Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On a ja. Neviem si to vysvetlit

Príspevok v téme: On a ja. Neviem si to vysvetlit
Value

Ahojte. Spoznala som sa s jednym muzom (29). Je to pekne medzi nami uz dlhsi cas, vsetko je tak intenzivne, vidim, ako sa stale o mna snazi, casto mi opakuje, ako ma lubi a miluje, ze je zo mna paf, no a vcera zacal reci typu: ze ci uzivam antikoncepciu? Ze aby vedel, aby sa nestala nehoda. Ze deti nie su ako ist na vylet, ale treba sa na to pripravit. Ze ja studujem, nemame vlastne byvanie a vela dalsich veci. Po tych jeho reciach mi zovrelo az cele vnutro. Ostala som smutna. Rychlo som s nim ukoncila debaty a vyhovorila som sa na spanok. No pritom som nechcela spat, len som sa uz nechcela s nim viac bavit. Normalne sa mi sprotivil, ako keby zhnusil. Nechapte ma zle. Malokto sa boji pripadneho otehotnenia viaz nez ja. Dlhsi cas som nemala vztah. A ked som mala, vzdy som sa chranila nezavisle od muza aj viacerymi sposobmi, len aby som nahodou neostala tehotna. Takze v tomto smere som zodpovedna. Ale ked mi on o tom stale hovoril, omielal to stale..
Co sa to so mnou stalo? Ako keby sa vo mne zrazu nieco zlomilo. Rozplakala som sa. Nerozumiem tomu. Zrazu sa mi zacali hlavou prehanat negativne myslienky, ze mu ide iba o sex, ze pripadne dieta so mnou by nechcel, ze ze ze
Uplne ma zovrel smutok. Nespoznavam samu seba. Neviete mi vysvetlit, co sa to so mnou deje? Alebo mi sibe?

Prepacte. Asi to malo ist sem, do kategorie vztahov

medikament

Tiez by sa mi to nepacilo.
Pri akejkolvek ochrane sa predsa len moze stat, ze partnerka otehotnie. A predstava ze ju partner preto opusti...

Messje

Ak mas z toho zly pocit...ta kontrolka mozno zablikala z nejakeho dovodu.Mozno uz niekedy predtym zareagoval inak ako si cakala a v ten moment ti to az tak neprislo.Preto mozno ta kontrolka.
Ja som ale nenasla v tvojom prispevku nic o tom zeby ta nutil.On sa ta len opytal .To nemusi znamenat nic zle.Podla mna je to uplne normalne sa na to opytat.
Urob ako ti radi Kycera.Nehovor mu o tom ze beries a povedz mu ze by si bola rada aby sa chranil on.Vtedy uvidis ako zareaguje.Normalny rozumny chlap to neodmietne a nebude zenu do brania HAK nutit.Potom ries podla reakcie co dalej.
A suhlasim aj s Filipom...to ze to beries kratko moze byt aj znamka tvojej reakcie.HAK vie narobit svoje

Filip TT

Tvoj partner pravdepodobne nevie, čo od teba žiada, keď trvá na tom, aby si užívala HAK.

Daj si do googlu "HAK depresia site:www.zdravie.sk" a uvidíš koľko tém tu je o depresiách z HAK.
Či bude mať potom s tebou toľko trpezlivosti, ako chlapec v tejto téme:
www.zdravie.sk

Sú aj úmrtia z HAK:www.respekt.cz

Neviem ako muž, ktorý je oboznámený s týmito rizikami, by to mohol od svojej milej vyžadovať. Nakoniec sa môže aj tak stať, že HAK zlyhá a celé to riziko bolo podtsúpené zbytočne: www.zdravie.sk

Ja by som mu na tvojom mieste ukázal tieto veci a druhá vec, by som sa ho opýtal, že čo budete robiť ak náhodou napriek všetkému otehotnieš. Ak spomenie interupciu, tak to s ním môžeš ukončiť - on to naozaj nemyslí s tebou vážne.

Kycera

Value, si múdre dievča. Napísala si sem, chceš poznať naše nezainteresované názory predtým, ako sa rozhodneš konať. A to je správne!
Teraz si zo všetkého zmätená. Dopraj si toľko času, koľko len potrebuješ, aby si svoje pocity vyhodnotila a spracovala.
Veď nakoniec mu nemusíš prezradiť, že HAK už berieš. Ochranu môžete prebrať spolu a uvidíš...
Nezabudni ani na tú blikajúcu kontrolku v hlave...

denissa84

Fúúúúha neviem či by som mu až tak dôverovala keď ma také správanie, asi by som sa tiež bála že popri tebe nemá nejakú inú

Value

Dakujem vam vsetkym.Kazdy mate kus pravdy. Ja sa vzdy chranim.Co pocuvam aj ine baby, tak vacsinou sa muzi pytaju zeny, ci uzivaju hak? Predsa im je lahsie si navliect kondom.Mnohi vravia a vykrucaju sa,ze je im to nepohodlne. Nekomfortne. Akoby uzivat chemiu a hormony bola pre zeny vyhra a dake vitaminy.Vsak je to chemia a skodi to peceni+inym organom. Mne to kazala brat lekarka kvoli hormonom.Preto som to pred mesiacom zacala brat. Ale aj tak ocakavam,ze sa bude chranit aj muz. Nielen ja. Su prenosne pohlavne choroby: Aids,atd. Tam pomaha iba nemat sex,alebo pouzivat kondom.
Ja som neni hlupa. Iba nechapem,co sa ma to vecer tak velmi vnutorne dotklo a ranili ma jeho slova. Tomu nechapem.Asi je to tym,ze hladam a chcem vazny vztah. A mozno mi po jeho slovach v hlave zasvietila kontrolka,ze jemu ide iba o sex. Nic ine. Vazne.Zavazne.Len si uzivat. Tazko mi mozete rozumiet,ked sama sebe tazko rozumiem. Ale dakujem vam za rady.