až po svadbe, ale predstava vyspať sa s niekým už po týždni mi príde trošku mimo. Alebo som mimo ja? Kedy je vlastne "normálne" prísť o panenstvo, či začať si s niekým?

adreuy

preco by to malo byt divne? poznam zopar bab, ktore maju uz aj 23-24 a su stale panny... ziadne frigidne ani skarede podotykam a este nemali ani vazny vztah..
ja som v 19 tiez bola panna a tesne pred 20 som sa spoznala s jednym chalanom uplne som sa do neho zalubila a v 20tke som prisla o panenstvo a vobec nemam pocit, ze by som nieco zmeskala alebo ze som divna lebo som bola panna do 20tky.. som uplne spokojna s tym ako a kedy to prislo...
skor mi pride divne z tvojej strany, ze sa na taketo hluposti pytas, tak sa skus nad sebou zamysliet.. co je akoze normalne? prist o panenstvo v 15 len preto, ze vsetky spoluziacky trtkaju na diskotekach? wtf? v 19tich si uz dospely clovek, tak by si mala byt dost zrela na to, aby si zvladla posudit, ze to kedy clovek pride o panenstvo je len a len na nom a vobec na tom nie je nic divne, ze kedy to nastane...
ked ti tu napiseme, ze preboha si uplne divna, preco si este panna? tak akoze vyjdes na ulicu odchytis prveho chlapa a pretiahnes ho, len aby si nebola divna?
pekny den

karissa

Ano jasne kolke to uz maju za sebou ale nech ti povedia pre ktore z nich to je prijemna spomienka a kolkym to s dotycnym vydrzalo aj po tom? Neriad sa ostatnymi ale sebou ci myslis ze su stastne ak robia chalanom matrac a ti ich len vyuziju? ....asi tazko. Urcite by aj ony resp. vacsina chceli lasku vztah ....sama si odpovedz ci chces byt ako ony ......samozrejme je par vynimiek co sexuju ostosest s kadekym a nehladaju vztah no ty k nim asi nepatris vsak?

ninka66

ja som zastankynou nazoru ze radsej spoznat partnera neskor ale kvalitneho ako sa za zivot 20x popalit a aj tak to nikdy nevydrzi...je sice pravda ze dnes sexuju uz aj decka ale krasne sa to aj ukazuje na tom ze z roka na rok sa nam tu mnozi hiv,hpv a ine pohlavne choroby.... takze vzdy si vaz samu seba nedaj sa do nicoho tlacit a nerob co ti hovoria druhy ludia.... drz sa svojich zasad...

salcopalco

ziadne pravidla niesu stanovene, ludia by mali konecne pochopit ze oni su ti co si zadavaju sami za seba pravidla. Nikto ti nemoze urcovat kedy co mas vo svojom zivote urobit. Je dolezite zit ako to citis a nie ako kaze spolocnost. Preto su ludia nespokojni lebo stale sa riadia nie samymi sebou ale okolim. Vylezte z tej ulity konecne a zite ako chcete Vy nie druhi!

celebrita FB

Carrie27: vôbec nie si divná, si normálna. Problém je len v tom, že pravdepodobnosť, že si nájde do vzťahu divný divného je oveľa väčšia ako pravdepodobnosť, že si nájde normálny normálneho. Asi tak. Vzhľadom na dnešnú dobu. Mnohí normálni potom zostávajú sami. Skús sa aspoň modliť nejaké ružence za dobrého muža a možno, že ti bolo súdené nájsť skutočnú, pravú lásku až neskôr, niekedy okolo 30: aj tak nič v živote nestratíš. Veľa šťastia :)

cha

aleluuuujaaa normálne baby ešte existujuu ...neboj sa si celkom normálna......no ony očividne nie :D....ani ja som nikdy s nikým vzťah nemala a čo :D....lenže ja vlastne vzťahy nevyhladávam takže...ťa nemám ako podporiť :/ drž sa...

Alone forever

Ja keby niekoho mam tak by som mu nepovedala ci som panna alebo nie. Proste pre mna je to az prilis osobna vec a nerada by som to povedala. A hdam by sa ma to nespytal ani ja by som sa ho to neodvazila spytat. Sice som panna ale je to anonymne preto to pisem ale zaujima ma preco vacsina chlapov chce pannu. Berie zenu ze aha henta je uz pouzita, tu nechcem.. to od nich nie je normalne. Preto by som si to nechala pre seba a nezistil by to lebo u mna je tazke nieco zistit