Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On a ja. Neviem si to vysvetlit

Príspevok v téme: On a ja. Neviem si to vysvetlit
Value

Ahojte. Spoznala som sa s jednym muzom (29). Je to pekne medzi nami uz dlhsi cas, vsetko je tak intenzivne, vidim, ako sa stale o mna snazi, casto mi opakuje, ako ma lubi a miluje, ze je zo mna paf, no a vcera zacal reci typu: ze ci uzivam antikoncepciu? Ze aby vedel, aby sa nestala nehoda. Ze deti nie su ako ist na vylet, ale treba sa na to pripravit. Ze ja studujem, nemame vlastne byvanie a vela dalsich veci. Po tych jeho reciach mi zovrelo az cele vnutro. Ostala som smutna. Rychlo som s nim ukoncila debaty a vyhovorila som sa na spanok. No pritom som nechcela spat, len som sa uz nechcela s nim viac bavit. Normalne sa mi sprotivil, ako keby zhnusil. Nechapte ma zle. Malokto sa boji pripadneho otehotnenia viaz nez ja. Dlhsi cas som nemala vztah. A ked som mala, vzdy som sa chranila nezavisle od muza aj viacerymi sposobmi, len aby som nahodou neostala tehotna. Takze v tomto smere som zodpovedna. Ale ked mi on o tom stale hovoril, omielal to stale..
Co sa to so mnou stalo? Ako keby sa vo mne zrazu nieco zlomilo. Rozplakala som sa. Nerozumiem tomu. Zrazu sa mi zacali hlavou prehanat negativne myslienky, ze mu ide iba o sex, ze pripadne dieta so mnou by nechcel, ze ze ze
Uplne ma zovrel smutok. Nespoznavam samu seba. Neviete mi vysvetlit, co sa to so mnou deje? Alebo mi sibe?

Prepacte. Asi to malo ist sem, do kategorie vztahov

Kycera

Ukľudni sa, nechaj hlavu vychladnúť, dopraj si čas a začni premýšľať.
To, čo Ti povedal o deťoch svedčí o tom, že je zodpovedný. Vieš, je od Teba starší, má viac životných skúsenosti...
Je len na Tebe, čo spravíš ďalej. Možno chybu spravil on, ak použil nevhodné slová v nevhodný čas a možno si to celé nesprávne pochopila Ty. Veľa bolestí a krívd na duši pochádza z NEPOCHOPENIA. A rozhodne Ti nešibe!!! : )
Predtým ako spravíš zásadný krok, by ste sa mali poriadne a otvorene porozprávať o všetkom. Na základe tohto rozhovoru a svojej intuície sa môžeš rozhodnúť, či vzťah necháš v tejto rovine, či ho posunieš ďalej alebo ukončíš. Vieš, jedinú 100% ochranu budeš mať len vtedy, ak nebudeš mať žiaden sex. Ak by si otehotnela, mala by si dopredu vedieť, akoby sa asi zachoval.

Fantasyi

Niektore devy na fore netusia, co znamena zodpovedny chlap. Mal sa vyjadrit inak, v tom pripade by bol zodpovedny.
Na tvojom mieste by som s nim nespala, stat sa moze vselico, aj ked pouzijes vsetky mozne ochrany naraz a potom uvidis, ako bude zodpovedne rychlo utekat.

Messje

Ako som uz dnes napisala v predoslej teme.
Konecne zodpovedny chlap a...napr tu sa niekomu zhnusi.No ako vidim...najviac milovani su ti co sa o nic nezaujimaju,nestarajú, neriesia...Sem tam preplesknu potom si odbehnu za inou,od nej do krcmy sa nabumbat,nahadzat do automatov,prist domov a pytat si veceru :-)

ANGEL-DEMON

tak ako si si napisala ku koncu....asi ti šibe....
radsej by si bola keby to do teba nezodpovedne pustil, bez toho aby vedel ci beries hak,.. ty by si mozno hak nebrala a ostala tehotna...
a potom by tu bola tema, študujem, ostala som tehotna , neopytal sa ma či to do mna može pustit a ostala som tehotna neviem co mam robit...
Je normálne by som povedala ze zodpovedne od toho chlapa ze sa pýta, ze sa zaujima... a este by bolo super keby sa ta aj opytal kolko stoji tvoja hak, ze ti polku prispeje....

neviem111111

no a pocit bezpecia ti nedava to, ze partner chce chraneny sex a zrejme nechce, aby pripadne dieta bolo vysledkom nehody ale rozhodnutia? este ste spolu ani nespali a ty uz s nim planujes deti ci preco ta to tak vzalo?

0vecka

neviem111111 to zase nevies mozno je to truhlik ktori vsetkych obtazuje podobnymi temami... :) tiez ma sere ked mi niekto nieco povie ja mu poviem ok dobre a on stale o Tom toci aj ked mu dam jasne najavo ze ma to nezaujma

Value

neviem111111. Nevyjadrila som sa spravne. Nie stale:dni,tyzdne. Ale vcera o tom hovoril stale,kedze vyplyva,ze medzi nami dojde zakratko asi k milovaniu. Speje to k tomu.

Value

Dakujem vam. Mate pravdu. Ja len prilis vela rozmyslam,pozeram do buducnosti, co nie je vzdy najlepsie. On je naozaj mily,snazi sa. Ale ja som typ cloveka, ktory potrebuje pocit istoty,bezpecia. Viem, ze tie mi nic a nikto nezarucuje. Iba ja sama.

Biela Kobra

Ešte to rozviniem: Tvoje podvedomie začalo s ním počítať ako s partnerom, a on ti dal najavo, že v tejto chvíli s vašou spoločnou budúcnosťou nepočíta. To zabolí. Logické vysvetlenie, že je to proste len opatrný chlap, ktorý má možno odôvodnené obavy, že ešte nie ste pripravení na rodinu, tu tvoje biologické hodiny neberú do úvahy. Možno sa ti to časom rozleží, možno máš akurát PMS, keď také veci berieš citlivejšie, možno sa časom rozleží jemu a sám ti navrhne, či by ste sa neposunuli trochu ďalej. Zatiaľ sa skús v tom nerýpať, daj si dačo sladké, sprav si s kamarátkami dámsku jazdu, proste rob niečo, čo máš rada a daj vzťahu oddýchnuť, kým ťa to neprejde. Nerob v tejto chvíli zásadné rozhodnutia - možno že o pár dní alebo o mesiac sa budeš na to pozerať ináč.