Mám šancu?

Príspevok v téme: Mám šancu?
StaleSama

Ahojte,

je mozne, ze si 27r baba najde NORMALNEHO chalana? Cize ziaden alkoholik, teplos atd? Skratka chlap zalozeny pre rodinu bez deti a zavazkov?? Lebo 30r chlapom co za nieco stoja uz vacsinou sa blizkaju obrucky na prstoch, prip. za nimi behaju deti.. a mne je zo mna a mojej situacie (bez chlapa) do placu :( :( :( :(

Francisa

Zadubeny slov narod
Po 30 sa zivot konci? Waw ako dokedy sa chcete drzat tych starodedinskych debilnych nazorov?
Vy hlavy tupee staronazorove!!!!

Howling

Ja mám 31 rokov a som sám už vyše 2 rokov, chýba mi to, žena, rodina atď. Ale čo som si všimol na ženách, pri stretnutiach, sú až veľmi výberčivý, čo sa týka vzhľadu, peňazí a pod. Ono je pekné byť výberčivý, ale do určitej miery, lebo sa ľahko môže stať, že ženy ostanú na ocot.. keď už priemerná žena má nároky na princa na bielom mercedese, tak to kde sme :D

wakeupslovakia

podla ludi na tomto fore by kazdy kto ma30 mal skocit pod vlak lebo sa mu podla zauzivaneho slovenskeho nazoru skoncil zivot...nemam slov...dnesne storocie a taketo nazory ...

smenatomrovnako

Hm zaujímavá téma. Mám podobný problém. Kamošky všetky zadané a ja sa čoraz častejšie zaoberám otázkou, či je šanca vôbec niekoho normálneho stretnúť. A hlavne kde, keďže takmer nikam nechodím lebo prakticky už ani nie je s kým. Zoznamky priniesli len samé sklamania. Takže nie si v tom sama.

sanca

Ahoj, ja mam len o dva roky menej, a myslim ze som v pohode chalan, zodpovedny, nepijem, nefajcim,, taky skor slusnak,, a chcem zit len s jednou zenou v zivote, jedna svadba :D, neostavaj sama, davaj najavo sympatie, bud priatelska, k chalanom, ktory sa ti pacia,, oni sa potom budu dobre spravat k tebe, a zacne ich to k tebe tahat, a tak

adrian7

ze radsej sama ako s kktom :D
ja tak zijem viac ako 12rokov a je to blbost ti poviem. kym si mlada tak uzivaj si, hladaj, skusaj
nevyjde s jednym? nevadi, ides dalej az najdes. najhorsia vec, sediet sama v kute a rozmyslat tymto stylom, ze radsej sama ako ... po tridsiatke prides na to, ze tie najlepsie roky su prec a az vtedy to bude tazke

Matyo

Ja mám 29, myslím si, že som normálny muž, chcem si založiť rodinu, ale narážam na nedostatok príležitostí na zoznámenie a tiež začínam mať obavy.

cikada L

nemas sancu dnes je normalnych muzov cim dalej tym menej a najma tych vernych zvykaj si ze je lepsie byt sama ako s ko*kotom.

Tiezsam

Ja mam tiez 27r. Pijem maximalne pivo cez leto raz za cas, vinko na oslavach, tvrde vobec, nefajcim, bez deti, pravidelne sportujem, dbam o postavu, chodim na vylety, turistiku, nebol som prelietavy v minulosti, neotacam sa za babami na ulici a necumim na ne, u mna vztah musi zacat v hlave a nie v posteli. Mam rad deti a dost zavidim brachovi, ze ich uz ma.

Som sam. Preco? Lebo ex nechcela vztah posunut dalej, nechcela dieta ale budovat karieru v praci. Chcem byt sam? Ano, ked vidim moje okolie kolko kamosov ma doma deti a ich zena opustila, odisla do zahranicia a nechala ich tu s detmi. Je to zaujimave, statisticky to nesedi, ale vazne nepoznam ani jednu slobodnu mamicku, za to slobodnych oteckov dost. Nechcem tak dopadnut. Ak pride zena, ktora za to bude stat, tak ju budem chciet mat pri sebe do smrti.