Dobrý deň,
potrebovala by som radu. S mojím priateľom sme spolu tri mesiace poznáme sa pol roka, avšak ešte ako sme sa lenspoznávali chcel svoju bývalú. Poznajú sa už cca 5 rokov. Boli spolu rok a rozišli sa kvôli tomu, že ona odišla študovať do zahraničia. Viem, že ju veľmi ľúbil. A majú za sebou mnoho zážitkov, avšak stále si s ňou píše na FB. Už pár krát sme sa nad tým pohádali. Zo začiatku ma to strašne žralo. Dokonca som plakala. KeĎ sme sa dostali k tejto téme, stále mi iba vyčítal, že mu neverím. źe po tej dobe, čo sa poznáme by som mala vedieť, že ma neopustí aj keby ona bola na svk. Ale mám stále pochybnosti..aj kvoli tomu,že doteraz mal ich spoločnu fotku vystavenu doma pri posteli kým som ho na to neupozornila).
Vždy ked mu napíše v mojej prítomnosti, celá sa trasiem a mám chuť mu vykričať do očí ako mi to vadí, ale bojím sa, že ma opustí.kvoli mojej žiarlivosti. Vie, že mi to vadí a aj tak to robí .. síce mi vysvetluje,že boli najlepší kamaráti dlhé roky a ,že chce byť s nou v kontakte aj mi dáva vedieť, kedy mu napíše ,.. aj všetko .. hovori o tom otvorene netaji to .. ale stále je tam to ale. . je to proste bývalá.. a ja mám pocit ,že sa s tým nikdy nezmierim a budem to dusiť v sebe navždy..čo mam robiť ? :( .. velmi m to trápi .. a viem,že keby som mu to zakazala neprestal by, ba dokonca by mi zatjoval,že si snou píše a to nechcemm .. :/ ..
Môj priateľ si píše s bývalou
akoze zase City k nej (tej novej) mat moze to nehovorim ale ak si s nou pise casto tak je to jasne e ju este nema poriesenu a asi by som mu dal cas nech si to v hlave poupratuje. a taky vztah ze caka len kedy sa vrati a daju sa znova dokopy no sa divim ze to tie zenske bavi
Tak si to nevedela ale teraz to uz vies tak sa podla toho zariad. Pozri sa na vas vztah, ste spolu chvilu, mali by ste si uzivat prvotne zamilovanie, malo by to byt teraz vsetko krasne a co mate miesto toho. On pise byvalej a ty sa trapis. Toto nie je normalny ani pekny vztah. Radsej to ukonci. Dobre ti tu pisu baby ze ta ma len ako nahradu, city k tebe nema.
uplne ti rozumiem ze sa ti to nepaci ze si pise s byvalou,ale vela ludi to tak robi.Povedala si mu uz niekedy ze ti to vadi?Porozpravala si sa s nim uz o tom?
vies kolki to robia?
Odpovedz si uprimne - myslis, ze keby sa ona chcela k nemu vratit, tak on sa s nou da dokopy? Ak si myslis, ze ano, tak potom vies, co mas robit. V zaciatkoch si o tom, ze ju chcela, nevedela. Lenze teraz o tom vies, ze by sa k nej asi srale rad vratil. Ak ked to to nepovie. Co si myslis, ze si chce odplasit nahradu tym, ze ti povie pravdu?
Lenže on mi to povedal až počas nášho vzťahu že ju ešte chcel v tom období. Ja som to nevedela ani som nevedela kto je ona. A nie som naivka len som chcela konečne normálny vzťah. Myslím že na tom nie je nič zlé :)
Hehe1 absolutny suhlas!
Nikdy by som si nic nezacinala s chlapom co je stale zalubeny do svojej byvalej a snazi sa ju ziskat spat. Naco ti je takyto vztah? V nom sa budes len trapit a je aj tak vopred odsudeny na zanik. Preco si nenajdes chlapa, co ma minulost vysporiadanu a bude lubit len teba.
Hehe1 to presne vystihla