Ahojte. Prejdem rovno k veci. Nebavi ma život. Mama ma prinutila ist do zahranicia. Len s par nasetrenymi eurami bez zaisteneho ubytovania na dlhšie obdobie mi zbalila kufre a posadila na vlak. S tým ze daku robotu si tam urcite najdem. Ale hladala som a nenasla som si nic za takmer 2 mesiace. Som to povedala mame tak ta sa so mnou prestala baviť a rovnako aj cela rodina. Som naozaj neschopna si nájsť robotu ako to ona hovorí. Ocitla som sa 1500 km od Slovenska bez peňazí a ledva mam na cestu domov. Ale ja domov nechcem ísť. Vlastne ja už domov nemam. Mama ma chce vyhodot z domu lebo podľa nej som zákerná neschopna a leniva. Ja jej chcem urobiť inú radosť. Uz dlhšie rozmyslam nad samovrazdou. Len neviem nájsť odvahu a sa aj trochu bojím. Hlavne toho že mi to nevyjde a skončim na psychiatrii. Neporadite niečo co zaručene funguje? Vyskocit z ona nemám kde. Je dobrý nápad hodit sa pod metro alebo pod vlak? Tabletky na upokojenie nemam. Jedine keby som vykradla lekáreň. A prosím vas. Neposielajte ma nikde ku psychológom ani ku psychiatrom. Ti mi nepomozu a nemam na nich ani peniaze. A ze mi pomozu modlitby to mi tiež nemusite pisat. Keby Boh existoval tak nemam celý život trapenie. Mne pomoze jedine samovražda. Len nabrat tu odvahu...
Samovrazda
Dobre, touzjejedno - dajme tomu že tvoj príbeh je pravdivý....akú radu tu chceš počuť? že je normálne že sa chceš zabiť? alebo čakáš ako ti dá niekto návod ako to urobiť? ak by bolo niečo z toho pravda(že si sama v cudzine, bez peňazí, bez ubytovania a nevieš jazyk), tak hľadáš radu ako ďalej a nie ako sa zabiť....aj preto ti tu nikto neverí že je tvoj príbeh pravdivý....ak by si napísala že mama ťa vyhodila a chcela si si zarobiť na byt a práca v zahraničí ti nevyšla - to by som ti možno zožrala....ale príbeh že ťa mama prinútila sadnúť na vlak a odísť do zahraničia kde si nemala ani prácu ani ubytovanie - tak to ti nezožeriem....prečo by to robila? nie je v tom žiadna logika....takže nabudúce ak si budeš chcieť s niekým pokecať, tak si vymysli aspom niečo logické, alebo ešte lepšie choď na kávu s kamoškou....
A tak tupana si tu jedine ty aby si vedela. A tebe podobna messje a zita a neviem kto. Dobre. Uz nereagujte radšej na tu tému. Ja som si sem naozaj prišla po radu co robiť ako sa z toho všetkého dostat ale vidím že tu chodia len sami prijebani ľudia.
Neviem kedy si mi napisala že mi pomozes.
Vymyslas si lebo nedokazes odpovedat na jednoduche otazky.Nemas odpoved lebo nie je.
Napisala som ti ze ti pomozem.Ty ale v cudzine nie si.Inak by nebol problém odpovedat.
Neviem prečo si myslite ze si vymyslam pribehy
A ano ty mudrlantka. Nenaviazala som vzťah so žiadnymi slovakmi to sa predsa stáva nie? Dovody prečo som už písala nizsie
Myslim ze keby sa tu ukazala prispievatelka s nickom ojoj ...bola by stastna ze nasla svoju stratenu zakladatelku temy nedavno.Ta sa jej viac neozvala.Len zalozila dalsiu temu.
Dievca ty mas naozaj psychicky problem...to ze tu stale zakladas vymyslene story je krik o pomoc.Len keby si nam napisala popravde o co ide v tvojom zivote...skor dostanes rady.Takto sa nikdy nedockas pretoze nikdy nenapisez nic poriadne coho by sme sa mohli chytit.
Jedine comu verim je ze mas problem s mamou.Ale ocividne je problem v tebe pretoze ak takto reagujes aj na mamu ako reagujes tu...budes hladat len v inych chyby miesto aby si to skusila od seba.
Milá uzjetojedno tiež si myslím že si tu len krátiš čas...A ak by to aj bola pravda, tak potrebuješ pomoc psychiatra ....A prepáč ale ak naozaj rozmýšlaš nad samovraždou tak sprostá si ty - vždy existuje riešenie....Krátiš si tu dlhú chvíľu a nič o depresiách alebo ťažkom živote nevieš....Ver tomu že ten kto sa chce zabiť o tom nebude písať a už vôbec nebude rozmýšlať o tom že ho zachránia...Len človek ktorý nie je psychicky v poriadku bude plánovať svoju samovraždu, ak to urobí človek bez psychických problémov tak to nebýva plánované, ale skrat...
Autorka temy
za dva mesiace nenadviazala kontakt so slovakmi v cudzine haha ....
No ani nemohla lebo cela znudena sedi doma na riti a vymysla a ludia reaguju na jej nezmysly
Keby tvoja mater nasadla na ten tvoj vlak za tebou pravdepodobne do detskej a dobre ta usluhala po prasine
tojeuzjedno:
Kasli na nich, niektori ludia su tu mimo, nemoze si to clovek brat az tak osobne....
Skus este prosim hladat nejake riesenie. Co tak robit au-pair ? takychto ponuk by malo byt celkom dost nie ? Byvas si u nejakej rodiny, pohodovo sa staras o nejake mlade dieta ktore uz je samostatne a zaroven si dobre zarobis. Co ty na to, hm ?
Ty zita sprosta neviem prečo si to myslíš. Nechcem povedat kde som v ktorom state a to je myslím normálne. Ale dobre. Kvôli takym sprostym ľuďom jak si ty a Messje s týmto forom koncim. Vám prajem aby ste sa dostali do rovnakých problémov ako ja a aby ba tiež nkto nepomohol. Zbohom