Nemám nejaké väčšie psychické problémy, no chcel by som si nejak zlepšiť život. Preto by ma zaujímalo čo robí v živote radosť vám, z čoho sa dokážete tešiť. Ďakujem preto za každú odpoveď =)
Čo vám robí v živote radosť ?
Ahoj
Sem tam pocitacove hry, sex a dobry ludia
toto so mrkni hned ti bude lepsie
-odkaz odstránený-
a moje dieta, inak som mal davnejsie depky tak ako chodim posilovat je to prec takze tu zacni
-odkaz odstránený-
Nové topánky
dakujem za odpoved buki, to vyzera v pohode, to nie je malo
@br Tak raz za 2 tyzdne cca 6 hodin.
Iiiiii, tu mas francuzstinu:) www.youtube.com
Buki, ako casto mas tych priatelov, to by ma celkom zaujimalo, co ti postacuje.
Alkohol, pizza, obcas hry hlavne kde su spojene s alkoholom. No a obcastne navstivenie priatelov ale nesmie toho byt moc. No a inac asi nic. Neni to bieh vie co ale clovek si nenavybera.
akurat vcera sme toto riesili s manzelom :) radost robi tanec, najlepsie spolocny, pocuvanie hudby alebo santenie s detmi. naposledy mi najvacsiu radost urobilo spustanie sa na zadku dole kopcom spolu s malou dcerou. to sme sa tak nasmiali ze ma to nabilo energiou este nadlho. nejak stracame tu detsku krasnu radost co sme mali kedysi. asi sa treba trochu viac odviazat :)
www.youtube.com
Keď počujem niekoho spievať po taliansky alebo po francúzsky, tak vtedy moje srdce plesá.
V živote mi robí radosť jedine práca v zahraničí, bez ohľadu na to, ako sa tam ku mne chovajú... ale aspoň zaplatia. :)