Samovrazda

Príspevok v téme: Samovrazda
tojeuzjedno

Ahojte. Prejdem rovno k veci. Nebavi ma život. Mama ma prinutila ist do zahranicia. Len s par nasetrenymi eurami bez zaisteneho ubytovania na dlhšie obdobie mi zbalila kufre a posadila na vlak. S tým ze daku robotu si tam urcite najdem. Ale hladala som a nenasla som si nic za takmer 2 mesiace. Som to povedala mame tak ta sa so mnou prestala baviť a rovnako aj cela rodina. Som naozaj neschopna si nájsť robotu ako to ona hovorí. Ocitla som sa 1500 km od Slovenska bez peňazí a ledva mam na cestu domov. Ale ja domov nechcem ísť. Vlastne ja už domov nemam. Mama ma chce vyhodot z domu lebo podľa nej som zákerná neschopna a leniva. Ja jej chcem urobiť inú radosť. Uz dlhšie rozmyslam nad samovrazdou. Len neviem nájsť odvahu a sa aj trochu bojím. Hlavne toho že mi to nevyjde a skončim na psychiatrii. Neporadite niečo co zaručene funguje? Vyskocit z ona nemám kde. Je dobrý nápad hodit sa pod metro alebo pod vlak? Tabletky na upokojenie nemam. Jedine keby som vykradla lekáreň. A prosím vas. Neposielajte ma nikde ku psychológom ani ku psychiatrom. Ti mi nepomozu a nemam na nich ani peniaze. A ze mi pomozu modlitby to mi tiež nemusite pisat. Keby Boh existoval tak nemam celý život trapenie. Mne pomoze jedine samovražda. Len nabrat tu odvahu...

Messje

Ja jej z casti rozumiem.Tym ze tu zaklada tieto temy vola o pomoc ale tym ze si k tomu vymysla pribehy na mamu lebo ma s nou problem si mysli,ze to dostane vacsie grady a na mamu sa tu budeme vsetci skaredo vyjadrovat a ju lutovat.Ma to ale opacmy efekt.

Jaja15

Dievčinka si chcela len skrátiť nedeľné popoludnie......Je zaujímavé že potom sa vracala len k vymyslenému príbehu, samovraždu už nespomýnala....Za mladi sme sa bavkali všelijako aj my, ale toto už je trochu cez čiaru....ešte vymyslieť si príbeh - fajn,ale spomýnať v ňom samovraždu - tak to už riadne za hranicou....

nasrany xy

Ty na kieho boha sem pises , ked nic normalne neodpises , aby sa ludia ktori ti tu chcu pomoct , vedeli odrazit v akej si situacii
Kieho boha chces
Mama a otec by za mali drat od rana do vecer , spratek drzy jeden

tojeuzjedno

No aby si vedela ja vazne neviem.kto je sofi. Ale ja to urcite nie som. Ale fajn. Viac na túto tému nereagujte lebo len viac nervov mi pridávate.

day

Tak to naozaj vyzerá, že si si všetko vymyslela. Keby nie, mala by si pohotové odpovede, nemala by si dôvod neodpovedať a všetkým by si dokázala, že hovoríš pravdu. Messje ti ponúkla, že keď jej povieš, kde si, nájde ti prácu. Osoba, ktorá by bola v takej situácii, ako si vraj ty, by sa po takej ponuke zaradovala a hneď by sa s Messje chcela skontaktovať. Tvoje reakcie sú naozaj nelogické a vzhľadom na to, že tu len nedávno boli vymyslené témy od nejakého dievčaťa, je vysokopravdepodobné, že si to stále ty, sofi.

Jaja15

No tak daj dôvod prečo to teda tvoja matka urobila? Chcela sa ťa zbaviť? To by jej stačilo vyhodiť ťa z bytu....Alebo ťa citovo vydierala že chce finančne vypomôcť? A čo ty? Bola si nesvojprávna alebo ťa nadrogovala, že si si sadla na vlak a odišla niekam do cudzieho štátu kde nepoznáš jazyk....Či ťa nebodaj aj priviazala že si na najbližšej zastávke nemohla vystúpiť.....Ale aj keby to bola pravda, ktorý normálny človek odíde do cudziny kde nemá prácu, nikoho nepozná, nepozná jazyk.....Ako si si chcela nájsť prácu? Posunkami? Jednoducho mi to nedáva logiku.....Teda jedine v prípade, ak si počerná a vydávala si sa za nemú utečenkyňu zo Sýrie....

day

Dobre, posadila ťa na vlak a ty si išla. Vystúpila si dajme tomu v Madride a tam čo, ako si si hľadala ubytovanie? Viac ako to, že ťa mama posadila na vlak do cudziny je nelogické, že ty si nevystúpila z toho vlaku hneď na druhej zastávke na Slovensku, ale precestovala si 1500 km a došla až do cieľovej destinácie, kam si vlastne ani nechcela ísť a ani si sa neplánovala s nikým kontaktovať. Toto je nelogické. S takým prístupom si totiž už hneď na začiatku musela vedieť, že šanca, že si nájdeš nejakú prácu je mizivá. A nelogické je, že tam napriek tomu tam ostávaš. Z čoho teda žiješ? A prečo čakáš, až kým sa ti minú všetky peniaze a vyhodia ťa z ubytka? Toto je naozaj nelogické..