Dobrý večer.
Každý mi vraví niečo iné. Jedni hovoria, že je to chemia, iní, že ie to prírodne. Možu mi proteíny poškodiť zdravie? Počul som , že škodia na pečeň alebo na plodnosť. Je to pravda? Prosím poraďte mi ďakujem vopred.
Môžu mi poškodiť proteíny zdravie?
cnc cize ak som to dobre pochopil tak po mesiacia a pol by si mi vedel urobit aj splitovy trening?
Cnc, asi Ťa toto, čo Ti napíšem, prekvapí! Prečo by som to robila, ak som bola na betón presvedčená o tom, že to spravíš TY??? : ) Ja som len diskusiu usmerňovala... Viem o tom dosť, ale nemusím chŕliť zo seba všetky poznaky, najmä ak Tomáš na mňa nezareagoval. A propos, nechávam priestor na vyjadrenie aj iným, najmä ak vidím, že tiež vedia. : )
Potom Ovečka, kt. ma tak veľmi MILUJE, tak tá by pukla od závisti! ; ) A to nemôžem dopustiť, na kom by som sa tu potom bavila??? Nicht wahr, mein Schäfchen? Den werde ich zahm machen!!! : D
ano odhadla si to dobre....inak k tym co maju tehlicky a po treningu sa stravovali tak ako pisem...toto je podstatne a predtym si to nespomenula...ja ak nemam protein tak to idem tiez len na strave a nevidim v tom problem ak clovek chce tak sa da...
s tymi prsiami to bolo len obrazne lebo vacsinou to tak byva ale uznavam...som len chlap/chlapec cize nebudem silou mocou vraviet len to svoje
Tomas5436, ak chces tak ti poslem full body trening na email...uplne optimalne pre zaciatocnika ako ty, ak ho vydrzis cvicit mesiac a pol cca s tym ze nebudes tam ladovat maximum kolko das ale tak aby si mal v poslednej serii po poslednom opakovani rezervu 1-2 opakovania priblizne a spravne vykonavanie cviku v plnom rozsahu pohybu tak sa mozme dohodnut na inom treningu ktory ti spravim...bude to na tebe ako budes chciet
ak chces od pištu tak pis jemu alebo sa dohodnite...nemam problem je to na tebe ako sa rozhodnes, ak mas zaujem tak pridam email a napis mi naň
Tomas5436 to je velmi individualne ale pocitaj tak po troch mesiacoch... tam by uz mali bt vidno zmeny.. je to beh na dlhe trate
Po kolkych mesiacoch (ked budem cvicit a brat proteiny) sa ukazu nejake vysledky/zmeny?
Cnc, zdá sa mi, že som Ťa v prvej reakcii dobre odhadla, že sa v problematike vyznáš. Alebo sa mýlim?
" k tomu co pisal/a kycera...ja pouzivam cistu srvatku wpc bez prichute a pridanych farbyv a eciek....je tam len lecitin pre lepsiu rozpustnost..co je na nom nebezpecne?" Za toto Ťa len chválim! Lenže toto je mladý chlapec, kt. sa nevyzná a ak mu niekto napíše, že môže brať v pohode aj 3g, zoberie to vážne!
Nikde som nenapísala, že nemá alebo nesmie brať proteíny. Vystríhala som ho pred nerozumným konaním!
Si natoľko rozumný, že vieš oddeliť vety, kt. sa týkajú Teba a ktoré Števa.
A propos, som žena, ale to nie je podstatné.
Tí chlapci, čo majú aj tehličky, sa stravovali tak, ako píšeš Ty a po tréningu jedli len a len bielkoviny. Práškového proteínu sa ani raz nedotkli.
S tými tučnými dievčatami si však vedľa! Nie každá má aj veľké prsia, a to sa týka aj žien. : D
Teraz je to už na chlapcovi, koho z vás dvoch si vyberie...
pišta00 bohuzial je to tak.. to mas to iste ako homeopatiu atd... inak imho mal by na to byt zakon ze by musel byt na kazdom takomto vyrobku napisane ze neexistuje studia podporujuca Dany efekt, lebo imho je to len a len podvod
min. podla wiki nema tribulus absolutne ziadny ucinok na Testosteron.. milujem ked niekto napise ze vdaka nema nabral svaly
0vecka tribulus je za mňa v princípe to isté čo gainer, nalepím ti na obálku arnolda spravím k tomu nejakú nadupanú reklamu a decká to nakúpia lebo vlastne ani nevedia čo kupujú hlavne že je tam arnold.. to isté tribulus napíšu, že zvyšuje tst o neviem koľko % a každý v tom vidí, že je to ako keby boli na dopingu čo je samozrejme nezmysel, pretože telo vie vyprodukovať len toľko tst koľko potrebuje
6-10 ti stačí po 3-4 série, všeobecne pre začiatočníka platí, že je lepšie robiť radšej viacej cvikov a menej opakovaní než málo cvikov a veľa opakovaní... snaž sa mať ten tréning čo najpestrejší no napríklad nohy si sprav rumunské mŕtve ťahy a zakopávania na kladke potom prejdi na drepy z drepov na výpady od tiaľ na legpress alebo hacken drep a nakoniec z ľahka vykopy na kladke a na lýtka ti potom stačí robiť výpony hotovo vybavené ak cviky nepoznáš opýtaj sa vo fitku niekoho kto vyzerá, že vie čo robí či by ti ich neukázal alebo si ich aspoň pozri na internete, ak nepoznáš techniku cviku nesnaž sa machrovať s ťažkou váhou môžeš si ublížiť, radšej mať ostudu, že dvíham málo než po mesiaci nariekať že som si niekde niečo natiahol alebo presilil, v tomto hlavne bacha na ramená...