Môžu mi poškodiť proteíny zdravie?

0vecka

ono cvicenec ma pravdu v Tom ze praskovy Protein netreba ak jes dost proteinov... akurat ze ono je to dost makacka a drahe dostat do seba tolko proteinov navyse take kuracie prsia varene vo vode bez oleja nechutia najlepsie a vyvarat kazdy den ako divy zabrie Vela casu. Je to nieco podobne ako ked sa povie ze sak si mozem posvietit aj svieckou nepotrebujem lampu. no mozes ale je to neprakticke namahave a zbytocne drahe.

inak nevim ci ten tribullus neni uplny podvod a ani starsim ludom to vobec nepomaha popripade pomaha uplne minimalne.

Tomas5436

Este 2 (asi posledne otazky). Po kolko mam robit opakovani a serii na split? A ked budem mat napr. Den stehna lytka, po kolko mam robit cvikov na stehna?(cca 3 ,viac?)

pišta00

treba rozlišovať "cvičencov" (ktorí cvičia na internete) a cvičencov, zaraď si na mesiac full body a po mesiaci nabehni na split, split mi trvá okolo 60 minút podľa toho čo cvičím, nohy napríklad trvajú dlhšie a ruky mám napr odcvičené kludne aj po 40 minútach pretože ich cvičím v supersériach.... ale je to jedno dokonči sériu, daj si prestávku na vydýchanie 30-40 sekúnd a ideš znova, stavaj si to ale na základných viackĺbových cvikoch ako sú drepy, mrtve ťahy, benchpress, výpady atď atď

"cvicenec" tribulus pre mladého človeka je absolútna zbytočnosť, tvorbu testosteronu mu to nezvýši pretože ho jeho telo produkuje dostatok... zbytočne vyhodené peniaze za niečo čo ani nepotrebuje

cnc

takto...ci split alebo full body..je to jedno molko minut...ak dodrzujes viac menej prestavky a nepises do mobilu tak taku hodinu a mas to odcvicene...

ty ktory ti vravia neber proteiny atd. ved oni plavaju,behaju a maju huste nenafuknute svaly z 300klikov a drepov denne ber uplne ale uplne s nadhladom....

vsetko je to o kalorickom prijme a vydaji a je jasne ak si v kalorickom deficite tak schudnes a ak ich prijmes nadbytok tak budes priberat...

sice je pravda ze ak prijmes 300kalorii prevazne zo sacharidov a nasytenych tukov s minimom bielkovin tak velmi ti tie svaly nenarastu...ak sa tomu chces venovat trosku serioznejsie...ak chces cvicit zatial len preto ze ta to bavi a chces pre seba nieco dobre spravit staci sa snazit prijimat trochu viac bielkovin napriklad na veceru si nedas parky ale tvaroh a po treningu si das protein...v ziadnom pripade to neznamena ze nemas jest veci ktore budu doma navarene a podobne....budes jest ako doteraz ale prijimat trocha viac bielkovin tak ze si das protein po treningu a niekedy na veceru tvaroh alebo cez den si das naviac konzervu tuniaka a podobne. uvidis co sa bude diat s telom a vahou...

je tu aj taka moznost ze si budes kontrolovat prijem bielkovin,sacharidov a tukov co asi nechces... a taktiez ani nemusis...niekedy to dokaze zaciatocnika uplne odradit a to nechceme :)

k tym prirodnym proteinom...zbytocne predrazene s mensou biologickou hodnotou...hlavne ze to ma na etikete BIO a zhodou nahod to mam vo vlastnom obchode/eshope tak budem vsetkym tlacit do hlav ze je to to topov.

k tomu co pisal/a kycera...ja pouzivam cistu srvatku wpc bez prichute a pridanych farbyv a eciek....je tam len lecitin pre lepsiu rozpustnost..co je na nom nebezpecne? a k tym chlapcom ktory maju tehlicky a neboli v posilovni ani raz...ono je jasne ze ak si chudý tak ti tie svaly na bruchu bude vidno...to je ako keby som povedal ze poznam tucne dievcata s velkymi prsiami

cvicenec

neber žiadne proteiny....ja som na sebe kedysi testoval všetko...nakoniec po rokoch som zistil, že všetky doplnky su o ničom, že stačí poriadne zdravo jesť...cvičiť kruhove intenzivne treningy, plávať...večer pred spaním poriadne klikovať a tak pekne rysnute svaly s poriadnou hustotou, nenafuknute ...tom som nikdy nemal...ovšem trvalo to dlhšie bez doplnkov, ale výsedok stojí za to...takže trpezlivosť a pravidelnosť cvičenia.....ak chceš kúp si na energiu v lekárni tekutý tribulus a koreň maca...budeš vládať ako kôň....

Kycera

Vieš, Ovečka, to nie je o bicepsoch a tricepsoch, ale o tom, čo má kto v hlave!!! Niekto má aj tam svalovú hmotu, či slamu, iný mozog a encyklopedické vedomosti! : D
Rady dávaš druhým, že ma majú "úplne ignorovať", a Ty sa prečo tým neriadiš, há??? Lebo sa odomňa učíš, vieš, že mám pravdu, chceš ma naštvať, ale si to zatiaľ len Ty, kto sa ŠTVE!!! Ja Ťa chápem, bratku, partnerku máš gravidnú, nie si si istý svojím autorstvom... : D

0vecka

Tomas5436 kludne si najdi nieco na nete ale Problem je skor v Tom ze v tomto sa nerobili ziadne dlhodobe seriozne Studie cize v podstate to nevie nikto...

Tomas5436

Pišta00 a koľko mám cvičiť( ten split ) minut denne?Alebo vedeli byste mi tu dať cvičebný plá aspoň na jeden deň na priklad? Keďže fullbody trening sa cviči 2 seria po 8-10 opakovani kolko sa cvici split?