Ahojte všetci, hľadám ľudí, ktorí by sa radi pridali k pomalšiemu chudnutiu a to je nejesť po 17 hodine. Viem, že sa tu objaví mnoho múdrych príspevkov, aké je to nezdravé, a podobne, prosím skúste sa ich zdržať. Na každého zaberie niečo iné, každý má iný metabolizmus. Osobne poznám pár ľudí, čo takto krásne schudli, niektorí až okolo 30 kg, ide to pomalšie, ale funguje to. Tiež potrebujem zhodiť viac kíl a toto obdobie sa mi zdá ideálne vzhľadom k tomu, že sú kratšie dni, človek chodí skôr spať. Má chuť sa niekto pridať? Vzájomne sa podporovať? Ďakujem
Nejesť po 17 hodine
podľa mňa to má svoje opodstatnenie
Mne zabralo už keď som nejedol po 21:00. Obvykle chodím spať okolo polnoci.
maruska26
Som rada, že nie som sama :-) tvoje slová ma potešili. Ja to tak praktizujem týždeň, takže ešte nemôžem hovoriť o nejakých výsledkoch, ale cítim sa lepšie a aj sa mi lepšie spí. Tiež mám normálne raňajky, obed, a okolo štvrtej si tiež niečo dám. Medzitým občas nejaké ovocie. Necítim hlad a to je dobre. Aj si sa vážila? Ja sa odvážim až o cca týždeň a uvidím, či to išlo dole. Držím Ti palce.
a este chcem napisat ze najviac som pribrala ked som vecer najviac jedavala...mala som taky chaoticky jedalnicek ze ziadne ranajky obed tiez malo a vecer som si to vsetko vykompenzovala a pribrala som moc . takze vytrvaj ono sa to ukaze :)
izmira naozaj to zabera ja to teraz skusam uz cca 2 tyzdne aj nieco a dnes mi aj kolegynka povedala ze som schudla :) strasne ma to potesilo lebo som vzdy byvala baculatsia a milujem dobre jedlo :D ale toto je ozaj taky normalny sposob ako sa da schudnut...proste ziadne trapenie ziadne nejedenie len znormalizovanie jedal. Ranajky obed mam normalne a veceru tesne pred piatou :) a ide to :)
Neodporúča sa jesť 3 hodiny pred spaním, teda ak chodíš späť o 20:00 tak áno, posledné jedlo by si mala zjesť pred 17:00, ak chodíš späť neskôr, tak ten čas môžeš posunúť.
Na každého funguje niečo iné, niekomu jedenie každé 3 hodiny, inému nevečeranie, niekomu stačí vysadiť sladkosti.....každý organizmus je iný. Ja som tiež už vyskúšala všeličo, ale nič nezaberalo. Preto som sa rozhodla pre toto. Najhoršie boli asi prvé dva dni, ale pomaly si na to zvykám. Cez deň jem všetko v primeraných množstvách a po piatej len čistú vodu alebo čaj. Bola by som rada, ak by sa niekto pridal a prípadne sme si vymieňali skúsenosti, podporovali sa vzájomne.
vecerne jedenie je najhorsie zlo na mne sa teda odrazi do par dni uz.....fakt sa tak da najlepsie schudnut...
Ahoj!
Tiež som na to počula rôzne názory ale rozhodla som, že aj ja to skúsim. Nemôžem to súdiť pokiaľ to neskúsim, takže skúsim a dám vedieť.
0vecka
Poznám pani, čo tak schudla 30 kg, čiže je to viditeľné :-)
Ja to praktizujem asi týždeň, a cítim sa lepšie, aj čo sa týka spánku. A to netvrdím, že som sa predtým na večeru prežierala, to vôbec. Proste to chcem takto skúsiť. A sú ľudia, čo proste takto fungujú stále, že nevečerajú, proste je to o zvyku, životný štýl. Každému vyhovuje niečo iné.