Mám 19 rokov a nikdy som nemala priateľa (a teda ani sex). V dnešnej dobe sa preto cítim trošku zvláštne - všetky dievčatá a rovesníčky sú už zadané, majú "to" už dávno za sebou dávajúc mi najavo, akoby som zaspala dobu a bola nenormálna. Som starodávna, keď čakám na toho pravého? Niesom zástankyňou sexu až po svadbe, ale predstava vyspať sa s niekým už po týždni mi príde trošku mimo. Alebo som mimo ja? Kedy je vlastne "normálne" prísť o panenstvo, či začať si s niekým?
Som divná?
@ Ernesto, : D !
@ Cliatsi, ďakujem. Rada Ťa tu opäť vidím. : ) Veľa šťastia, mladý muž!!!!!
ja som prvykrat spal s holkou az ked som mal 22 a presne z rovnakeho dovodu ako ty pises - cakal som na vztah a hold som mal smolu na vztahy dovtedy. prilezitost vrznut si bola, ale nechcel som. ono ver mi, ze este mas VELA kamosiek okolo seba, ktore s nikym nespali, akurat si to vymyslaju, aby neboli pod spolocenskym tlakom ako si ty.
moja prva bola tiez panna a mala 23, potom som mal dalsiu, ktora mala 21, viem o jednej ktora ma 27 ci 28 a nic /vyzera normalne a aj sa sprava normalne, chodil som s nou na tanecnu/. moja naj kamoska spala az so svojim prvym frajerom a toho si nasla ked mala 22, takze o panenstvo prisla v 22 alebo 23 neviem teraz.
svet je plny ludi ako si ty, akurat kazdy to fejkuje, ze uz si vrzol /vratane mna v tvojom veku/, aby mu hlupaci dali pokoj :-) takze namiesto toho aby si sa vyspala s niekym len tak, aby si mala pokoj, tak husickam okolo seba iba rozpravaj ako si s niekym spala a vo vysledku budes mat to iste - svaty pokoj :)
tu prihodu by si mala mat trochu neobvyklu, napr im nafera povedat ze to ani nebolelo ani krv nebola - nieco neobvykle proste co im da signal do hlavy, ze toto je nepravdepodobne ze by si skryta panna vymyslela. pretoze ked zacnes opakovat to co opakuju vsetky skryte panny, tak oni ta prekuknu a zacnu sa sprtat v detailoch. s neobvyklou historkou ich zaskocis, kedze ony ziadne skusenosti nemaju.
hlavne nebud blba a nevymyslaj si ze to bolo s chalanom, ktoreho poznaju a mozu si to overit. vymysli si, ze to bolo v alpach na lyzovacke alebo na dovolenke pri mori alebo podobne, proste nieco, co si neoveria. vyfot sa s nejakym cudzim chlapcom selfie, ze to ste vy spolu. staci ti ist v piatok vecer do ineho mesta na disku a poprosit prveho co je tam bez holky a na 90% neodmietne - este ta bude uhanat cely vecer :-P tych fotiek by bolo fajn keby si mala viac. uplne najidealnejsie je, keby si mala selfie fotky vas dvoch v posteli ale tu ma absolutne nenapada ako ti poradit kde by si nasla nejakeho anonymneho na to a ako ho dostat do postele len na par selfie :D
a na zaver to najdolezitejsie: mas super idealy, tak sa ich nevzdavaj. pretoze ked raz stretnes svojho pana dokonaleho, tak to budes STRASNE lutovat, ze si sa vyspala len tak s inym a nie je to s nim to tvoje prvykrat. ta 21 rocna panna co som ju vyssie spominal by ti to vedela potvrdit, bola to taka typicka jednorazovka, kedy holka prisla zo zahranicia k nam do mesta na vikend. nedavno komplet zrusila so mnou kontakt, pretoze si nasla svojho princa a asi ju to fest trapi. takze maj rozum!
Si priemerná baba, ktorá doteraz nemala príležitosť "prísť o to", tak ako väčšina chlapcov v tom veku. Nič viac sa z toho nedá vydedukovať. Nie si lepšia a ani horšia od ostatných.
Dnes zijeme dobu, kde sa normalne zda byt "nenormalnym" a nieco chore zle zvratene ai sa chape ako normalne a cool.
Ja som bola panna ovela dlhsie ako ty a o nic som neprisla)) praveze teraz mi tie baby, ktore vtedy uz davno mali sex vztahy ai za sebou neraz zavidia) tak neviem co, vsak zijem ako ja chcem, ale vsetko je len o uhle pohladu. A isto sa nezarad do davu sedej masy ai len preto, "lebo vsetci". Zi si podla seba, svojho rozumu srdca duse, ako to ty chces vnimas a pocitujes. Kasli na vsetkych. Svoj zivot zijes iba ty. Nik iny nenavlieka tvoju kozu, nechodi v tvojich topankach, iba ty. Takze kasli na dake pohlady reci ai. Vzdy sa riad sama sebou. Co chces ty. Mas rozum. Nazory inych si kludne vypocuj, ale rozhoduj sa sama. Si mladucka. Uzivaj si zivot. Cestuj vzdelavaj sa, realizuj sa, pln si svoje tuzby sny, maj ciele mety ai
- tiež mám občas pocit, že som iná - ale beriem to ako výhodu -
jezis precitaj si toto Forum a uvidis ze taketo tu pise kazda druha...
Carrie,
odpoveď na Tvoju otázku znie : "NIE!!!"
Ty divná nie si, divní sú tí okolo Teba. Naopak, si inteligentné dievča, kt. si hľadá cestu a nepodlieha trendom. Mám pre Teba radu : "Za každých okolností zostaň sama sebou a nájdi si svoju vlastnú cestu, po kt. budeš kráčať so vztýčenou hlavou!!!" Sú MUŽI, kt. si dokážu vážiť to, ak im žena daruje vienok. Počkaj si na toho svojho. Veľa šťastia! :)
Myslim ze s tymto problemom ti ochotne pomoze mnoho dobrovolnikov.
carrie, ides z extremu do extremu, preco po tyzdni, vsak ako by vam to obom vyhovovalo, to by uz ten samotny vztah ukazal, to sa neda dopredu naplanovat