Mám 15 a píšem román

Príspevok v téme: Mám 15 a píšem román
Klingel

Dobrý deň. Mám 15 rokov a veľmi rada píšem. Rozhodla som sa, že napíšem román, Už mám napísané 4 kapitoly ale neviem kam to mám potom poslať. Našla som takú stranku, že mamtalent.sk ale tam chcú o vas vsetky osobne udaje a ja by som rada písala v anonymite teda pod nejakým pseudonymom, Tak isto som čítala, že nie je dobré keď začínate písať začať s románom ale treba začať s poviedkami a tak. Myslíte, že by sa mohol podariť román aj ked som este nic okrem slohov, mini príbehov a svojho dennika v detstve (:D) nenapisala? Dakujem za rady :)

Kli

Opcan no veľmi sa do literárnej tvorby nerozumiem, teda viem povedať, čo je román, novela, poviedka, báseň, fantasy a podobne ale hlbsie sa v tom velmi nevyznam. Ale tiež som nad tym rozmyslala, že napisem to ako viem a potom to skusenejsi ludia ohodnotia a zaradia. A dakujem :)

opcan

Neviem do akej miery sa rozumies literarnej teorii. Roman je svojou strukturou ovela komplikovanejsi ako poviedka alebo novela. Ale to az tak neries, napis to, co chces napisat a potom sa to vyhodnoti, ci ide skutocne o roman alebo iny zaner:-) Good luck.

Klingel

Jeej pomocnica ďakujem veľmi pekne za podporu :) dúfam, že sa mi teda podarí ten príbeh napísať poriadny a od srdca :)

pomocnica

Fúú, neviem kde by sa to malo posielať, ale pohľadaj ešte po nete. Ja si myslím, že by si mohla kľudne napísať román ako prvý poriadny príbeh a nemusíš začínať nijakými poviedkami. :) Hlavné je písať od srdca..:) A ak máš talent, tak kľudne choď za seba, čo vieš, možno skončíš ako J.K.Rowlingová niekedy. Človek nikdy nevie.
Držím prsty pri písaní a prajem veľa inšpirácie. :)