Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samovrazda

Príspevok v téme: Samovrazda
tojeuzjedno

Ahojte. Prejdem rovno k veci. Nebavi ma život. Mama ma prinutila ist do zahranicia. Len s par nasetrenymi eurami bez zaisteneho ubytovania na dlhšie obdobie mi zbalila kufre a posadila na vlak. S tým ze daku robotu si tam urcite najdem. Ale hladala som a nenasla som si nic za takmer 2 mesiace. Som to povedala mame tak ta sa so mnou prestala baviť a rovnako aj cela rodina. Som naozaj neschopna si nájsť robotu ako to ona hovorí. Ocitla som sa 1500 km od Slovenska bez peňazí a ledva mam na cestu domov. Ale ja domov nechcem ísť. Vlastne ja už domov nemam. Mama ma chce vyhodot z domu lebo podľa nej som zákerná neschopna a leniva. Ja jej chcem urobiť inú radosť. Uz dlhšie rozmyslam nad samovrazdou. Len neviem nájsť odvahu a sa aj trochu bojím. Hlavne toho že mi to nevyjde a skončim na psychiatrii. Neporadite niečo co zaručene funguje? Vyskocit z ona nemám kde. Je dobrý nápad hodit sa pod metro alebo pod vlak? Tabletky na upokojenie nemam. Jedine keby som vykradla lekáreň. A prosím vas. Neposielajte ma nikde ku psychológom ani ku psychiatrom. Ti mi nepomozu a nemam na nich ani peniaze. A ze mi pomozu modlitby to mi tiež nemusite pisat. Keby Boh existoval tak nemam celý život trapenie. Mne pomoze jedine samovražda. Len nabrat tu odvahu...

zita 05

Normálni ľudia existujú. Dokonca, ak si si to ešte nevšimla, sa Ti tu snažia aj poradiť a pomôcť. Ale Ty nepotrebuješ ani radu, ani pomoc, Ty len zabíjaš čas a skutočne sa možno aj dobre bavíš. Potrebuješ iba malý dvor a veľký bič. To je jedno či na Slovensku alebo inde.

tojeuzjedno

Ze prečo som zalozila tu tému? Lebo som v koncoch. Nemam sa ani s kym porozprávať lebo tu nikoho nepoznam. Mama sa so mnou prestala baviť a stále mi hovorí ze som neschopna. To tak mojej psychike pomaha. Tak som sa chcela vyrozpravat aspon tu na tomto fore. Ale vidím že uz normalni ľudia neexistuju.

day

Nehnevaj sa na Messje, vieš, boli tu už takí, čo si vymýšľali témy, a preto je nedôverčivá. Myslím, že by si mohla povedať, kde si, to určite nie je tajné. Ľudia tu na fóre žijú aj v zahraničí a mohli by ti poradiť alebo pomôcť. Ak chceš naozaj pomoc, budeš konkrétnejšia. Inak je zbytočné, aby si tu písala, ako si na dne a omáčky okolo toho, lebo takto ti nikto, aj keby chcel, pomôcť nemôže.

Takže, v akej krajine a akom meste si, kde bývaš a z čoho teraz vlastne žiješ?

Messje

Vidis a som vedela ze neodpovies na jednoduche otazky.Ja ti pisem,napis presne stat a mesto kde si a ja ti najdem pracu kde usetris aj na ubytovani.Len ty sa vyhybas odpovedi a teda pomoci. Naco potom zakladas temu?

tojeuzjedno

Messje buď taký dobrý a viac sa k tejto teme nevyjadruj. Ja mam vážne problém a chcem ho vyriešiť. Ale vidím že keď runarazim len na takých somarov jak ty tak nemam sancu

Messje

Prepac ale stale budem tvrdit ze si tu v niecom vymyslas...ak nie vo vsetkom.
V cudzom svete bez prace s par nasetrenych penazi by si neprezila.Zatial si tu nikomu na nic neodpovedala.
Ani kde byvas ani ako si sa tam dostala . Len to ze ziadne okno na skok tam nie je.Trosku smiesne nie?
S nikym sa zoznamit za 2 mesiace nechces lebo...zase nejaka omluva.
Keby si bola ako pises,ziadala by si radu kde si najst pracu...co robit dalej.Ako to ze si napojena na internet?
Napis kde si a kde byvas a potadim ti.
Ale ty neodpovies na ani jednu z mojich otazok.Vies preco?Lebo klames.

Iiiii

Tvoja mama je už tiež mŕtva. A ty sa obráť na najbližší úrad. V akej si krajine? Ak sa ich budeš chcieť niečo opýtať, tak tu napíš a ja ti to preložím.

Filip TT

Ono je naozaj tazke si najst v nezanmom svete pracu, ak clovek nekomunikuje. Ale dalo by sa to cez pracovnu agenturu.

Boh sa nevnucuje aby robil ludi stastnymi. Kto sa vsak na neho obrati s doverou a vytrvalo, byva vyslysany....

XYC

to že neexistuje boh a momentálne sa ti nedarí nieje dostatočný dôvod...už len to že sem o tom píšeš znamená že to v skutočnosti nechceš :) keď ti je už všetko jedno prečo nezačať trochu riskovať? náhodne oslov pár ľudí v tvojom veku veď čo najhoršie sa stane?

day

V akom si meste a ako sa tam dohovoríš? A kde bývaš? Keď si vydržala 2 mesiace v cudzom prostredí, nie je to s tebou až také zlé. Vráť sa na Slovensko, ako Ti už radili a ak naozaj nemôžeš ísť domov, obráť sa na nejaké krízové centrum.