Dobrý deň,
potrebovala by som radu. S mojím priateľom sme spolu tri mesiace poznáme sa pol roka, avšak ešte ako sme sa lenspoznávali chcel svoju bývalú. Poznajú sa už cca 5 rokov. Boli spolu rok a rozišli sa kvôli tomu, že ona odišla študovať do zahraničia. Viem, že ju veľmi ľúbil. A majú za sebou mnoho zážitkov, avšak stále si s ňou píše na FB. Už pár krát sme sa nad tým pohádali. Zo začiatku ma to strašne žralo. Dokonca som plakala. KeĎ sme sa dostali k tejto téme, stále mi iba vyčítal, že mu neverím. źe po tej dobe, čo sa poznáme by som mala vedieť, že ma neopustí aj keby ona bola na svk. Ale mám stále pochybnosti..aj kvoli tomu,že doteraz mal ich spoločnu fotku vystavenu doma pri posteli kým som ho na to neupozornila).
Vždy ked mu napíše v mojej prítomnosti, celá sa trasiem a mám chuť mu vykričať do očí ako mi to vadí, ale bojím sa, že ma opustí.kvoli mojej žiarlivosti. Vie, že mi to vadí a aj tak to robí .. síce mi vysvetluje,že boli najlepší kamaráti dlhé roky a ,že chce byť s nou v kontakte aj mi dáva vedieť, kedy mu napíše ,.. aj všetko .. hovori o tom otvorene netaji to .. ale stále je tam to ale. . je to proste bývalá.. a ja mám pocit ,že sa s tým nikdy nezmierim a budem to dusiť v sebe navždy..čo mam robiť ? :( .. velmi m to trápi .. a viem,že keby som mu to zakazala neprestal by, ba dokonca by mi zatjoval,že si snou píše a to nechcemm .. :/ ..
Môj priateľ si píše s bývalou
Erik 555 si strasne vtipný nieje väčšieho frajera od teba,màš obrovskú slovnù zàsobu.Vieš veľmi dobre radiť.Si veľmi empatický.Tvoja charizma a dôvtip presahuje možnosti tohoto fóra a preto ti radìm viac sem nedávaj takéto príspevky .
jednoducho vždy keď si myslíš že ťa podvádza prikáž mu aby ti dal ovoňať vtáka a ked ucitiš smrad tak vieš kam smeruje vzťah eazy
poviem ti to možno trochu tvdrdšie ako by som sama chcela,no osobne by som vášmu vzťahu priveľké nádeje nedávala :/ nepoznáte sa ani tak dlho nato aby som povedala: je to z jeho strany čisto kamarádska záležitosť..nene...Na druhej strane nechápem čo to je za vzťah,veď ste spolu dočerta 3 mesiace ,vtomto období sa dá povedať,že ľudia zažívajú tie najkrašie chvíle,no nie? :) sú radi že sú spolu a určite nemajú v úmysle kontaktovať 3.osobu,to ti garantujem :DD...
no o vašom vzťahu,teda aspoň to čo si sem napísala,sa to povedať nedá :)....ak má k nej taký vzťah ako píšeš je tam veľké percento že ak sa raz vráti...ak nie aj skôr :D....pošle ťa do prdele ľavou zadnou.Takto sa z môjho pohladu vo vzťahu..ešte k tomu v ,,čerstvom" vzaťahu človek nechová,sorry :/ Aj ked je to pre teba ťažké,pošli ho do prdele kým je ešte čas,ajtak to nikam nevedie :) bude to síce chvíľu bolieť no bude ti omnoho lepšie ako mať keždodenné stresy kvoli nejakemu sprepáčením ,,jebovi" nevirovnanému :) držím ti palce ....
Prepáč ale vyriešené to určite nieje .Keď od začiatku nevidel že TOTO SA NEPATRI robiť tak po rozhovore si to neuvedomil len ti chcel prikívnuť aby mal pokoj .Bude to tajne robiť ďalej možno nie hneď ale po ukludnení situácie keď si bude myslieť že si na to zabudla !!!!!!!!!!!! Asi som ťa ranil a začínaš sa hnevať na mňa ale to je normálne nemáme radi ludí ktorý nám povedia trpkú pravdu ale radšej máme tých čo nám ponúknu krásnu lož.VELA KRAT LUDÍ NEMRZÍ ČO SPRAVILI ALE TO ŽE SA IM NA TO PRIŠO.pozor aby to nebol aj prípad tvojho priaťela.Držím palce
Ahoj zakladateľka.
Toto robil aj môj už expriateľ. Ale ja som o tom zo začiatku nevedela. Rozišli sme sa práve kvôli takýmto vypisovačkám. Pokračovalo to aj inými. Takže ja Ti radím, preč, preč,preč! Zjavne to ešte nemá z minulosti usporiadané. Ak spolu boli dlho, klapalo im to a rozišli sa len kvôli vzdialenosti, tak to nebol vážny dôvod na rozchod. Si naivná ako ja. Len dúfam, že on v tom nebude ďalej pokračovať, keď si mu to povedala. Ale ver, že kto chce, nájde si spôsob ako na to, ak chce :)
Ja ti to napíšem ako chlap čo ti napísala Miška je rozumné tiež mám vzťah, s niekým koho mám rád ale som zamilovaný do bývalej, s ktorou sme sa odlúčili ale stále ju milujem a porovnávam terajšiu s ňou a keby bola možnosť sa k nej možno vrátim. Viem, že to neni pekné možno by to zase nevyšlo a môžeš povedať, že si nevážim čo mám ale taká je osobnosť väčšinu ľudí radšej sa vráti k niečomu čo bolo krásne a nevyšlo to aby zostal s tým čo funguje dobre. Človek chce stále to viac.
tak toto je teda silna kava on ti hovori kedy si s nou pise to ma aku uctu k tebe??? este aj spolocna fotka nad postelou?? naco si s tebou zacinal kedy zije v spomienkach???
cica ja som takto bojovala s frajerovou byvalou ...a nakoniec som to vzdala...nemienim totiz zit v niekoho neustalom tieni...teraz mam frajera co ma skutocne lubi a neriesi minulost.. a som stastna...
ija a ty si myslis, ze on s nou ma aj nejake ine plany ako kamaratske? lebo kamarati by byt mohli, nie
čaute to som zase ja, takže konečne sme sa o tom fakt ale že fakt porozprávali dokonca som mu to aj vykričala do očí lebo som si bohužiaľ prečítala niečo čo som nemala sice to bolo pred tym nez sme sa dali do kopy ale kratko predtym a on mi už slubil ,že a to nestane..A konečne si priznal chybu a uvedomil si ako som sa asi citila .. viem,že mnohí budete písaťť aby som ho sledovala aj dalej ale zse to bude nefer voči nemu ,že mu stale uplne nedoverujem .a dakujem za rady.. pomohli ..
Takže mjte sa pekne.