Psychopat

Príspevok v téme: Psychopat
Unit

Ahojte, stretli ste niekedy cloveka, o ktorom by ste mohli povedat ze je psychopat? Alebo ste boli v takom vzťahu? Ako sa takýto clovek správal? Myslite si, ze sa dokáže psychopat zmenit, kvôli nejakej inej osobe? Alebo psychopat ostane vždy psychopatom? A vždy časom sa prejaví jeho charakter a správanie?

FloridaKillos

Nezmení sa, žil som s psychopatom, tvrdil, že sa zmení, ale pretvaroval sa tak pol mesiaca a potom to isté, podvody, trestné oznámenia, exekútori po ňom idú

michael067

Tak skus hoď si to na celu obrazovku a tak sa trafiš. Ohľadne toho nositeľa nobelovej ceny za ekonómiu.
Potvrdzuje len to čo som napísal a koukolík povedal, z jeho vyjadrenie je to vyjadrenie psychopata teda to jeho vyjadrenie spadá do primárnej psychopatie.
Teda odporúčam sa prestať sa hrať na poctivých, odporúčam prestať sa hrať na to že dávame úctu ľuďom ktorý niečo vytvorili atď, v mysliach týchto ľudí to je zbytočné.a ak takýto ľudia dostávaju nobelove ceny, znamená to že sme postavený na zlom základe.

michael067

JJ myslel som to proč lidé válči v čase 12:07, 12:26, 13:28, ale od neho su v tomto smere všetky prednášky výborné.
Pričom mňa najviac desí to 12:47 všetky tieto rysy sa dnes považujú za priebojné, správne pretože ak chceš uspieť musíš sa tak správať.
Tak ale ak je toto to jediné čo náš vývoj poháňa dopredu, neviem načo sa tu hráme na sociálny svet, na to že chceme pomáhať druhým keď su v nejakých ťažkostiach atď.
Ak je toto správanie ktoré v tom videu pomenúva Koukolík, jediné ktorá našu spoločnosť alebo ľudský druh poháňa dopredu a bez neho by sme dnes neboli tam kde dnes sme.
Tá časť mozgu ktorá je zodpovedná za také správanie je ale najstaršia časť takže také správanie mohlo byť tak normálne niekoľko tisícročí dozadu, ale je správane aby sme mali také správanie aj teraz? Vlastne ide to aj bez takého správanie kedže tu časť mozgu ktorá je zodpovedná za takéto správanie je stále v našom mozgu a z mojho pohľadu nie je možné sa takého správania zbaviť pokiaľ tam bude.
Tu je ale nádej v neocortexe, exitujú dve varianty buď sa nám táto nová časť mozgu samostatne vyvinula a evolučne máme napredovať k rozumnejšiemu správaniu a máme sa vzďaľovať od primitívnejšej časti mozgu. To znamená že to správanie ktoré popisuje Koukolík v tom dokumentu by sme mali z našej nátury vymazaŤ, ale dá sa to keď tá primitívna časť je stále v nás?
Alebo nám niekto s touto časťou mozgu "dopomohol" a nejak do nás geneticky zasiahol.

br

michael, nemyslel si toto video? - Prof. Koukolík - Psychopati mezi námi
www.youtube.com

to tvoje je František Koukolík - Proč lidé válčí - 22.9.2016

elinek07

Dobrý deň,
všimla som si vášho diskusného príspevku. :)
Psychopat sa podľa mňa nezmení, max hrá na viacero strán. Môj osobný názor... nechcem na nikoho hovoriť, ale stretla som sa s jednou dievčinou. Písali sme si veľmi dlho, vraj sa do mňa zaľúbila. Povedala mi kopec vecí o sebe. Myslím si, že to boli len klamstvá. Dajte si pozor, ak si myslíte, že máte takého priateľa. Dajte radšej ruky preč, pretože by to mohlo skončiť u toho, že by vás ta osoba bila. Nechcem sa hrať na psychológa, ale mám jednu kamarátka, ktorá sa reže. Vďaka jednému idiotovi, ktorému preplo v hlave a začal ju biť. Už nechcem, aby trpeli ďalší ľudia podobným štýlom ako ona.
Vrátim sa však k tej hlavnej téme, k tomu dievčaťu. Nechtiac som jej povedala nejaké osobné veci ohľadom bývalého priateľa. Ona mu napísala, vraj si ma zastala. Keď on išiel za ňou, tak som bola tou najhoršou ja. Som rada, že som sa s bývalým začala kamarátiť, inak by som nevedela, čo od tej baby čakať. :) Zistili sme, že je buď tak falošná alebo nie je vôbec v poriadku. :)
Na ďalší deň mu napísala, že ho ľúbi. Myslím si, že tento typ ľudí je schopný vás akokoľvek vydierať.
To je z mojej strany všetko. Hlavne si dajte pozor, s kým sa pravdepodobne stýkate.