mam priatela a pisem si s inym

Príspevok v téme: mam priatela a pisem si s inym
lucciana

Ahojte. Zrejme ma tu hned vsetci budete sudit no cakam mozno radu alebo len pripadne skusenost. S priatelom budem pomaly dva roky no od zaciatku sa kontaktujem s inym chlapom ktory bol predtym moj milenec nez som spoznala mojho terajsieho. Pisem si s nim uz skoro taktiez dva roky. Moj priatel o nom vedel no slubila som mu ze ho uz kontaktovat nebudem. Boli mesiace ked som ho nekontaktovala no on mne stale pisal a mne nedalo neodpisat. Je sice zadany ale vo vztahu neni stastny nakolko sme mali moznost uz aj spolu volat no bolo to uz davno a vcera sa mu narodil syn. Ma priatelku ktora mu nadava a nechova sa k nemu tak akoby mala. Uz sa s nou asi 3x rozisiel no vzdy sa potom k sebe vratili. Zenit sa nechce vraj. Ja mam u svojho priatela to iste cize je zaujimave ze mame vo vztahoch rovnake problemy akurat ja nemam dieta. Pred 4dnami sme si pisali rano a doslo k vymene intim.fotiek kde sme si zacali aj sexualne prejavovat nase skryte tuzby po druhom a vcera vecer tiez. Myslite ze to moze ohrozit moj vztah Ak to budem nadalej tajit?

qweqweqwe

ANGEL-DEMON velmi suhlasim a som rada, ze este existuju aj ini ludia, ktori rozmyslaju takto, lebo uz mam niekedy dojem, ze vsetky zeny su neskutocne sliepky, ktore dokazu vyplakavat, ked ich chlap podvedie, ale ony samy pri prvej prilezitosti nevahaju chrapat so zadanym a este sa obhajuju - ved ja zadana nie som, je to len jeho problem, pri takych argumentoch sa mi otvara nozik vo vrecku, zial, vacsina zien su obycajne chudery a slapky, ktore vidia len seba, cest vynimkam

ANGEL-DEMON

jedine čo ťa k nemu ťaha je sex.... sebauctu nemaš žiadnu,... ved si najdi nejakeho single milenca, na pokeci v sexzoznamke je ich až až.... a šudiť možeš kolko chceš... ALE ako single... alebo ukradni otca rodiny! od dietata a ženy a mozno ta par razy prefikne a potom pojde dalej... ale ty ostanes ta ktora im znicila vztah.... obyčajna šlapka!
a v zivote sa ti to vráti... takze ja by som to nerobila...
**
vieš moja zlatá ako ja so sebou musím bojovať ked poznám chlapov a je medzi nami chemia o ktorej nehovorime... ze sa z nich idme roztopiť, že by som si dala povedať... a keby neboli zadaní a ženatí tak idem na lov! KEBY! jeden je ženatý a druhy ma priatelku smola!!! proste svieti červena STOP!!!!!

majjinka

zaujimave,ze si s nim najlepsie zacala rozumiet,ked sa mu narodilo dieta ,hlavne ze spolu chodili a rozisli sa,,..a este jej napisete,pritom riesi to do nemoty dalej...ma ide svacnut z tychto primitivnych tem a ....

veritas

Mesje, presne tak. Ale je este nejaka sanca, ze si to v buducnosti, alebo teraz taktiez citaju dozrievajuci ludia, a tym tiez hoci navonok mozno len hrach o stenu hodeny, moze vela dat.

Adr1ja, skvely prispevok ako vzdy. Az by som nechcel byt na tvojom mieste. To by som polovicu myslenia sustredil nato, aby som si neznicil taku perfektnu povest :D :) ...

Messje

adr1a
Ani nevies kolko hrachu si teraz hodila o stenu.Skoda hrachu a tvojho casu na tolke vysvetľovanie. Su typy ludi ktore si budu aj tak mliet svoje nech napises cokolvek

a_dr1a

Lucciana.
Sama si napisala : "Ako som uz uviedla nieje to cudzi chlap. Pozname sa dva roky a predtym sme boli milenci. A neskor sa z nas stali dobri kamarati. Nieze by som chcela mojho priatela podviest no k nemu ma nieco taha."

Lucciana.
Uvedom si prosim pre svoje vlastne dobro, ze tvoj milenec si svoju priatelku nasiel az PO TEBE.
Cize keby ta CHCEL - mohol byt s TEBOU. Davno. Roky No on TEBA NECHCEL. Nechcel ta mat za svoju priatelku ani vtedy ani teraz - si mu dobra iba na sex.
Mal moznost si vybrat a predsa si ta nevybral. Vybral si ju. Nie teba.
Uvedom si - ze pre neho si bola / si / a vzdy budes iba milenka a dobra iba tak na nezavazny sex.
Nie na vztah.
Ani kamaratstvo si tu nenahovaraj. Ty spavas a posielas nahe fotky bezne svojim kamoskam kamosom? Takze sama vidis ake blbosti pises a si nahovaras. No ty si donho namotana zalubena. Zijes v iluziach, sladkom klamstve, ze mozno raz. Ale treba si zlozit ruzove okuliare a pozriet sa na vec s odstupom a triezvo. Racio.
A to: Ze ty mu za vazny vztah proste nestojis.
A svojim spravanim mu to iba potvrdzujes. Ktory muz by chcel zenu co s kazdym iba spava a sexuje? Myslis ze je hlupy a nevie - ze mas vztah a pritom si s nim veselo intimnosti vypisujes, posielas mu intimne fotky prs vaginy ai, si pristupna na sex s nim aj ked ai zadana?? Tym sa ta nechcem dotknut, ale on si hovori, ked si s nim bez problemov cely cas roky iba nezavazne sexovala, toto teraz vystrajas vo vztahu a podvadzas svojho sucasneho, tak si hovori - no ta moze sexovat a robit toto iste s hocikym a s hocikolkymi. Teba tym padom na vazny vztah, lasku vernost neberie ako vhodnu kandidatku. No na pobavenie ano.

Zober si tu jeho priatelku. S nou sa rozisiel aj zo 3x a vzdy sa k nej vratil. Cize nie k tebe - ale k nej. A maju spolu dieta. Takze tam su aj city laska z jeho strany.
S tebou preco dieta nema nemal a nechcel? Teba preco nechcel na vztah, mat ta za priatelku aj ked mohol?? Vsak ste boli obaja volni nezadani bez zavazkov. Viac ako 2r mal moznost byt s tebou. Mat s tebou vztah. No on to = teba - nechcel.
Preco si mu dobra iba na sex a mal ta vzdy IBA na SEX? NECHCEL TA ANI VTEDY KED BOL SINGLE a SAM. NECHCE TA ANI TERAZ lebo uz si VYBRAL - ma priatelku a s nou spolocne dieta.
Takze ak by ste aj teraz spolu nieco mali - bol by to zas iba sex. Nic viac a nic menej.
Toto su vsetko FAKTY.
Comu este nerozumies??

A opat sa opakujem.
Ale preco takyto zapal nadsenie vasen tuzbu city lasku ai neinvestujes do svojho vztahu a svojho priatela?? Nemyslis, ze si to zasluzi ovela viac ako ten, co ta vyuziva iba na sex? Uz len preto si to zasluzi, ze v tebe nevidi iba slapku a sexualny objekt, ale ze ta postavil na isty piedestal (kde nemas co robit..sorry) a ma ta vo vztahu, lubi ta a miluje? Myslis ze si toto vsetko od teba zasluzi? Keby to robil on tebe - ako by ti bolo? Ako by si sa citila??
Ak ty chces byvat a zit v kanali v stoke, tak preco nie si fer a neopustis ho? Lebo ho nelubis, nevazis si ho. Keby ano, nerobila by si toto co robis a uz cele roky. Lebo ty by si mu hned pri prvej prilezitosti bola zas neverna a zahla by mu.

qweqweqwe

ty vraj hladas radu, ze? to hovor tomu co seno zere. ako ti to tu uz ktosi napisal, si hlupanalebo si vkuse meles svoje. vies co, chod do toho, lebo ty si potrebujes nabit hubu na to, aby si sa prebrala, kedze si riadne natvrdla. len mi je luto, ze si tvoju natvrdlost odsere tvoj priatel a ta zena a to dieta. ten chlap je bezcharakterny egoista, ale ty za nim vobec nezaostavas. a nazvi si moj prispevok odsudzovanim, o ktore nestojis. ked vsak nechces, aby ti ludia napisali, aka si blba, tak niektore veci zo svojho sukromia si radsej nechaj pre seba, pretoze na toto sa ani inak reagovat neda.

slipovec

...pane a boze ty si hlupana...ty si proste adept na cenu spina roka...rozid sa a sukaj....hmm preco asi ta jeho priatelka po nom krici...mozno je imbecil...mozno sa sprava ako chrapun ku nej....a bude sa aj k tebe...good luck děvko

veritas

Lucciana, si blba alebo co? Uz ti tu napisali svoje nazory, a ty stale pises svoje, ako ta k nemu taha. Tak si chod zanim zapichat, a svojho priatela nechaj tak, len akurat parazitujes na jeho zivote,, nenavidim take zeny!

lucciana

Ako som uz uviedla nieje to cudzi chlap. Pozname sa dva roky a predtym sme boli milenci. A neskor sa z nas stali dobri kamarati. Nieze by som chcela mojho priatela podviest no k nemu ma nieco taha. A ak by sa aj chcel stretnut bude to pre mna tazke kedze doposial som nevery az neznasala a ako som si zacala pisat s nim tak ma to opat k nemu taha.