Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám šancu?

Príspevok v téme: Mám šancu?
StaleSama

Ahojte,

je mozne, ze si 27r baba najde NORMALNEHO chalana? Cize ziaden alkoholik, teplos atd? Skratka chlap zalozeny pre rodinu bez deti a zavazkov?? Lebo 30r chlapom co za nieco stoja uz vacsinou sa blizkaju obrucky na prstoch, prip. za nimi behaju deti.. a mne je zo mna a mojej situacie (bez chlapa) do placu :( :( :( :(

wmgpjhvtz

Princ1 ty si priklad neschopneho kkta najst si normalne dievca, vztah. Vlacis sa s kurvami preto, pretoze si odpad spolocnosti, zamerne vyhladavas stetky pretoze ste si rovny charakterom a na normalnu zenu a vztah jednoducho nemas.

Solution

a_dr1a, ale je to tak, hlavne v tomto období, ked je vonku tma uz od 16tej, sediet len tak pre TV je dost nezmyslel. Ja zas netvrdim, ze clovek by mal mat vztah len cez jesenno-zimne obdobie aby z tej nudy nezblbol :) Ale čo má prist pride, ked to najmenej cakas, tiez som si myslel, ze to je take klise, ale udiali sa aj mne veci, ktore by ma ani vo sne nenapadli, ze sa stanu :)

snowflake

sipka presne moje názory píšeš... aj ja som spokojná,.. robim veci ktore ma bavia, ak ma nebavi praca zmenim ju, robim čo ma bavi, aby ma život bavil... a ja s tým problem nemám že nikoho nemám... maju s tym problem druhí ludia... a vysvetlovať niekomu prečo niekoho nemám... lebo poznám svoju hodnotu, nezakvačím sa na nejaku socku ktorá o mna javí záujem o nejakeho zufalca, len preto aby som mala niekoho...aby ludia mali o čom hovoriť... ja im svoje suromie na nos nekvačkám,.. to že nemám frajera neznamená že nevediem plnohodnotný sexuálny život,... a možno lepší ako majú oni vo vzťahoch...

Donn3

Tiež mám po dvasiatke a nepozerám sa nejak strašné nato, že nemám vzťah a ani som nemal. Nikdy som namal zapotreby chodiť za ručičky a dávať pusinky od ucha k uchu len aby som dobre vyzeral a pozerať sa na ostatných, že ako to budu vnímať, či mám vzťah alebo nie.
Nech sa každí stará sám o seba a nie pozerať sa na druhých a robiť sa, že ja som pán/pani dokonalý/lá a hľadať chyby iba u tej druhej strany a nie u seba.

sipka25: Aspoň sa môžeš vžiť ako to vníma staršia generácia 50+ tu dnešnú ši*nutú dobu.
Keď má mladý človek v dnešnej dobe všetko pokope v hlave, tak to vníma tak, ako staršia generácia a pýta sa sám seba, že či už každému na tom svete šibe.
Pre príklad: Voľba prezidenta v Amerike, keď vyhrá Trump, tak to Američania už budú mať pekné sprepáčením nasrat* v hlave. To som trochu odbočil od témy: Mám čancu, ale to je odpoveď na tvoju ,,otázku", že veľa ľudí by si prialo žiť v inej dobe.
Túto dobu vystihuje asi najlepšie slovo: chamtivosť.

sipka25

a to som si myslela,ze som jedina v tomto veku sama. Ale nejak tym netrpim,akurat mam pocit, ze moje okolie to preziva ovela viac, nez ja. A stale si robia starosti, kedy si najdem chlapa a pod. Ale nemam potrebu mat vztah len preto, ze ved v tomto veku to je normalne,a ked nikoho nemas, asi si "moc narocna" alebo naopak, "nikto ta nechce". Proste som nenatrafila na niekoho, pri kom by som mala pocit, ze by stal za to. A byt s niekym len preto, aby som niekoho mala, dakujem, neprosim. To,ze som sama,neznamena, ze som osamela. Jasne, cloveku to chyba, byt s niekym. Ale bohuzial, asi som v nespravnom case na nespravnej planete :) Lebo niekedy mam pocit, ze nepatrim do tejto doby. Ale to je na dlho, a uz by ste to asi nedocitali :)

princ1

Lepsie si zaplatit sem tam nejaku sexi prostitutku a mat svaty pokoj a volne si zit nez sa nervovat a dokazovat nejakej lemre ze som princ na bielom bmw vystrihnuty z telenovely ktoreho jej bude kazdy zavidiet a este ju aj bude zivit... ;) Kaslat na vas :D

ANGEL-DEMON

dnes už chlapi nie su.... už len pseudochlapi,....lebo zleniveli... su z nich padavky, cintlavky, su neschopí... a kedze zeny su nutene sa o seba starať same, kedže na chlapov sa spoliehať nemožu tak potom títo úbožiaci ženy ktoré nesedia v 30 pri mamkinej sukničke, ale maju svoj byt, prácu, vedia sa o seba postarať samé= FEMINISTKY :-D

a na druhej strane ked takato žena ma nejake naroky
na chlapa je = zlatokopka
lebo
ked ma zena pracu, byt,... snád sa neuspokojí s nejakym mantakom ktorí nevie ani caj uvariť a v 35 zije ešte s mamkou, mamka navarí, mamka vyperie... takyto chlap ktorí nema absolutne ziadne nasetrene peniaze sa ako postara o svoju zenu, deti?
kde ich dovedie? kde budu žiť? v jeho detskej izbe?

Solution

Ja mam 31, tiez som sam. Uz sa s tym aj pomaly zacinam zmierovat. Ked clovek pozera nie tie vztahy okolo seba, tak je niekedy rad, ze je sam a venuje sa len sebe, lenze niekedy sa dostavi pocit, ze niet sa komu tesit, clovek nema nikoho, kto by ho doma cakal, spytal sa ako bolo v praci a tak...