Nemám nejaké väčšie psychické problémy, no chcel by som si nejak zlepšiť život. Preto by ma zaujímalo čo robí v živote radosť vám, z čoho sa dokážete tešiť. Ďakujem preto za každú odpoveď =)
Čo vám robí v živote radosť ?
Mne robia radost moje deti,moji dvaja synovia ktorych mam nadovsetko rada.
Hľadanie pravdy, pátranie po pravde. Pomoc druhým, Koniec.
Na lásku medzi mužom a ženou neverím, tam ide vždy primárne o sex. príťažlivosť a hľadanie si výhod pre seba. A potom, po čase, aj ked všetko funguje dobre, dominantnejšia alebo od dobroty nudiaca sa polovička podvedie. Len tak, pre vzrúšo, ved prečo byť stále s niekým tým istým a prečo si nezvýšiť ego, že? Stačí sa pozrieť na "plnohodnotné" vzťahy okolo seba. A ja mám takú "blbú" vlastnosť, že sa poúčam skôr z chýb iných. Nevrhám sa do rovnakej priepasti, ked viem, čo ma tam čaká. Pár % nájde nejaké to šťastie v tejto "láske". Ale pravdepodobnosť nie je veľmi vysoká. Ak však veríš na zázraky, stať sa môže čokoľvek.
Ak by na svete neexistovali pes a macka tak neviem co by som si počala :) srat chlapov a ich nevernost a milovat psov lebo oni su a tebou navzdy! :)
-havo a macicka:)
-najlepsi priatel a partnerka v jednom
-ked som na nejakom peknom mieste ktore na mna zaposobi - napriklad v nejakej primorskej oblasti, v podvecer pri nejakej pred turistami zabudnutej lagune kde jemne fuka prijemny vetrik a zapada slnko.. a zdielam tu chvilu s niekym koho mam rad. alebo aj na horach s peknymi vyhliadkami, vacsinou ale cloveka dojmu nove pekne miesta ktore este nema okukane
-alebo ked je leto, pekne a pokojne prechadzam autom peknou krajinkou s peknymi vyhladmi (na hory, prirodu, more, skaly, utesy), protivietor veje do vlasov, lezerne sedim za volantom a vychutnavam si ten pocit slobody a lahkosti:) a ked najdem nejake zaujimave miesto tak sa tam nachvilu pristavime
-ked si s niekym rozumiem na nejakej hlbsej, citovej alebo nazorovej urovni
-ked sa mi nieco podari spravit a niekto ma za to pochvali, oceni, podakuje..
-
Z odpustenia v spovedi, z blizkej pritomnosti boha. A všetko okolo toho
Môj pes :)
Mne strasnu radost robi moj pes , je to tak obetava a nevypocitava laska ako ti neda ani najblizsi clovek , len ked ides vypypat smeti tak ta vita a raduje sa ako keby ta sto rokov nevidel.
Je to ciste stvorenie bez pretvarky , vzdy ta ma rad ci si smutny alebo vesely.
Vzdy je tu pre teba
Ked sa pozeram priatelovi do oci...