Zaujímalo by nás, či by Ste boli ochotný sa venovať vozičkárom(prechádzky, spoločné trávenie času). Na pár hodín denne. Napíšte nám svoj názor. Ďakujeme.
Prieskum
Malo je takych ludi katarina ako si ty.
Ja by som nikdy nedokazala robit s detmi.Su nevdacne.Stareho clloveka uz necaka nic.Len umieranie a niekedy ako pises...bez tych najblizsich.
Su vďační za kazde slovko a usmev.Za kazdu minutu ktoru im clovek venuje.Ten usmev je na nezaplatenie.
zita tvoj komentar bol uplne nevhodny... je mi na grc z dnesnej doby... zo vsetkeho chcete mat len peniaze s ludi sa vytratila ludskost len aby ste si nahrabali na vsetkom co najviac inac nedvihnete rit... ja pracujem ako osetrovatelka v domove seniorov a ostavam s tymi ludmi aj po pracovnej dobe aby sme sa porozpravali aby som ich nejako potesila...kupim im nejaku drobnost... a verte ze ten pocit ze potesite niekoho za kym napriklad uz ani rodina tak casto nechodi je na nezaplatenie...
Zita
Musim reagovat na tvoj hlupy koment
Starala som sa o 32 rocneho chalana ktory bol pred urazom profesionalny basketbalista.Nestastne spadol a...miecha.Nikdy viac sa na nohy nepostavi.Z toho mladeho uspesneho chalana sa zrazu stala troska, ktora necitila ani ked mala plne nohavice.Vies co to je ked ti ako mlademu cloveku kazde rano musim davat do zadku krem aby som ti potom po chvilke mohla prstami vsetko z analu vybrat pretoze ty necitis nic?Ked ta musim umyvat a obuvat a ty vies ze navzdy si odkazana na ruky inych.
Ten chalan prestal zit a zacal pit.Bol zly ale mne ho bolo luto.Pravidelne som mu kupovala alkohol.Nebolo na mne ho odsudzovat a zakazovat.Bola som tam na to aby som mu pomohla prezit . A ked ten alkohol bol jediny ktory mu pomahal,tak nech.Nikdy nevies ako sa ti moze zivot za sekundu obratit naruby.Takze sudot takych ludi kym neobujes ich topanky je silna kava.Prajem ti aby si to nikdy nezazila.
Kycera dakujem
prieskumnik mal by si sa vyjadrit ked si nadhodil tem
@ Zita, Ty sa nezdáš, Tebe to dnes píše!!! : D
@ Messje, za toto máš môj rešpekt a úctu, kočka!!!
@ Ernesto, deti sú deti, čo si budeme hovoriť. Som dosť odvážna, ale toto by som nezvládla.
co je to za otazka, predpokladam, ze stat im chce zrusit platenych asistentov, a nech to robia dobrovolnici
ako dobre plateny asistent mozno, je to tazka praca
Pokiaľ i de o prechádzky a spoločné trávenie času, myslím si, že milý, pokojný a vyrovnaný človek nemá núdzu o spoločnosť ani keď je na vozíčku. A so zakomplexovaným a drzým človekom nebude nikto dobrovoľne míňať svoj čas ani keď je zdravý. Takže, podľa mňa nie je o čom...
ovšem.
by som musela mať čas na zvyš