Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám šancu?

Príspevok v téme: Mám šancu?
StaleSama

Ahojte,

je mozne, ze si 27r baba najde NORMALNEHO chalana? Cize ziaden alkoholik, teplos atd? Skratka chlap zalozeny pre rodinu bez deti a zavazkov?? Lebo 30r chlapom co za nieco stoja uz vacsinou sa blizkaju obrucky na prstoch, prip. za nimi behaju deti.. a mne je zo mna a mojej situacie (bez chlapa) do placu :( :( :( :(

lucia311

samozrejme ze sa to da len dobre preveruj koho mas vedla seba a s nicim sa neponahlaj koli veku lebo napriklad ja som nato strasne doplatila... v mladosti som sa vydala lebo ma do toho vsetci tlacili a ked sa nam narodilo dieta nastal obrat a uz som s nim aj sama....uzivaj si to ze si bezdetna slobodna...lebo ked uz budes mat deti bude vsetko uplne inak..este budes spominat ako ti bolo dobre

dianna25

angel demon super koment davnejsie som mala rande s tipkom 150 cm pivne brucho vek 36 a take naroky ze konecnaaaa :Daby bola stihla krasna dlhonoha zabezpecena stale sa len chvalil ze robi v zahranici za tisice evri :D ze on ma pravo si vybrat to naj pre seba :D kratko po nasom stretnuti si nasiell blondinecku co mala 5kg dokopy a osrala ho za rok o peniaze a rozisla sa s nim :D ale co uz muzom naa slovensku to staci hlavne aby vyzerala v hlave moze mat aj nasrane...ved kamarati mu ju pochvalia ked ich spolu stretnu....toto su slovaci

dasato

StaleSama je to mozne, vravim z vlastnej skusenosti. Ja som mala rovnaky problem a tiez som sa bala ze uz nenajdem, lebo skoro kazdy muz by sa najradsej do 40rokov neviazal a ak sa viazat chce uz si zenu nasiel. Ale nasla som aj ja nakoniec. Ja som mala skoro 27 on 30 ked sme sa spoznali a bol hned od zaciatku pripraveny na vztah deti, rodinu. ;) nevzdavaj sa.

Howling

Angel-demon - ja nemám k Tebe komentár, pre mňa za mňa ak Ti je dobre si buď sama aj celý život, nikto Ti nič nenúti, choď za svojím snom, vzdelávaj sa pre mňa za mňa rob čo chceš.. Niekto je taký, že mu chýba vzťah ako aj mne...po druhé ja sa o seba starám, chodím do fitka, som sebestačný, navarím, upracem, platím hypo, chodím do práce... takej ako Tebe sa hovorí "feministka" !

Vladka01

Netreba sedieť doma a čakať kým princ zaklope na dvere. Aj ak nie je s kým treba sa vybrať niekam aj keď sám.Mám rovnaký problém..Ja to takto robím...Hlavne sa nevzdávať a veriť si...

Vladka01

Ahoj, ja mám po 31ke a tiež nemám nikoho a som tu..l..je veľa slobodných mužov, len treba hľadať. Už aj začínam histerčiť ale nevzdávam to....

ANGEL-DEMON

Howling... a to ti povedala? alebo je to len vyplod tvojej fantazie...?
niektorí chlapi sa o seba nestaraju, zato sebavedomie maju fúúú vysoké, nevedia sa správať, že ked sa zena s nim stretne tak sa musi za neho hanbiť... a ked uz dalsie stretko s nim nechce... tak chlap potom urazene ego ide tvrdiť ze "ženam zalezi na vyzore" a blaa blaa
ale na seba sa nepozrie že chyba je v nom...
a to ze je zena slobodna neznamená ze musí "ísť" s nejakou sockou ktorá o nu prejavila zaujem.... lebo je zufaly a nie len na nu ale skusa na kazde...
ked staci ist na pokec...
mam tam novy nik, stary nik, nik ktory mam na mail..
a najlepsie je ked mi na kazdy jeden ked sa prihlasim zasvieti RP a ten isty píše "ahoj si slobodná" no proste ubožiaci!!!
len poľuju na zeny wanda.atlas.sk

ANGEL-DEMON

moja zlatá to je o tom ako si TY život zariadiš... venuj sa sebe, kariere, chod na dovolenku, uživaj si život, staraj sa o seba... to že možeš isť kam chceš, kedy chceš, od nikoho nemusíš mať suhlas a výčitky...
ja mam 27 a som uplne spokojná, zariadujem si život tak aby mne bolo dobre.... radsej by si bola v nejakom pseudovztahu, kde tvoj miláčik šudí so šlapkou v tvojom byte v tvojej posteli, kym ty si v práci????
ako sa to stalo mojej známej...