Ahojte, stretli ste niekedy cloveka, o ktorom by ste mohli povedat ze je psychopat? Alebo ste boli v takom vzťahu? Ako sa takýto clovek správal? Myslite si, ze sa dokáže psychopat zmenit, kvôli nejakej inej osobe? Alebo psychopat ostane vždy psychopatom? A vždy časom sa prejaví jeho charakter a správanie?
Psychopat
nebudte precitliveli...kazdy je nejaky...naucte sa vychadzat s ludmi...nedajte si brnkat po nose a utlacat a ponizovat sa a na druhej strane sa nevyvysujte nad ostatnych...budte ferovi...
kokos222, no, zaujimave, nieco na tom bude, na tych psickaroch, premyslala som o tom
kokos uplna pravda ludia kaslu na ostatnych namiesto toho zachranuju macky a psiskov ked sa nieco stane cloveku nikto sa za tym ani nepozastavi a uvidia niekde nejaku zver a kazdy place... nahlavu tato spolocnost cela ako je...
aj ja, okolo mna samy psychopat
niekedy mám pocit že psychopatov stretávam každý deň
neverim tomu ze clovek sa vie uplne zmenit vdaka niekomu..podla mna aj ked sa o to snazi ide len o pretvarku a potom ten clovek ked tomu uveri ze on sa zmenil tak sa zacne clovek zase rovnako spravat
myslim ze autorka sa sama citi ako psychopat...prisla sa o sebe dozvediet pravdu...nastavili ti tu zrkadlo...vela stastia...
Cela tato zapadna kapitalisticka spolocnost je psychopaticka, naj su peniaze a pretvarka , hodnoty su mat majetok a pretvarovat sa a pritom za peniaze zabije aj vlastneho . Ludia ziju n a uliciach nemaju co jest mnohi zamrznu a vecsine je to jedno , radsej si kupia psa a hraju sa na lasku a city, som presvedceny ze tito ludia su najfalosnejsi hraci , cely ich zivot je jedna velka psychopaticka hra , ich vlastna osobnost ktoru nechcu vidiet.
Ja stale nechapem, co je vlastne psychopat. Nechapem, ako moze niekto nemat emocie.
Asi chcela poznat nazory a porovnat sa ci je norm****