Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som divná?

Príspevok v téme: Som divná?
Carrie27

Mám 19 rokov a nikdy som nemala priateľa (a teda ani sex). V dnešnej dobe sa preto cítim trošku zvláštne - všetky dievčatá a rovesníčky sú už zadané, majú "to" už dávno za sebou dávajúc mi najavo, akoby som zaspala dobu a bola nenormálna. Som starodávna, keď čakám na toho pravého? Niesom zástankyňou sexu až po svadbe, ale predstava vyspať sa s niekým už po týždni mi príde trošku mimo. Alebo som mimo ja? Kedy je vlastne "normálne" prísť o panenstvo, či začať si s niekým?

Jarino41

Ja som bol na tom podobne do 22 rokov, a nič mi neušlo. Aj keď som sa za to vtedy tiež hambil. Moja manželka dokonca do 23 rokov! Bola moja prvá, a dodnes jediná. To že bola vtedy panna však neušlo pozornosti niektorých sukničkárov, aj napriek tomu, že bola bacuľka.. Ale tak to už chodí..

Procol_Harum

Hlavne nezúfaj pokiaľ sa dá a nájdi si činnosť, ktorá ťa napĺňa :) ...viem čo to je a ako sa cítiš, veď na mňa to tiež častokrát doľahne, že nemám pri sebe spriaznenú dušu, ktorá ma ľúbi a ktorá nie je len kamarátka, ale je len moja milovaná ...chýba mi to, ale musím vydržať, keď mi to neni dopriate ...dosť bolo smutnej nálady :D ...hlavne hlavu hore, zostaň taká aká si, mysli pozitívne a ver že ho nájdeš ...tak to robím aj ja :)

Procol_Harum

Nie si divná vôbec, skôr som rád že existujú ešte baby čo nevlezú hneď chlapcovi do postele :) ...ja som chalan, mám o 5 rokov viac a rozmýšľam úplne rovnako ako ty :) ...mojim snom je mať raz takto zmýšľajúcu partnerku, veľmi by ma priťahovala a by som si to u nej veľmi cenil a bol by som jej doživotné verný za toto, že sa nerozdala druhému :) ...ale zas keď si predstavím, že mám 24, tak už sa nejako začínam s tým zmierovať, že ja u nej nebudem prvý ...ja som mal už možnosti mať sex, ale ja to proste chcem s tou, ktorú budem milovať ...ja verím, že ma pochopí moja budúca láska, lebo nie je to v mojom veku bežné ...neboj sa nájdeš lásku aj ty, veď si mladučká :) ...len si dávaj pozor na chalanov, viem že nie každý je taký a ja keby som sa dozvedel od môjho dievčaťa, že je ešte panna by som ju určite nevysmial, určite nie a by sa mi to zdalo milé ... no to už musíš poznať nejako ty, aby si ťa nechcel užiť len v posteli ...hádam sa nám podarí nájsť spoločne tých pravých :)