Ahojte,
chcela by som schudnúť ale myslím, že keď nás bude viac, tak nám to pôjde lepšie. Kebyže sa chcete ku mne pridať budem veľmi rada. Môžeme sa povzbudzovať a radiť si.
PARŤÁČKA NA CHUDNUTIE
ahojte aj ja by som sa chcela pridat...uz dlho sa snahim schudnut ale nejde mi to! :( minuly rok niekedy v maji som zacala mavat depky a tak som sa rozhodla ze zacnem chudnut...znizila som porcie a po veceroch behavala cca 25-30 minut....za mesiac a pol som schudla necelych 9kil ale potom ked uz som si povedala ze nepotrebujem moc vela schudnut zanedbala som to a pribrala som naspat tych 9 a este navyse 11 kil!!som z toho zufala!teraz chcem zacat znova a uzsa nevzdat pretoze sa. nechcemcely zivot lutovat z mojej postavy!!chcela by som schudnut 15-20kg!dufam ze sa mi to tentokrat podari :)
Teší ma, že ste sa ohlásili a teda nebudem sama. :) Ja som si dala cieľ, že do 1.10. 2017 schudnem minimále 15, ideálne 20kg. Hlavne chcem nabrať aspoň trošku svalovú hmotu a viesť ten povestný "zdravý životný štýl". Proste aby som mala zo seba aspoň o trošku lepší pocit. ;)
aj ja chcem, prave jem piskoty, to asi neschudnem
hej, mozte dat plan
mne by stačilo takých 5 ... aj to je veľa asi :D
Aj ja sa pridavam, dufam ze vydrzime. Gabi vedies nas, daj uz nejaky plan na zajtra :-)
Ahoooj.
Aj ja chcem pridat.chcem schudnut 9 kil.
Ahooj, ja sa pridám rada... aký máš cieľ ? :-)