Ahojte. Zrejme ma tu hned vsetci budete sudit no cakam mozno radu alebo len pripadne skusenost. S priatelom budem pomaly dva roky no od zaciatku sa kontaktujem s inym chlapom ktory bol predtym moj milenec nez som spoznala mojho terajsieho. Pisem si s nim uz skoro taktiez dva roky. Moj priatel o nom vedel no slubila som mu ze ho uz kontaktovat nebudem. Boli mesiace ked som ho nekontaktovala no on mne stale pisal a mne nedalo neodpisat. Je sice zadany ale vo vztahu neni stastny nakolko sme mali moznost uz aj spolu volat no bolo to uz davno a vcera sa mu narodil syn. Ma priatelku ktora mu nadava a nechova sa k nemu tak akoby mala. Uz sa s nou asi 3x rozisiel no vzdy sa potom k sebe vratili. Zenit sa nechce vraj. Ja mam u svojho priatela to iste cize je zaujimave ze mame vo vztahoch rovnake problemy akurat ja nemam dieta. Pred 4dnami sme si pisali rano a doslo k vymene intim.fotiek kde sme si zacali aj sexualne prejavovat nase skryte tuzby po druhom a vcera vecer tiez. Myslite ze to moze ohrozit moj vztah Ak to budem nadalej tajit?
mam priatela a pisem si s inym
Ja by som sa nepytala tu, nikto tvoju situaciu nepochopi tak dobre, ako ty sama. Spravaj sa, ako to ty citis a snaz sa nikomu neublizovat. Nakoniec sa vsetko stane tak, ako ma byt. Ako uz pisali predo mnou, pre muza cas narodenia dietata nie je lahky a moze (mozno prechodne) hladat inde, co momentalne nema doma.
A co sa tyka tych fotiek, tie patria do ruky len tebe (najlepsie na externom harddisku), nikdy nic intimne nepatri na internet (takisto rozhovor s pouzitim kamery)
Necháp to tak, že ťa odsudzujem, lebo aj ja som urobila v živote svojom veľa sprostostí, ktoré ma neskôr mrzeli a nehcala som sa oklamať podobnými ľuďmi. Ale nebudem sem o tom všetkom písať. Neodsudzujem, iba varujem. Snažím sa ti otvoriť oči. Keby som mala napísať, za čo by sa mohlo odsúdiť mňa, tak začala by som teraz písať a do pol noci neskončím :)
Zase sa tu potvrdzuje, že kamarátstvo medzi mužom a ženou býva všelijako komplikované. Nenapadlo ťa, že tvoj pseudo priateľ z virtuálneho sveta by rád tvoje holé fotky predal a zarobil na nich? Asi mu žena kázala doniesť prachy aby bolo decko z čoho uživiť, tak využije tvoju naivitu, teraz si sa zamotala. Priznaj sa svojmu frajerovi, sľúb mu, že sa odhlásiš zo sprostých sociálnych sietí a sploď si s ním dieťa a venuj sa výchove decka. Dieťa vás spojí, urobte dohodu, že si budete navzájom verní a nebudete holé fotky posielať kade tade všelikomu.
Vieš moja, aj keby si aj zrovna tvoj vlastný manžel od teba holé fotky vypýtal pod zámienkou, že ťa ľúbi a že na teba myslí a nosil by ich v peňaženke, nefajčil by a nepil a nebral drogy a nič také, niekto by sa ho opýtal v robote, či si dá colu alebo redbull, nasype mu tam dáke svinstvo, omráči ho, ukradne tvoje holé fotky z peňaženky... no vieš, tak o deň, dva vyjde nový playboy s tebou na titulnej stránke. A čia to bude vina? Najviac tvoja, menej manželova.
Nestrácaj čas písaním si so zlým človekom. Nech pletie hlavu nejakej inej, ukáž mu, že nie si naivka, čo mu naletí znovu a znovu a nechá si rozbiť vzťah.
PS: Keď si taká krásna, že si svoje silikóny rada ukazuješ kade tade, tak si tie svoje holé fotky pošli do playboya sama a vyťaž z toho po finančnej stránke len a len ty. A uživ si z toho svoje dieťa a nie decko nejakého debila čo ťa chcel len využiť :)
keď je koze dobre ide na ľad tancovať
este kludne spavas?nie na dlho.ver ze sa ti to vsetko vrati. karma si ta najde a mas to trojnasobne-za to dieta,za priatelku,za tvojho priatela.mas to iste
Boze dalsie ku*visko sem dobehlo.... ako ich ja neznasam
Lucciana
Dobre si precitaj co ti naposala adr1a
Naklepsie ked sa to naucis spamati.Lebo tu viac nie je co dodat.
A ako bolo spomenute nizsie...Karma si najde aj teba.Ta je zdarma.
Tak si premysli co urobis so svojim komanim.
robia to preto, lebo su sebecki
Dalsia slapka tu je