Dobrý deň,
potrebovala by som radu. S mojím priateľom sme spolu tri mesiace poznáme sa pol roka, avšak ešte ako sme sa lenspoznávali chcel svoju bývalú. Poznajú sa už cca 5 rokov. Boli spolu rok a rozišli sa kvôli tomu, že ona odišla študovať do zahraničia. Viem, že ju veľmi ľúbil. A majú za sebou mnoho zážitkov, avšak stále si s ňou píše na FB. Už pár krát sme sa nad tým pohádali. Zo začiatku ma to strašne žralo. Dokonca som plakala. KeĎ sme sa dostali k tejto téme, stále mi iba vyčítal, že mu neverím. źe po tej dobe, čo sa poznáme by som mala vedieť, že ma neopustí aj keby ona bola na svk. Ale mám stále pochybnosti..aj kvoli tomu,že doteraz mal ich spoločnu fotku vystavenu doma pri posteli kým som ho na to neupozornila).
Vždy ked mu napíše v mojej prítomnosti, celá sa trasiem a mám chuť mu vykričať do očí ako mi to vadí, ale bojím sa, že ma opustí.kvoli mojej žiarlivosti. Vie, že mi to vadí a aj tak to robí .. síce mi vysvetluje,že boli najlepší kamaráti dlhé roky a ,že chce byť s nou v kontakte aj mi dáva vedieť, kedy mu napíše ,.. aj všetko .. hovori o tom otvorene netaji to .. ale stále je tam to ale. . je to proste bývalá.. a ja mám pocit ,že sa s tým nikdy nezmierim a budem to dusiť v sebe navždy..čo mam robiť ? :( .. velmi m to trápi .. a viem,že keby som mu to zakazala neprestal by, ba dokonca by mi zatjoval,že si snou píše a to nechcemm .. :/ ..
Môj priateľ si píše s bývalou
Jediné čo ti môžem poradiť ako chlap je dať mu s tým už konečne pokoj. Kľudne ho nechať nech si s ňou píše. Keď budeš vystrájať ako hyterka, skôr či neskôr sa s tebou aj tak rozíde. Žiadny normálny chlap nevydrží dlho pri ženskej ktorá mu stále kvôli niečomu píli uši. Žiarlivosťou len ukazuješ ako veľmi ti na ňom záleží a to chlapi tiež moc radi nemajú. Mohla by si byť skôr nevšímavá a viac sa starať o seba, o niečo, čo s ním nesúvisí. Lebo taký nalepený šál na krku aký zo seba robíš ho čoskoro začne dusiť. Ak sa to už nedeje. Ste spolu len tri mesiace a už blbneš. Čo bude neskôr, veď život prináša toľko situácií! Ako budeš vyvádzať keď napr. odíde na rok do zahraničia on? Ale to asi nehrozí, skôr si myslím, že onedlho to s tebou ukončí, lebo ho to začne prarádne s-rať.
no moja sladka naivna, teba ma za rohosku, ktoru pouzije, pokym mu nepride ta jeho zo zahranicia, pripadne ta ma ako poistku a dava ti to riadne najavo, tak zober este stipku nejakej hrdosti az mas a kopni ho do hlavy a viac sa k nemu nevracaj.... a som chlap, keby nieco :D a neries nic, rozchod dovidenia, nevazi si ta, bistu bohu :)