Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nekontrolovatelna chut na sladke

Príspevok v téme: Nekontrolovatelna chut na sladke
cheryl9090

Pred viac ako par mesiacmi som sa rozhodla zhodit par kyl, vazim 56 nikdy som nebola nejak objemna, ale ako sa snazim schudnut mam pocit ze len priberam, ..vsade som citala ze najviac sa pribera z karbohydratov. Tak som sa rozhodla vylucit zo svojej stravy sacharidy, karbohydraty atd a ostat len pri tukoch a bielkovinach. Karbohydraty som mavala len ako ovocie a zeleninu. Ziadna pasta, ryza, pecivo. Lenze po nejakom case som si uvedomila ze mam nekontrolovatelnu chut na sladke, cheescake, toffife, cokolada, nedokazala som sa uz ovladnut a vzdy raz dva krat do tyzdna zjem obrovske mnozstvo sladkosti. Nemam chut na cestoviny , ryzu, chyba mi len to sladke, Aj teraz by som si tak dala tofiffe mmm

ela_g1

viem si predstaviť , čo to je ! aleeee netreba mať nič doma sladké a dalsia vec treba ma mať zdravú nahradu ja si kupujem mandlové maslo ( nie arašidové z lidl za 3 eur čo maš tam ešte strašne vela cukruuu a podobne veci) ale ja si kupujem čiste mandlové maslo čo nema žiadny cukor iba mandle a je to božské chutnéééé! par lyžičiek a ja som plno ale aj chuťove pohariky spokojne určite pozriii :) powerlogy.com

denissa84

Podľa mňa toto nie je dobré pre telo že zo dňa na deň prestaneš jesť určité potraviny, telo si ich nejakým spôsobom vypýta. Treba postupne a iba obmedzovať, to je určite lepšie ako takto drasticky hneď

Kycera

Čiže Angel - Demon Ti to už napísala - dovrzala si svoje stravovanie!!! Najskôr si treba naštudovať potravinovú pyramídu a podľa toho sa stravovať, aby telo dostávalo všetky látky, kt. potrebuje k správnemu fungovaniu. Je nutné príjmať aj sacharidy s postupným uvoľňovaním, aby si sa vyhla "nekontrovateľnej chuti" na sladké. Možné je aj to, že Ti chýba chróm.

br

"Aj keď v rámci môjho dostatočného príjmu masla, kokosového oleja, či ďalších kvalitných tukov nezažívam nekontrolovateľné chute na sladké"
www.dusanplichta.com

zeby to pomahalo?

smolenka

radikálnejśie zmeny postupne, plus doporučujem ošetriť tráviaci trakt a zbaviť ho nežiadúcej mikroflóry, ktorá si sladké pýta. Chúťky eliminovať aj vitamínovým a minerálnym doplnkom.

ANGEL-DEMON

stara znama vec? :-D hahaha vtipne... praveze vajcia sposobuju ze clovek chut na sladke nemá... vygoogli si potraviny ktore znižuju chut na sladke... ja ked som mala chut na sladke a dala som si uvarene vajce tak ma to preslo...
a mäso detto.. ved ludia co cvicia, vyznavaci kultu tela väčšina ich stravy je mäso...
ja mam momentalne tiez taky problem" ze mam zvysenu chut na sladke... a zhodou okolnosti som o tom citala na nete..
ze zvysena fyzicka aktivita-lebo fyzicky narocna praca a mam nizkoenergeticku stravu a telo si pyta viac...
a ked som si vcera dala ked som dosla z prace o 15 pečenu hurku s cviklou (nič ine) bola som najedena a uz som nemala potrebu to zajest čokoladou.... a potom večer uz len jogurt...