Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam priatela a pisem si s inym

Príspevok v téme: mam priatela a pisem si s inym
lucciana

Ahojte. Zrejme ma tu hned vsetci budete sudit no cakam mozno radu alebo len pripadne skusenost. S priatelom budem pomaly dva roky no od zaciatku sa kontaktujem s inym chlapom ktory bol predtym moj milenec nez som spoznala mojho terajsieho. Pisem si s nim uz skoro taktiez dva roky. Moj priatel o nom vedel no slubila som mu ze ho uz kontaktovat nebudem. Boli mesiace ked som ho nekontaktovala no on mne stale pisal a mne nedalo neodpisat. Je sice zadany ale vo vztahu neni stastny nakolko sme mali moznost uz aj spolu volat no bolo to uz davno a vcera sa mu narodil syn. Ma priatelku ktora mu nadava a nechova sa k nemu tak akoby mala. Uz sa s nou asi 3x rozisiel no vzdy sa potom k sebe vratili. Zenit sa nechce vraj. Ja mam u svojho priatela to iste cize je zaujimave ze mame vo vztahoch rovnake problemy akurat ja nemam dieta. Pred 4dnami sme si pisali rano a doslo k vymene intim.fotiek kde sme si zacali aj sexualne prejavovat nase skryte tuzby po druhom a vcera vecer tiez. Myslite ze to moze ohrozit moj vztah Ak to budem nadalej tajit?

Rastella

Ja by som sa nepytala tu, nikto tvoju situaciu nepochopi tak dobre, ako ty sama. Spravaj sa, ako to ty citis a snaz sa nikomu neublizovat. Nakoniec sa vsetko stane tak, ako ma byt. Ako uz pisali predo mnou, pre muza cas narodenia dietata nie je lahky a moze (mozno prechodne) hladat inde, co momentalne nema doma.
A co sa tyka tych fotiek, tie patria do ruky len tebe (najlepsie na externom harddisku), nikdy nic intimne nepatri na internet (takisto rozhovor s pouzitim kamery)

yxcvbnm

Necháp to tak, že ťa odsudzujem, lebo aj ja som urobila v živote svojom veľa sprostostí, ktoré ma neskôr mrzeli a nehcala som sa oklamať podobnými ľuďmi. Ale nebudem sem o tom všetkom písať. Neodsudzujem, iba varujem. Snažím sa ti otvoriť oči. Keby som mala napísať, za čo by sa mohlo odsúdiť mňa, tak začala by som teraz písať a do pol noci neskončím :)

yxcvbnm

Zase sa tu potvrdzuje, že kamarátstvo medzi mužom a ženou býva všelijako komplikované. Nenapadlo ťa, že tvoj pseudo priateľ z virtuálneho sveta by rád tvoje holé fotky predal a zarobil na nich? Asi mu žena kázala doniesť prachy aby bolo decko z čoho uživiť, tak využije tvoju naivitu, teraz si sa zamotala. Priznaj sa svojmu frajerovi, sľúb mu, že sa odhlásiš zo sprostých sociálnych sietí a sploď si s ním dieťa a venuj sa výchove decka. Dieťa vás spojí, urobte dohodu, že si budete navzájom verní a nebudete holé fotky posielať kade tade všelikomu.
Vieš moja, aj keby si aj zrovna tvoj vlastný manžel od teba holé fotky vypýtal pod zámienkou, že ťa ľúbi a že na teba myslí a nosil by ich v peňaženke, nefajčil by a nepil a nebral drogy a nič také, niekto by sa ho opýtal v robote, či si dá colu alebo redbull, nasype mu tam dáke svinstvo, omráči ho, ukradne tvoje holé fotky z peňaženky... no vieš, tak o deň, dva vyjde nový playboy s tebou na titulnej stránke. A čia to bude vina? Najviac tvoja, menej manželova.
Nestrácaj čas písaním si so zlým človekom. Nech pletie hlavu nejakej inej, ukáž mu, že nie si naivka, čo mu naletí znovu a znovu a nechá si rozbiť vzťah.
PS: Keď si taká krásna, že si svoje silikóny rada ukazuješ kade tade, tak si tie svoje holé fotky pošli do playboya sama a vyťaž z toho po finančnej stránke len a len ty. A uživ si z toho svoje dieťa a nie decko nejakého debila čo ťa chcel len využiť :)

S1kurv4

este kludne spavas?nie na dlho.ver ze sa ti to vsetko vrati. karma si ta najde a mas to trojnasobne-za to dieta,za priatelku,za tvojho priatela.mas to iste

Messje

Lucciana
Dobre si precitaj co ti naposala adr1a
Naklepsie ked sa to naucis spamati.Lebo tu viac nie je co dodat.
A ako bolo spomenute nizsie...Karma si najde aj teba.Ta je zdarma.
Tak si premysli co urobis so svojim komanim.