Čo kupiť na vianoce ???

Príspevok v téme: Čo kupiť na vianoce ???
Zuziiiii10

Ahojte.
Absolute neviem uz vymyslat darceky na vianoce, ci uz pre rodinu, priatela. Dosli mi napady tak som sa obratila na toto forum, poprosila by som nejake vase napady, rady, co ste vy kupili muzovi, mame, starym rodicom a tak..

Chcela by som nieco originalne, ale uz vsetko som si vycerpala predchadzajuce roky (ako su adrenalinove zazitky, fotoknihy, spotrebice..)

Dakujem za kazdy príspevok. :-)

sonicka_sov

je to znacka aeronautica millitare z najkufre objednavana. tie batohy su dost kvalitne si myslim, ja som spokojna s tym co prislo:)

sonicka_sov

Ja som kupovala priatelovi taky batoh elegantnejsi, co moze aj do prace uplne v pohode nosit, na notebook a tak :) je to podla mna fajn darcek, nielen na vianoce samozrejme.

rancid

Ahoj, ja som dostala úplne tie prvé šaty - čipkované. Bolo to moje prianie :-) www.gufi.sk :-) Pekné oblečenie určite poteší ! :-)

Makina25

Ja som kupila rodičom aj starým rodičom povlčenie. Našla som krásne, tak dufam že budu mat radost. Asi je to novinka tento rok, predtým som ich nikde nevidela. www.ketyban.sk

Iiiii

Moja babka spomínala viackrát slovo: ankály, ankály, keď som sa s ňou snažil porozprávať, resp. keď prišlo na tému Vianoce a darčeky. Neviem, čo si to tak hrozne praje? Už jej dobre nerozumieť. Každého poteší najviac to, čo si vyberie sám, že? Neviem aké ankály by ju tak potešili?

buba103

my sme napriklad kupili rodicom sodastream aby nemuseli vlacit mineralky a premietacie hodiny , deťom oblečenie knihy a sestre a rodičom este veľkú3D magnetku s rodinnou fotkou a nápisom

Opcan

Ja kupujem stále len dekoratívne gule. Aby mi pripomínali, že aj podstatné veci pre život môžu často krát slúžiť len na okrasu:-)