PARŤÁČKA NA CHUDNUTIE

Zdendik

Zdravím Vás ženy, posielam niečo na inšpiráciu ;) .... Pre tie, ktoré rozumejú po rusky a ukrajinsky to bude pridaná hodnota videa, pre tie, ktoré nerozumejú nevadí, stačí to vidieť. Je to podobný program ako chodil u nás ten americký s Chrisom P. ale predsa trochu iný. Hlavne je nám kultúrne bližší, a bližší aj stravovacími návykmi akými k svojej váhe prichádzame ;) . Oni majú program Zvážení a šťastný. Teraz už beží 6 séria a všetky sú na youtube. Keď chudnete, tak je to dosť dobra inšpirácia, motivácia a podpora.
Link:
www.youtube.com

Gabika007

Izmira, super, že sa chceš pridať! Čím más bude viac, tým lepšie!
Ja tiež praktikujem to, že po 17:00 nejem a uvidím, že či mi to pomôže, lebo doteraz som to robila tak ledabolo ale teraz sa fakt snažím poctivo. Tak uividím... ;)

Čo sa týka dneška, s tým ako som jedla som spokojná, síce teraz som už trošku hladná ale to je vpohode, napijem sa a pôjdem spať. :)
Cvičenie, no to bolo dosť slabé. Hnevá ma to ale proste nemám čas, viem, že sa hovorí, že ke to l výhovorka ale... Budem sa snažiť nejako lepšie si to zariadiť... Ale strečing je samozrejmý + ešte som niečo nie vyčerpávajúce cvičila.

A vy? Ako ste dneska dopadli? ;)

Izmira

Gabika007, pridávam sa aj ja, začala som zhruba pred 2 týždňami, ale iba tým, že nebudem večerať, resp. nejesť po 17 hodine. Zatiaľ sa mi darí, 1,5 kg dole. Nie je to veľa, ale musím byť trpezlivá. Neskôr chcem samozrejme pridať cvičenie. Môj cieľ je dať tiež aspoň 20 kg dole.

Gabika007

Ahoj,
no ani ja som dneska nešla úplne podľa svojich predstáv, lebo osom sa neprinútila vstať ráno skôr, ledva som vstal, keď ž to bola fakt nutné. :) A necvičila som tak ako som chcela ale inak, v strave som na seba hrdá. (až na to, že som zabudla na ovsené vločky).

Neboj sa, hľadaj svoju vnútornú motiváciu. Robíš to pre seba! A uvidíš, zajtra to bude lepšie! :D

Iiiii

Niektoré diéty sú tak komplikované, že kým človek pozháňa všetko, čo je pre ňu treba, tak sa toľko nabehá, že na betón schudne:-)

Gabika007

Čo sa týka môjho plánu, super by bolo, keby sme si každý večer mohli napísať, čo sme jedli, čo s cvičením, pocity aj otázky aby sme sa spolu poradili.

Chcela by som každý deň začať aspoň krátkou rozcvičkou, potom zjesť vždy aspoň 2-3 lyžice ovsených vločiek, nejaké to ovocie (hurnikaky) a možno aj celozrnnú žemlu na desiatu. (nemyslíte, že je toho až moc?!) Obed=jedálňa. A dačo poobede.
Môj najväčší problém je, že neviem čo jesť poobede. Po 17 hodine, však nebudem jedávať. (Čo si myslíte o tom?)
Potom nejaké to domáce posilňovanie a strečing, ten milujem. A chcela by som každý večer chodiť na nejakú rýchlochôdzovú prechádzku.

A vy, aký máte plán?