Osobne poznám niekoho, komu pomohla. Nie je pravda, že neverí v Boha. Verí. Ten človek mal tiež podozrenie na preklatie, aj sa potvrdilo. Mal z nej zmiešané pocity (video), ale povedal si, že to skúsi. Objednal sa, zaplatil 20 eur, tie mu pri návšteve vrátili, ale nezobral ich. Povedal o nej, že je to charizmatická, veselá, dobroprajná žena. Trpezlivá, lebo dlho pátrala po osobe, kt. toho človeka prekliala. Nakoniec našli vinníčku. Bola to žena, kt. nezištne pomohol a ona sa mu takto odvďačila.
Trvalo asi rok a karta sa obrátila. Zdravie sa začalo zlepšovať, začalo sa dariť v podnikaní, v láske...A pribudlo veľa priateľov, kt. by zaň položili aj ruku do ohňa. Aj on začal tvrdo makať na svojom prerode. Asi tak...
Čo sa mňa týka radím takto - buď mám s daným človekom osobnú skúsenosť alebo niekto z mojich dôveryhodných priateľov. A tých mám neúrekom s rôznym vzdelaním a rôznym postavením v spoločnosti... Ak by som vedela o niekom inom, odporučila by som aj jeho. Niekedy aj poznám iného (Albertová, Marcel Vanek...) a zabudnem ho spomenúť. Prečo by som neposunula informáciu, kt. mám? Je to už len na danom človeku, ako s ňou naloží. Nikdy som tu nikoho nepresviečala, čo má urobiť, až na jeden prípad - jednalo sa o exekúciu a exekútora. Možno si čítala... Žiaľ, zasa som mala pravdu! Aj keď prioritou je u mňa POMOC, nie moja pravda. Vieš, ono sa to človeku raz vráti. Všetko zlé, aj všetko DOBRÉ! To dobré plným priehrštím! Ver tomu!!!
Rozhodnutia príjmaj sama na základe svojej intuície, pocitov. Nie každý človek vyhovuje každému. Jednému môže pomôcť, druhému nie. Zato ho ešte netreba súdiť. Medzi tými čo takto ostro vystupujú sú takí, kt. to odflákli, nerobili tak ako mali, nepočúvli rady, nemajú žiadne skúseností... Ktorí nehľadajú chybu v sebe, veční sťažovatelia.
Tak nech sa Ti zadarí. : )