Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nekontrolovatelna chut na sladke

Príspevok v téme: Nekontrolovatelna chut na sladke
cheryl9090

Pred viac ako par mesiacmi som sa rozhodla zhodit par kyl, vazim 56 nikdy som nebola nejak objemna, ale ako sa snazim schudnut mam pocit ze len priberam, ..vsade som citala ze najviac sa pribera z karbohydratov. Tak som sa rozhodla vylucit zo svojej stravy sacharidy, karbohydraty atd a ostat len pri tukoch a bielkovinach. Karbohydraty som mavala len ako ovocie a zeleninu. Ziadna pasta, ryza, pecivo. Lenze po nejakom case som si uvedomila ze mam nekontrolovatelnu chut na sladke, cheescake, toffife, cokolada, nedokazala som sa uz ovladnut a vzdy raz dva krat do tyzdna zjem obrovske mnozstvo sladkosti. Nemam chut na cestoviny , ryzu, chyba mi len to sladke, Aj teraz by som si tak dala tofiffe mmm

ewinna

Presne aj sladkosti sa daju nahradit zdravym sladkym, ako uz pisala aj Lilka ze oriesky s medom, to je super kombinacia

Lollka

Nevyhybaj sa uplne sladkemu ale namiesto cokolady jedz orechy s medom a so skoricou urobis nieco aj pre svoje zdravie

ANGEL-DEMON

čiže nespravne stravovanie... tak sa nečuduj ked sa vypasieš...
daj si na ranajky obed aj večeru za vedro sladkostí len preto že maš na to chut nenormálnu....
sa čudujes?! si si dojebkala telo, ... a ono ti takymto sposobom hlasi ze nieco robis zle!!